Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Handlekurv

Betingelser og vilkår

ENGLISH: Terms and conditions

Dokumentet er sist oppdatert 17. november 2022. For endringslogg se nederst på denne siden.

 

Dyreparkens vilkår

Kristiansand Dyrepark AS er teknisk ansvarlig for bestillinger foretatt på dyreparken.no.

 • Du må være 18 år for å handle på Dyreparken.no.
 • Du er selv ansvarlig for å oppgi korrekt informasjon, herunder korrekt stavet navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer. I motsatt tilfelle, kan du bli krevet for kostnader som måtte oppstå som følge av feil.
 • Dyreparken tar ikke ansvar for bestillinger som på grunn av tekniske problemer ikke er kommet Dyreparken ihende.
 • For øvrig gjelder norske lover og regler.

Betaling med kredittkort
Når bestillingen er bekreftet er også kredittkortbetaling godkjent og kortet vil bli belastet hele beløpet. Du må også ha mottatt en bestillingsbekreftelse på e-post for at bestillingen skal være gyldig.

Betaling med faktura
Ønsker du å betale med faktura, tilbyr vi Riverty Faktura og Riverty Delbetaling i samarbeid med Riverty GmbH. Les mer her.

Fakturaen vil bli tilsendt i en egen e-post fra kundeservice-no@myafterpay.com og du har 14 dagers betalingsfrist. Det er Riverty som har ansvar for å følge opp betaling av faktura. Vær oppmerksom på at du mottar faktura på e-post, det er derfor svært viktig at e-post adressen er riktig. Det er ikke mulig å betale faktura med Dyreparken-gavekort, og faktura kan enten betales med bankkort eller via nettbank.

Med Delbetaling kan du dele opp beløpet i et bestemt antall måneder. Du vil dermed kunne betale et fast beløp per måned frem til hele beløpet er nedbetalt. Du kan når som helst betale hele din restsaldo uten at det påløper ytterligere kostnader.

Med Riverty Konto har du mulighet til å dele opp betalingen. Les mer om dette her.

Du kan også finne din faktura og dele opp betalingen ved å logge inn på my.riverty.com/no-no.

For å betale med Riverty må du ha fylt 18 år, være folkeregistrert i Norge samt bli godkjent i kredittvurderingen som gjennomføres ved kjøpet.

Ved forsinket betaling vil det bli sendt betalingspåminnelse (inkassovarsel), og lovbestemte gebyrer vil påløpe. Dersom betaling fortsatt uteblir, vil fakturaen bli sendt til inkasso og ytterligere omkostninger vil påløpe.

NB! Betaling med faktura følger samme avbestillingsregler som øvrige betalingsmidler.

Reservasjonsbekreftelse
Ved bestilling gjennom vårt Servicesenter kan man få tilsendt en reservasjonsbekreftelse med en gitt betalingsfrist (kun tilgjengelig ved henvendelse til oss). Betalingsfristen vil stå tydelig i reservasjonsbekreftelsen du får tilsendt på mail, og på Min side på dyreparken.no. Dersom reservasjonen ikke betales innen fristen vil den automatisk bli kansellert, og alle de reserverte produktene vil bli tilgjengelig for salg igjen på dyreparken.no. Det er derfor svært viktig at du overholder betalingsfristen for din reservasjon. Når betalingen er gjennomført vil du få tilsendt en bookingbekreftelse, og du kan laste ned billetter fra Min side og finne bestillingen i Dyreparkens app, og bestille tilleggsprodukter.

Du kan velge mellom følgende betalingsmetoder på våre nettsider for betaling av en slik reservasjon: Bankkort, Vipps, faktura fra Riverty, samt Dyreparken-gavekort. Merk at hvis du velger faktura som betalingsmetode er det ikke nødvendig å betale faktura innen betalingsfristen som står i reservasjonsbekreftelsen fra Dyreparken, du forholder deg til forfallsdato på faktura, som automatisk blir satt 14 dager frem i tid. Faktura blir sendt i en egen e-post fra Riverty.

Dersom en ubetalt reservasjon kanselleres står ikke Dyreparken ansvarlig for å levere tilsvarende bestilling med likt innhold og pris som opprinnelig bestilt. Våre priser er dynamiske, og produkter kan bli utsolgt. En reservasjonsbekreftelse er ikke en gyldig bestillingsbekreftelse, denne sendes først ut når betaling av reservasjonen er gjennomført.

Bestillingsbekreftelse blir sendt til e-postadressen brukt ved bestilling.

Bestillingsbekreftelse billetter
Du vil motta en eller to e-poster fra oss. Dersom du har bestilt billetter til samme dag eller dagen etter mottar du en bestillingsbekreftelse og en e-post som inneholder mobilbilletter.
Dersom besøket ditt finner sted lenger frem i tid mottar du kun en e-post med bestillingsbekreftelse.

