Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen
Hakkebakkeskogen

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen

Møt Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen når tribunetoget ruller inn mellom blåbær og lyng.

(Fullskala-turen går i sommer, mens en kortere tur, Klatremustur, spilles vår og høst).

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen er en fantastisk opplevelse og en attraksjon helt ulik alle andre. Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen på en 40 minutter lang opplevelsesreise, hvor du får møte Klatremus, Mikkel Rev, Bakermester Harepus, Bestemor Skogmus og Bamsefar.

Dette er en gratis attraksjon. Halvparten av kapasiteten på alle turene er forbeholdt drop-in. Du kan alltid stille deg opp og vente på neste tur. Men det er også mulig å reservere plass til et bestemt klokkeslett, dette koster 50 kroner, og kan forhåndsbestilles.

To måter å oppleve reisen på:

Drop-in: Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste avgang – dette er selvfølgelig gratis. Halvparten av den totale kapasiteten på tribunetoget er reservert til drop-in.

Forhåndsreservasjon: Ved å reservere plass på forhånd er du sikker på å få plass og kan unngå kø. Reservasjon til en bestemt togavgang koster 50 kroner. Dersom det er ledig kapasitet på plassene til forhåndsreservasjoner samme dag, vil det være gratis å booke fra kl. 10.00. Barn 0-2 år går gratis, ved å sitte på fanget til foreldre/foresatte. Man trenger ikke forhåndsbooke billetter til barn 0-2 år.
Forhåndsreservasjon til «Reisen gjennom Hakkebakkeskogen» kan kun kjøpes sammen med inngangsbillett til Dyreparken. Dersom du allerede har inngangsbillett til Dyreparken, kan du bestille plassreservasjon til tribunetoget på Min side. Kjøpt billett til Hakkebakkeskogen refunderes ikke.

Ofte stilte spørsmål og svar

Her får du svar på spørsmål folk har relatert til Reisen igjennom Hakkebakkeskogen.

«Reisen gjennom Hakkebakkeskogen» er den ordinære togturen med alle dyrene i Hakkebakkeskogen og varer i 40 minutter. Denne går kun i høysesong og flere ganger i timen.

«Klatremustur» er en kortere tur på 20 minutter, med Klatremus, Stabbursmusa og Mikkel Rev. Denne turen går i helger i utvalgte perioder og ca. 2 ganger i timen.

Likt for begge turene er at halvparten av plassene kan forhåndsbestilles, mens resten er forbeholdt drop-in. Merk at du kun reserverer garantert avgang med toget, og i høysesong ber vi at mindre barn (også de over 2 år) sitter på fanget til de voksne.


Vis på egen side

Valget om å forhåndsbestille tidspunkt til «Reisen gjennom Hakkebakkeskogen» eller «Klatremustur», kommer automatisk opp under tilleggsprodukter når du har inngangsbilletter i handlekurven. Merk at produktet kun er tilgjengelig i utvalgte perioder.

Du kan også etterbestille tid på toget via Min Side under «Bestillinger» à «Bestill tillegg her»

Du kan også finne billettene her: https://www.dyreparken.no/booking/#/optproducts

Produktet forutsetter gyldig inngangsbillett til Dyreparken.


Vis på egen side

Vi gjør oppmerksom på at de generelle reglene for hver attraksjon gjelder for alle. Dette innebærer aldersbegrensninger, høydebegrensninger og hvilke forutsetninger alle gjester bør være oppmerksom på før de benytter aktiviteten.

Av sikkerhetsmessige årsaker krever for eksempel JungelBob og Fyrtårnet at alle gjester må ha full førlighet fra livet og opp for å kunne kjøre aktiviteten.


Vis på egen side

Personer som av ulike grunner ikke kan stå i kø over lengre tid kan benytte seg av vår «Vis Hensyn»-ordning. På de fleste aktiviteter får innehaveren av båndet og 1 ledsager gå fremst i køen og bli prioritert til neste tur.

Selve båndet hentes hos Gjesteservice ved hovedinngangen. Ordningen gjelder for personen som bærer båndet + en ledsager (ledsager skal altså ikke ha bånd selv). Dere kan benytte rullestolinngang der det er aktuelt, hvor det er litt bedre plass og aktivitetsverten kan passe på at ventetiden ikke blir for lang.

NB! Vis Hensyn-armbånd gjør at man kommer inn i egen kø, men betyr ikke nødvendigvis at man får være med på første avgang.

Den Sorte Dame og Grevinnen:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette kun for 2 personer. Men ta en avsjekk med piraten på skutene i forhold til avgangstid pga kapasitet på skutene. Still deg opp ved «utgangen».

Spøkelseshuset:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette kun for 2 personer. Alt. barn/voksen + ledsager.

Trikken i Kardemomme by:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette kun for 2 personer. Alt. barn/voksen. Henvend deg til trikkefører for å komme med trikken.

JungelBob:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette kun for 2 personer (en bob). Resten av familien må stå i kø.

Bilbanen:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette for kun barnet med armbåndet.

Fyrtårnet på Båtbasaren:
Med Vis hensyn-armbånd gjelder dette for 2 personer.

Tømmerrenna Nilen:
Med Vis Hensyn-armbånd gjeldet dette for opptil 5 personer (En båt/tømmerstokk).

Hakkebakkeskogen:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette for familien (max 5 personer) og ellers max 2 voksne i tillegg til den som har vis hensyn armbånd.

Hakkebakkeskogen Filmstudio:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette for familien (max 5 personer) og ellers max 2 voksne i tillegg til den med vis hensyn armbånd.

Mosk traktorslepa på KuToppen
Med Vis hensyn-armbånd gjelder dette for 2 voksne og 2 barn- altså 1 traktor.

Kardemomme by Karusellen:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder det for to barn. Altså den med armbånd + en venn. Det er mulig å være en voksen + et barn også så lenge den voksne sitter innerst på den ene benken vi har.

Reli Safari:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette for to personer.

Ubåten:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette for 2 barn (en ubåt).

Kaffekoppene:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette for 3 personer.

Minitoget:
Med Vis Hensyn-armbånd gjelder dette for ett barn.


Vis på egen side

Andre opplevelser

I Dyreparken finnes det en rekke opplevelser. Det er så mange at det kan være vanskelig å få med seg alle.