Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Mye gøy før forestilling!

Kveldsparken

Fra kl. 20.00 kan du som skal på kveldsforestilling slippe inn i Kveldsparken. Flere spisesteder, spill og aktiviteter holder åpent før forestillingen begynner. Vi sees!

Bestill billetter til  Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Kveldsaktiviteter i Kaptein Sabeltanns Verden

Før forestilling holder flere aktiviteter åpent i Kaptein Sabeltanns Verden. Våger du deg inn i Spøkelseshuset?

Andre kveldsaktiviteter i Dyreparken

Flere aktiviteter og spill holder åpent på Båtbasaren. Tips: Utfordre familie og venner til 5-kamp!

dyreparken-kveldspark
Mat og drikke før forestilling

Spisesteder på kveldstid

Dersom dere ønsker å spise før forestilling kan det være lurt å legge inn ekstra god tid til å nyte maten. Få mer ut av opplevelsen med deilig mat og snacks fra flere av våre spisesteder og boder.

Piratproviant

Sjørøverens favorittmat: Saftige burgere fra Jens Eide! Velg mellom biffburger og vegetarburger. Husk våre knallgode pommes frites fra en lokal bonde i Søgne.

Hevnen er søt

Hevnen Er Søt finner du i Kaptein Sabeltanns Verden, her får du kjøpt avkjølende Slurp, softis, popcorn, baconsnacks og sukkerspinn!

Gorines Vertshus pizzabuffé

Perfekt før du skal på Kaptein Sabeltann kveldsforestilling, etter Sirkus Jesper-forestillingen eller bare for deg som vil nyte en god buffé på kveldstid i Dyreparken. Har du forhåndsbooket buffè har du garantert sitteplass innendørs. Du er velkommen på drop-in med sitteplasser på vår utendørsservering dersom vi har kapasitet!

Det er gluten- og laktosefrie pizzaer tilgjengelig.

Popcornboden

Popcornboden finner du ved amfiet i Kjuttaviga. Her får du kjøpt deilig popcorn, sukkerspinn og softis. I tillegg har vi gode wienerpølser fra vår lokale slakter Jens Eide.

 

 

Tang og Tare

Tang og Tare ligger midt i Båtbasaren, her har vi søt og salt snacks i mange varianter. Vi kan friste med popcorn, sukkerspinn og softis, samt et stort utvalg av avkjølende Slurp.

Sabla poteter

I Kaptein Sabeltanns Verden finner du Sabla poteter, en vogn hvor du får kjøpt deilige fries med topping og churros. Velkommen innom!

På Loffen

Velkommen til På Loffen, et helt nytt utsalgssted i Dyreparken, som serverer deilig brioche baguetter! Plassert rett ved Båtbasaren og gir den perfekte matopplevelsen for deg som ønsker noe raskt og godt på farta.

Souvenier, kostymer og mye mer

Butikker på kveldstid

Gjør barna klare for forestilling med kostymer, effekter og mye mer fra våre butikker. Flere butikker holder åpent på kveldstid og kan besøkes før forestilling. Her finner dere mye gøy for både store og små!

Olivers krambod

Hiv o’ hoi! Olivers krambod er den perfekte butikk for alle sjørøvere! Her selger Oliver spennende ting han har samlet med seg på sine reiser på de syv hav. Ja, her finnes faktisk så mange flotte varer at selv den tørreste tannkvast av en landkrabbe kan glede seg over dem.

Laumanns Lager

Under det store amfiet i Kjuttaviga finner du en av Dyreparkens aller største suvenirbutikker; Laumanns Lager.

Rubbel og bit

Hos Rubbel og bit finner du de fleste suvenirer fra alle Dyreparkens universer.