For å laste ned billetter (mobilbilletter eller PDF-billetter) kan dette gjøres på Min side på dyreparken.no. Det står beskrevet i bestillingsbekreftelsen hvordan man gjør dette. Digitale billetter får du også tilgang til ved å logge inn med din bruker i Dyreparkens app.

Bestillingsbekreftelse årskort/sesongkort
Du mottar to e-poster fra oss med bestillingsbekreftelse og ulike praktiske opplysninger i forhold til kjøp av årskort/sesongkort. Ta vare på bestillingsbekreftelsen, da denne gjelder som kvittering. Ved førstegangskjøp  kan du velge å legge til et fysisk årskort som du kan hente hos Gjesteservice/billettluke etter bestilling. Dette blir ikke sendt pr post. Digitalt årskort kan lastes ned fra Min side på dyreparken.no (som mobilbillett), og det finnes tilgjengelig i Dyreparkens egen  app.

Bestillingsbekreftelse overnatting
Bestillingsbekreftelse sendes på e-post umiddelbart etter at bookingen er gjennomført.
Merk: Minimumsalder for ansvarlig leier er 18 år.
Ved mottakelse av bekreftelsen, er det leierens ansvar å sikre seg at datoer og bestilte produkter er korrekt.

Bestillingsbekreftelse digitalt gavekort 
Bestillingsbekreftelse med digitalt gavekort i PDF-format sendes på e-post umiddelbart etter at kjøpet er gjennomført.
Gavekortet har 1 års gyldighet fra kjøpsdato. Gavekortet inneholder en unik kode som benyttes ved kjøp av produkter på dyreparken.no.

Ikke mottatt e-postbekreftelse?
Dersom du ikke mottar e-postbekreftelse umiddelbart etter bestilling, sjekk om denne kan ha lagt seg i innboksen for useriøs post/spamfilter.

Billetter til Dyreparken/Badelandet
Inngangsbilletter til Dyreparken og/eller Badeland er gyldige på datoene du har valgt i din bestilling. Flerdagersbilletter gjelder alltid påfølgende dager. Billettene kan oppgraderes/endres til andre datoer i inneværende år på Min side eller i billettlukene/Gjesteservice i Dyreparken mot et endringsgebyr. Ved endring fremover i tid på flerdagsbilletter, endrer vi alltid første besøksdag, og de resterende dagene vil være påfølgende dager ut fra datoen billetten blir endret til. Oppgradering av dagsbilletter til en ekstra dag, gjelder alltid påfølgende dag.

Det er viktig at du behandler nettbilletten din som et verdipapir, og sikrer deg mot at den kopieres eller skrives ut flere ganger. Dersom Dyreparken har grunn til å tro at det har foregått misbruk/forfalskning som f.eks kopiering av billetter e.l. vil du kunne bli bedt om å legitimere deg. Vi ber derfor om at du har med betalingskortet ditt eller annen gyldig legitimasjon med foto til Parken. Inngangsbilletten er personlig, og én inngangsbillett kan ikke benyttes av flere personer.

Selv om du alltid kan skrive ut en ny billett, kan du bli nektet adgang til Parken hvis noen andre er kommet inn på ditt billettnummer før deg. Billetten virker altså det antall ganger som er definert for billetten – og et hvert forsøk på misbruk/forfalskning av billetter betraktes som dokumentfalsk og vil bli anmeldt til politiet.

Dersom du har fått en billett som er merket «Invitert» eller «Samarbeidspartner» gjør vi oppmerksom på at billetten ikke kan selges videre da dette er en gratisbillett, jf. Svartebørsloven § 1. Misbruk kan føre til at billetten blir annullert. En slik type billett kan kun benyttes innenfor det året som er ført på billetten, og en ubrukt billett kan ikke overføres til neste år. Noen av disse billettene kan oppgraderes til påfølgende dag, ta kontakt med oss og henvis til ditt billettnummer for å få svar på om din billett kan oppgraderes. Billettene vil være merket med et prisnivå mellom 1-7, og dette indikerer når billetten kan benyttes. Her finner du oversikt over når billetten er gyldig.

Årskort
Årskort for Dyreparken kan benyttes ubegrenset fra 1. januar til 31. desember i året du har betalt for.
Årskortet «Begge parker» kan benyttes i perioden som er nevnt over for Dyreparken, samt i Badelandets åpningsperiode (påskeferien, samt midten av mai til starten av september 2023). Sesongkort i Dyreparken eller Badelandet kan benyttes i en gitt periode hver sommer/høst. Periode bestemmes før sesongkortene legges ut for salg.

Sjekk åpningstidene, da vi har forskjellige åpningstider i ulike deler av året, med forskjellig antall attraksjoner, butikker og spisesteder åpne.

