Til deg som skal kjøpe inngangsbilletter denne og neste uke

Billettypen «Begge parker» er dessverre ikke tilgjengelig 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai. Badelandet er fullbooket 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai, men vi har fremdeles ledige billetter til Dyreparken.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Bevaringshuset Dyrenes verden
Asia

Bevaringshuset Dyrenes verden

I Bevaringshuset kan du lære mer om utrydningstruede dyrearter. Det bor også to utrydningstruede dyrearter her: Rød panda og Norges mest truede dyreart, damfrosken.
Se i kartet
Under tak

Dyreparken åpnet 18. november 2018 Bevaringshuset Dyrenes Verden, for å vise hvor kritisk truet noen av verdens dyrearter er.

Bevaringshuset er et samarbeid mellom Regnskogfondet, World Wildlife Fund (WWF) og Dyreparken.

I Bevaringshuset som ligger ved siden av Edvards Hus i Dyreparkens Asia-område, er det interaktive aktiviteter for store og små.

Det finnes også to utrydningstruede dyrearter som bor i dette huset. Rød panda, som det kun finnes noen få tusen individer igjen av i naturen, og Norges mest truede dyreart, damfrosken. Damfroskens leveområde er begrenset til et par dammer i i Arendalsområdet, og det er kun 20 kjente individer igjen.

Dyreparken startet for to år siden et prosjekt sammen med miljødirektoratet, Universitet i Agder, fylkesmannen i Aust- og Vest-Agder og Dolmen Amphibios, der hensikten er å prøve å få opp bestanden av damfrosk.

I mai 2018 ble det hentet inn tre hunner og tre hanner til Bevaringshuset, Dyrenes Verden i Dyreparken, med den hensikt å forsøke å få froskene til å formere seg under kontrollerte forhold, for deretter å slippes tilbake til naturen. Oppdraget kommer fra Miljødirektoratet.

Velkommen innom, og lær mer om bevaring og miljøvern!

Andre opplevelser

I Dyreparken finnes det en rekke opplevelser. Det er så mange at det kan være vanskelig å få med seg alle.