Årskort er personavhengig og kan kun benyttes av den personen som eier årskortet. Ved misbruk vil årskortet bli sperret for bruk inneværende sesong og ved grove tilfeller politianmeldt. Hvert årskort skal ha bilde av årskorthinnehaver.  Verdi på årskortet blir ikke tilbakebetalt. Årskort kan ikke selges videre til noen andre.

Hver enkelt årskortholder skal ha sitt eget personlige årskort, og dette gjelder også for barn under 3 år. Ved kjøp av årskort før dagen barnet fyller 3 år får barnet gratis årskort ut året årskortet gjelder for. Merk at man må ha et gyldig årskort som er betalt for i familien (person over 3 år) for å kunne bestille årskort til barn på 0-2 år.

Årskortfordeler gjelder for den enkelte årskortholder, med mindre noe annet er presisert. Det er ulike fordeler for årskort til Begge parker, Dyreparken og sesongkort i Dyreparken/Badelandet.

Glemt årskort
Dersom du har glemt årskortet ditt kan du ta kontakt med Gjesteservice eller billettlukene når du ankommer Dyreparken/Badelandet og betale 30 kr per glemte årskort. Dette ved fremvisning av legitimasjon.

Mistet årskort
Dersom du har mistet årskortet ditt kan du ta kontakt med Gjesteservice eller billettlukene når du ankommer Dyreparken/Badelandet og betale 50 kr per mistede års-/sesongkort. Dette ved fremvisning av legitimasjon.

Forestillingsbilletter/opplevelser
Billetter til forestillinger/andre opplevelser kan kun brukes på den dato de er kjøpt til. Billettene kan endres/byttes til en annen dato på Min side mot gebyr frem til 3 dager før, såfremt det er ledig kapasitet.

Tilleggsprodukter
Kjøp av tilleggsprodukter kan kun brukes på den dato de er kjøpt til. De kan som hovedregel endres/byttes til en annen dato på Min side frem til 1 dag før, men kan ha avhengigheter med hovedproduktet. Sjekk Min side for nøyaktig tidspunkt.

Digitalt gavekort 
Digitalt gavekort kan kjøpes på dyreparken.no og lades med valgfri sum. Gavekortet har 1 års gyldighet fra kjøpsdato. Gavekortet kan brukes ved alle kjøp som gjennomføres på dyreparken.no, men det er ikke mulig å betale med gavekortet i Dyreparkens fysiske utsalgssteder, eller i vår nettbutikk. Du kan selv velge hvilket beløp du ønsker å trekke fra gavekortet, og en eventuell restsum ved kjøp kan betales med en av våre andre betalingsmåter (delbetaling). Du kan finne igjen ditt gavekort på Min side på dyreparken.no, ved å laste ned bekreftelsen på nytt.

Videresalg av billetter mellom to private parter
Inngangsbilletter, forestillingsbilletter og tilleggsprodukter kan selges videre av opprinnelig kjøper, og selger står selv ansvarlig for å videreformidle korrekt informasjon om billettenes innhold og vilkår til ny eier/kjøper. Oppgjør gjøres mellom selger og kjøper, Kristiansand Dyrepark AS eller Dyreparken Overnatting AS er ikke part i denne handelen. Ved kjøp og salg av inngangsbilletter og forestillingsbilletter er det ikke nødvendig å informere Dyreparken om overdragelsen. Ved kjøp av tilleggsprodukter som er definert på gjestens navn, slik som f.eks. Dyrepasser for en dag, må Dyreparken informeres om dette. Det er ikke tillatt å selge årskort/sesongkort eller gratisbilletter som er merket med «Invitert» eller «Samarbeidspartner».

Definisjon på pakketilbud/kampanje kjøpt på dyreparken.no
Et pakketilbud kjøpt på dyreparken.no defineres som en ferdig sammensatt pakke hvor innholdet er definert og bestemt av Dyreparken. Det fremkommer tydelig i løpet av bestillingsløpet at man har valgt en pakkeløsning, blant annet ved valg av overnatting og i handlekurven før betaling gjennomføres. Pakken vil ha et bestemt navn (som f.eks. Sjørøverferie, Dyrisk sommerferie, Safariferie etc) og totalprisen for pakken presenteres som én samlet pris. Pakken vil enten inneholde overnatting og inngangsbilletter, eller overnatting, inngangsbilletter og forestillingsbilletter til Kaptein Sabeltann eller Sirkus Jesper. Inngangsbillettene vil gjelde fra ankomst- til avreisedag, og gi inngang til enten Begge parker (Dyreparken og Badelandet) eller Dyreparken. En bestilling som inneholder de samme produktene, men som ikke er bestilt som en ferdig pakkeløsning, vil ikke falle inn under vilkårene som gjelder for et pakketilbud. Ved booking av overnatting gjennom en tredjepart (f.eks. Booking.com) vil man ikke få muligheten til å kjøpe pakketilbud, disse vil kun være tilgjengelig på dyreparken.no.

Betingelser for overnatting og hva leieprisen inkluderer: 

Leieprisen inkluderer i Abra Havn:
* Rådighet over leiligheten og dens utstyr i leieperioden og Abra Havns til enhver tid presenterte underholdning, samt sluttrengjøring ved avreise.
* Gratis parkering
* Det er en forutsetning at leiligheten er i ryddet stand og servise er plassert i oppvaskmaskinen og igangsatt. I motsatt fall kan leier bli belastet for ekstra rengjøring.
* Håndklær og sengetøy er inkludert i leieprisen.
* Vi rer opp i alle underkøyer, og legger klart sengetøy til overkøyer og eventuelt sovesofaen.

Leieprisen inkluderer i Kardemomme by:
* Sengetøy, reservert parkeringsplass, tralle og sluttrengjøring, samt rådighet over huset med tilhørende utstyr i leieperioden.
* Gratis parkering
* Underholdning (forestillingsbillett til Sirkus Jesper) og enkel røverfrokost er inkludert i leieprisen for opphold i perioden oppgitt i overnattingsbookingen.
* Det er en forutsetning at leiligheten er ryddet og servise vasket opp og plassert i skapene. I motsatt fall kan leier bli belastet for ekstra rengjøring.

NB! Overnatting i Kardemomme by forutsetter gyldig årskort/inngangsbillett (fra og med ankomstdag til og med avreisedag) for alle boende.

Leieprisen inkluderer på Dyreparken Hotell:
* Wifi
* Gratis parkering
* Sluttrengjøring
* Sengetøy og håndklær

Leieprisen inkluderer på Dyreparken Safaricamp:
* Wifi
* Gratis parkering
* Sengetøy og håndklær. (Oppredning er inkludert i 6-sengs safaritelt med bad og sjøutsikt.)
* Utvask
* Varmeovn

Leieprisen inkluderer på Roligheden Camping:
* Rådighet over leid plass og dens utstyr i leieperioden. Strøm kan leies i tillegg, og det er vann i vannposter fordelt rundt på campingområdet.
* Tilgang til fellesanlegg med toaletter. Dusj er mot betaling.
* Tilgang til stellerom
* Tilgang til felleskjøkken
* Gratis wifi

Leieprisen inkluderer på Juliusskogen:
* Wifi
* Gratis parkering
* Sengetøy og håndklær (oppredning er ikke inkludert)
* Vannkoker
* Utvask ved avreise

Leieprisen inkluderer på Dyreparken Bobilcamp: 
* Strøm
* Wifi
* Vannstasjon tilgjengelig på området

Barn på 0-2 år:
Barn på 0-2 år bor gratis dersom de benytter sengene som er tilgjengelig fra før av i den leide enheten, eller benytter medbragt reiseseng. Reiseseng kan leies av Dyreparken Overnatting mot et pristillegg.

Rabatter
Kan ikke kombineres. Rabatter ettergis ikke på et allerede bestilt opphold.

Røykepolitikk
Alle leiligheter og innendørs fasiliteter på våre overnattingssteder er røykfrie. Overholdes ikke dette, sendes det regning på NOK 500 for ekstra rengjøring.
I Kardemomme by – verdens første røykfrie by – er det selvsagt ikke lov til å røyke utendørs heller. Hele området innenfor bymurene er røykfritt.
På Dyreparken Hotell er det kun lov å røyke på oppmerkede områder utendørs, dvs. utenfor baren i 0. etasje og på oppmerket sted utenfor hovedinngangen til hotellet. Det er ikke tillatt å røyke på noen av balkongene.
Det er ikke tillatt å røyke i utleieenhetene på Roligheden Camping. Røyking på campingområdet er ellers tillatt, men ta hensyn til øvrige gjester.

Kjæledyr
Dyreparken Hotell har egne rom hvor kjæledyr er tillatt mot et tillegg på kr 200 per døgn for inntil 3 kjæledyr. Dette kan bestilles samtidig som du bestiller overnatting, per telefon eller via Min side på dyreparken.no i etterkant av gjennomført bestilling. I Abra Havn,  Kardemomme by, Juliusskogen og på Dyreparken Safaricamp er det ikke tillatt verken ute eller innendørs. Det er ikke tillatt å ha med hund i utleieenhetene på Roligheden Camping. Hund på campingområdet er ellers tillatt.

Ankomst og avreise på Dyreparken Hotell, Abra Havn, Kademomme by, Juliusskogen og Dyreparken Safaricamp
Innsjekk fra kl. 15.00.
Utsjekk senest kl. 11.00.

Følgende tidspunkter gjelder for inn- og utsjekk på Roligheden Camping:
Innsjekk for teltplasser og oppstillingsplass til campingvogn: fra kl. 13.00
Innsjekk for telthytter, konglehytter og podhytter: fra kl. 15.00

Utsjekk for telthytter, konglehytter og podhytter: innen kl. 11.00
Utsjekk for telt og oppstillingsplasser for campingvogn: innen kl. 12.00

Ankomst og avreise på Dyreparken Bobilcamp
Det er kun mulighet for drop-in på Bobilcampen, og du kan dermed ankomme når du måtte ønske så lenge det er ledige plasser. Kjør inn og finn en ledig plass, og henvend deg til resepsjonen på Dyreparken Hotell for innsjekk. Utsjekk er innen kl. 12.00 den dagen du har betalt frem til.

Tildeling av leilighet
Ved bestilling av flere enheter, vil vi forsøke, så vidt mulig, å plassere disse i nærheten av hverandre.
Abra Havn: Du kan velge leilighet eller beliggenhet innenfor den bestilte kategori ved å kontakte oss på telefon 970 59 700.
Gebyr på kr 295 per reserverte leilighet betales ved bestilling.
Uspesifisert leilighet, innenfor valgt kategori, vil først bli opplyst ved innsjekk.
Siste frist for reservering av spesifikk leilighet/plassering er to uker før ankomstdato.

Depositum
Vi kan kreve et depositum ved skole-, sports-, gruppereiser og lignende, på NOK 2.000 pr. leilighet.
Depositumet oppkreves sammen med betalingen for oppholdet. Dette beløp tilbakebetales senest 2 uker etter avreise hvis det ikke forekommer mangler eller skader.
Bemerk at det er spesielle betingelser for skole-, sports- og gruppereiser som lederen skal underskrive og avlevere ved ankomst.

Leierens ansvar
Leieren er forpliktet til å respektere de ordensregler som gjelder for sjørøverlandsbyen. Leieren hefter fullt ut for leilighetens inventar. Mangler og skader påført av leieren avregnes av denne ved avreise. Den person som har inngått leieavtalen, hefter også for skader forvoldt i leieperioden av de øvrige beboere i leiligheten. Leiligheten må maksimalt bebos av det antall personer som er angitt i bestillingen. Det skal være en person over 18 år tilstede under hele oppholdet.

Videresalg av opphold/pakker mellom to private parter
Et opphold kan selges videre av opprinnelig kjøper, og selger står selv ansvarlig for å videreformidle korrekt informasjon om oppholdets innhold og vilkår til ny eier/kjøper. Oppgjør gjøres mellom selger og kjøper, Kristiansand Dyrepark AS eller Dyreparken Overnatting AS er ikke part i denne handelen.  Selger må innen rimelig tid før oppholdet starter informere Dyreparken om at oppholdet er solgt, og videreformidle kontaktinformasjon på ny eier. Dyreparken tar ikke gebyr for navneendring/eierskifte på opphold. Dyreparken må informeres om følgende ved en slik overdragelse: Navn, e-postadresse og telefonnummer til ny eier, samt navn og alderskategori (0-2 år, 3-13 år, 14 + år) på øvrige overnattende gjester. Eventuelle pristillegg for å endre fra barne- til voksenbillett kan bli belastet ny eier ved ankomst dersom dette ikke er avklart i forkant av oppholdet. Et barn kan benytte seg av voksenbillett, men ikke omvendt.

Eventuelle reklamasjoner må fremsettes umiddelbart i resepsjonen i Abra Havn/resepsjonen på Dyreparken Hotell, resepsjonen på Roligheden Camping (overnatting) eller Gjesteservice ved Dyreparkens inngang (øvrige produkter). Krav om erstatning må meddeles Dyreparken skriftlig senest 7 dager etter avreise, til post@dyreparken.no.

Angrerettloven kapittel 6 § 22 tar for seg begrensninger i angrerettloven. Av bokstav m fremgår at «levering av innkvarteringstjenester for andre formål enn boligformål, transport av varer, bilutleietjenester, catering og tjenester knyttet til fritidsaktiviteter når det i avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen av slike tjenester». Tjenester som leveres på et bestemt tidspunkt eller innenfor et bestemt tidsrom gjelder alle våre produkter. I slike tilfeller er man i stedet henvist til de avbestillingsregler som gjelder.

Avbestillingsregler
Man er selv ansvarlig for å sjekke sin egen bestillingsbekreftelse (som man har fått tilsendt på mail) og selv avbestille innen 24 timer dersom noe er feil. Dersom du har behov for bistand fra oss må vi kontaktes innen 24 timer fra bestillingen ble gjennomført, enten pr telefon eller pr e-post, hvis avbestilling skal gjennomføres kostnadsfritt. Avbestilling etter dette tidspunktet kan medføre kostnader, evt. ingen mulighet for avbestilling.

Man kan avbestille kjøpte nettbilletter, gavekort og årskort/sesongkort innen 24 timer etter kjøpstidspunktet på Min side dersom de ikke allerede er tatt i bruk. Dersom du ønsker å endre billetten fra Begge parker til kun Dyreparken (nedgradering av billett) må billetten avbestilles, da innen 24 timer fra kjøpstidspunkt. Ved kjøp av årskort (for nytt år) innen 10. januar kan årskortet avbestilles kostnadsfritt innen 10. januar så fremt kortet er ubrukt. Ubrukte inngangsbilletter blir ikke refundert, og billettene må avbestilles innen avbestillingsfristen hvis de skal refunderes.

Unntak: Man kan ikke avbestille på Min side samme dato som produktet (f.eks. inngangsbilletten) gjelder for. Det betyr at dersom man har kjøpt en inngangsbillett dagen før (kjøpsdagen), altså dagen før man vil gå i Dyreparken, kan man ikke avbestille på Min side dagen etter (bruksdagen), selv om det er innenfor 24 timer.

Skal man endre dato på kjøpte billetter på Min side må dette gjøres innen midnatt før bruksdato. D.v.s. at dersom du har en billett som er gyldig f.eks. 14. juli må den være endret på Min side senest kl. 23.59 den 13. juli.

Ved kjøp av billetter til kveldsforestillingene er det også mulig å avbestille innen 24 timer etter kjøpstidspunktet på Min side, men senest kl. 18.00 på forestillingsdagen (gjelder dersom du kjøper forestillingsbillett dagen før/samme dag som forestillingen skal være). Ellers er det ingen avbestilling eller refusjon. Eneste unntak er dersom arrangør avlyser forestillingen. Ubrukte historiske forestillingsbilletter refunderes ikke, selv om det er under 24 timer siden billettene ble bestilt.

Opplevelsesprodukter som ikke er spesifikt nevnt fra før av i våre vilkår, som f.eks. parkbilletter, overnatting og kveldsforestillinger, kan avbestilles innen 24 timer fra kjøpstidspunkt.

Ved kjøp av forhåndsbetalt overnatting på alle Dyreparkens overnattingssteder er det også mulig å avbestille innen 24 timer etter kjøpstidspunktet på Min side.

Avbestilling av overnatting (som ikke er et pakketilbud med billetter):
Ved avbestilling av overnatting mer enn 30 dager før ankomst, refunderes hele beløpet for overnattingen, med unntak av et avbestillingsgebyr på NOK 250 pr. reserverte enhet.
Ved avbestilling mellom 30 og 15 dager før ankomst, tilbakebetales 50 % av leiebeløpet.
Avbestiller leieren mindre enn 15 dager før ankomstdagen vil det ikke være noen tilbakebetaling.

Disse avbestillingsreglene gjelder for alle overnattingssteder tilknyttet Dyreparken Overnatting; Abra Havn, Dyreparken Hotell, Juliusskogen, Kardemomme by, Dyreparken Safaricamp og Roligheden Camping.

Ved kjøp av ikke-forhåndsbetalt overnatting på Dyreparken Hotell holdes din reservasjon frem til kl. 15.00 på ankomstdagen. Ved sen ankomst må man innen den tid ta kontakt med hotellet på telefon 38 14 64 00 for å sikre sin bestilling ved å oppgi kredittkortopplysningene. En ikke-forhåndsbetalt overnatting kan avbestilles frem til ankomstdagen, uten gebyr.

Pakker og kampanjer
Ved kjøp av Dyreparkens pakker og kampanjer som inneholder overnatting gjelder følgende betingelser. Hva som defineres som en pakke/kampanje står beskrevet i følgende avsnitt lenger opp i dokumentet: «Betingelser for overnatting og definisjon på pakketilbud».

Avbestilling av overnattingspakker med inngangsbilletter:
Ved avbestilling av overnattingspakker med overnatting og inngangsbilletter mer enn 30 dager før ankomst, refunderes hele beløpet for pakken, med unntak av et avbestillingsgebyr på NOK 500 pr. overnattingspakke.

Ved avbestilling mellom 30 dager og 15 dager før ankomst, tilbakebetales 50 % av innbetalt beløp. Avbestilles overnattingspakken mindre enn 15 dager før ankomstdagen vil det ikke være noen tilbakebetaling.

Disse avbestillingsreglene gjelder for alle overnattingspakker tilknyttet Dyreparken Overnatting; Abra Havn, Dyreparken Hotell, Juliusskogen, Kardemomme by, Dyreparken Safaricamp og Roligheden Camping.

Avbestilling av overnattingspakker med inngangsbilletter og forestillingsbilletter

Ved avbestilling av overnattingspakker med overnatting, inngangsbilletter og forestillingsbilletter mer enn 30 dager før ankomst, refunderes hele beløpet for pakken, med unntak av et avbestillingsgebyr på NOK 750 pr. overnattingspakke.

Ved avbestilling mellom 30 dager og 15 dager før ankomst, tilbakebetales 50 % av innbetalt beløp. Avbestilles overnattingspakken mindre enn 15 dager før ankomstdagen vil det ikke være noen tilbakebetaling.

Disse avbestillingsreglene gjelder for alle overnattingspakker tilknyttet Dyreparken Overnatting; Abra Havn, Dyreparken Hotell, Juliusskogen, Kardemomme by, Dyreparken Safaricamp og Roligheden Camping.

 

Man kan endre dato for oppholdet mot et endringsgebyr på 250 kr. Dette gjøres ved å bestille nytt opphold til ønsket dato, for så at Dyreparken kansellerer den første bestillingen. Siste frist for å endre dato for opphold er 3 dager før ankomstdato på original bestilling.

For din egen og andres sikkerhet har vi følgende regler i Dyreparken og Badelandet.

Ved brudd på ordensreglene under, eller ved generelt dårlig oppførsel, vil man bli bortvist fra Dyreparken/Badelandet uten forvarsel. Dette gjelder også dersom man ikke etterfølger ansattes anvisning. Beløp for dagsbillett vil ikke bli refundert, og ved gjentatt dårlig oppførsel kan årskort/sesongkort bli inndratt uten at beløpet refunderes. Større overtredelser vil føre til politianmeldelse.

Følgende ordensregler gjelder i Dyreparken:

 • Hunder og andre kjæledyr: Hunder og andre kjæledyr har ikke adgang til Dyreparken. Les mer om dette her.
 • Sykler: Sykler, sparkesykler, rulleskøyter, ståhjuling og rullebrett er ikke tillatt. Trehjulssykler med stang er heller ikke tillatt, og bakgrunnen for dette forbudet er at mange har pedaler som barna kan trø på, og at stangen kun benyttes når barna er slitne og må dyttes. Forbudet gjelder derfor for å unngå påkjørsler i bakker o.l. Forbudet gjelder uavhengig om sykkelen har pedaler eller ikke, da vi har opplevd at pedaler blir skrudd på etter innpassering.
 • Grilling: På grunn av brannfare er grilling ikke tillatt.
 • Akebrett: Det er tillatt å ha med egne akebrett i Dyreparken, men de skal kun brukes til å trekke etter seg, med barn på. Det er ikke tillatt å ake i bakkene, av sikkerhetsmessige hensyn. Vi ønsker at våre gjester skal ha et trygt besøk og ber alle foreldre om å passe godt på barna sine.
 • Røyking: Det er forbudt å røyke i Dyreparken, unntatt i egne røykesoner. Dette forbudet gjelder også for e-sigaretter.
 • Våre gjesters sikkerhet: Sikkerhet for våre gjester i våre attraksjoner har alltid første prioritet hos våre medarbeidere. Gjeldende sikkerhetsregler som er beskrevet ved hver attraksjon skal følges.
 • Misbruk av årskort: Årskort er personlig og kan ikke benyttes av andre. Misbruk fører til at kortet blir inndratt for inneværende år
 • Tyveri av mat / tyveri fra butikker (herunder å spise på buffé uten å betale), tyveri fra andre gjester eller tyveri av Dyreparkens eiendom fører umiddelbart til bortvisning. Politianmeldelse vurderes i hvert enkelt tilfelle.
 • Bruk av alkohol eller rusmidler er ikke tillatt. Synlig berusede personer får ikke oppholde seg i Dyreparken.
 • Plaging av dyr har vi en nulltolleranse på. Advarsel på bakgrunn av alvorlighetsgrad. Kan føre til utvisning.
 • Truende og/eller ufin oppførsel ovenfor andre gjester eller ansatte er ikke tillatt. Slik oppførsel fører til umiddelbar utvisning. Politianmeldelse vurderes i hvert enkelt tilfelle.
 • Brudd på regler i aktiviteter som medfører fare for liv og helse, eller medfører evakuering/driftsstans vil føre til umiddelbar utvisning.

Følgende ordensregler gjelder i Badelandet:

 • Store badeleker, madrasser o.l.: Du kan ta med små badeleker, men ikke store oppblåsbare madrasser, oppblåsbare dyr eller lignende. Dette kan være til sjenanse for andre gjester og hindrer badevaktene i å ha oversikt over bassenget.
 • Snorkel/svømmeføtter: Vi tillater ikke bruk av snorkel eller svømmeføtter i anlegget. Barn kan lett få vann i snorkelen når det er mange gjester, og svømmeføtter kan fort treffe andre.
 • Egne parasoller: Det er ikke lov å medbringe egen parasoll. Vi er redde for at disse skal fly av gårde ved plutselige vindkast.
 • Barnevogner: Det er ikke tillatt med barnevogner i Badelandets inneområde. Disse parkeres på anvist plass. Unntak er dypvogner med baby i, og barn som sover i vognen. Bagger og utstyr skal oppbevares i garderobeskap og ikke settes i inneområdet.
 • Sparkesykler etc.: Sparkesykler, sykler, rullebrett og rulleskøyter er ikke tillatt.
 • Bagger: Bagger og annet utstyr skal ikke tas med inn i inneområdet, men oppbevares i garderobeskap.
 • Kjæledyr: Kjæledyr har ikke adgang til Badelandet. Nøkkel til Dyreparkens hundegård får du utdelt på Gjesteservice mot å betale et depositum.
 • Grilling: Av hensyn til brannfare er grilling ikke tillatt.
 • Røyking: Røyking er ikke tillatt verken inne eller ute i Badelandet. En egen røykesone finnes ikke langt fra Superspeed. Dette forbudet gjelder også for e-sigaretter.
 • Tyveri av mat / tyveri fra butikker (herunder å spise på buffé uten å betale), tyveri fra andre gjester eller tyveri av Badelandet eiendom fører umiddelbart til bortvisning. Politianmeldelse vurderes i hvert enkelt tilfelle.
 • Bruk av alkohol eller rusmidler er ikke tillatt. Synlig berusede personer får ikke oppholde seg i Badelandet.
 • Truende og/eller ufin oppførsel ovenfor andre gjester eller ansatte er ikke tillatt. Slik oppførsel fører til umiddelbar utvisning. Politianmeldelse vurderes i hvert enkelt tilfelle.
 • Brudd på regler i aktiviteter som medfører fare for liv og helse, eller medfører evakuering/driftsstans vil føre til umiddelbar utvisning.

Kristiansand Dyrepark AS/Dyreparken Overnatting AS kan ikke stå til ansvar for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll.

Forestillingene kan bli avlyst ved kraftig lyn og torden, samt andre uforutsette hendelser som ligger utenfor vår kontroll. Dersom arrangør avlyser forestillingen, vil billetter bli refundert etter nærmere info.

Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer.
Bilder brukt på våre produkter og tjenester er illustrative og kan avvike fra det faktiske produktet.

Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Dyreparkens side, i annonser o.l. og/eller i nettbookingen som er av betydelig differanse av normal utsalgspris, kan Dyreparken ensidig endre, slette eller avvise bestillinger. Dersom et produkt viser seg å være faktisk utsolgt, men likevel tilgjengelig (overbooking) på www.dyreparken.no, kan Dyreparken slette eller avvise bestillingen. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Kristiansand Dyrepark AS/Dyreparken Overnatting AS kan avlyse eller avbryte et opphold på grunn av force majeure, som forstås med krig, opptøyer, streik, lockout, olje- og bensinrasjoneringer, grenselukkinger, epidemier, natur- og forurensingskatastrofer eller lignende hendelser.

Ved force majeure er Dyreparken forpliktet til snarest å underrette leieren. Leieren vil i disse tilfeller ikke ha krav på noen godtgjørelse eller tilbakebetaling av innbetalt beløp.

Du finner informasjon om vår personvernpolicy på www.dyreparken.no/personvern

Du finner informasjon cookies her.

Hva er endret siste 12 måneder?
– Lagt til påsken 2023 for åpningsperiode Badelandet ( 17. november 2022)
– Endret informasjon om åpningstid i Badelandet. (15. november 2022)
– Presisert at pakketilbud ikke tilbys gjennom tredjepartskanaler (28. oktober 2022)
– Lagt til at ubrukte billetter ikke refunderes (28. oktober 2022)
– Endret navn på fakturaløsning fra AfterPay til Riverty (24. oktober 2022)
– Fjernet avsnitt om konsekvenser ved endring på kveldsforestilling som skyldes covid-19 (24. oktober 2022)
– Lagt til avsnitt med ordensregler og konsekvens ved brudd på disse (5. august 2022)
– Henvisning til Svartebørsloven vedr. salg av gratisbilletter (7. juni 2022)
– Lagt inn informasjon om digitalt gavekort (gyldighet, bekreftelse og avbestilling) (31. mars 2021)
– Presisert at bestilling av årskort til barn på 0-2 år forutsetter kjøp av annet årskort innad i familien (9. mars 2022)
– Endret frist for endring av forestillingsbilletter fra 7 dager ned til 3 dager før forestillingsdato (2. februar 2022)
– Kjøpsvilkår for Juliusskogen lagt til (1. desember 2021)
– Lagt til informasjon om tilbud om nye billetter eller refusjon ved endring/avlysning av kveldsforestillingen med Kaptein Sabeltann sommeren 2022 (24. november 2021)
– Lagt til info om hvem som kan benytte seg av årskortfordeler (18. november 2021)
– Spesifisert bruksperiode på sesongkort (18. november 2021)
– Endret informasjon om at fysisk årskort automatisk blir lagt til ved førstegangskjøp av årskort (18. november 2021)