Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Destinasjon Dyreparken

Dyreparken er en komplett destinasjon med et bredt opplevelsestilbud, to parker og syv ulike overnattingskonsepter. Gjennom årenes løp har Dyreparken utviklet seg til å bli Norges største familieattraksjon, og har over 1 million besøkende årlig.

Selskaper

Dyreparken Utvikling AS

Kristiansand Dyrepark AS

Dyreparken Overnatting AS

Så mange har besøkt oss

I 2021 ble det satt ny besøksrekord med over 1,1 millioner besøkende i Dyreparken.

Besøkstall gjennom tidene

 

Visjon:

Best på opplevelser.

Verdier:

Sulten, trygg, ekte, glad.

To parker:

Badelandet

Badelandet

Badelandet er en egen park ved siden av Dyreparken, smekkfull av vannaktiviteter. Åpent fra påske til og med høstferien.

Sju overnattingskonsepter:

Dyreparken Hotell

Dyreparken Hotell ligger på dørstokken til Dyreparken, kun få meter unna hovedinngangen.

Dyreparken Safaricamp

Dyreparken Safaricamp er et spennende overnattingskonsept, som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken. Totalt 42 telt for utleie.

Juliusskogen

NYHET: I Juliusskogen er plassen utnyttet maksimalt, og det er i tillegg klatreløype rett utenfor døra. Juliusskogen er Dyreparkens rimeligste overnattingsalternativ.

Roligheden Camping

Roligheden – campingidyll på Sørlandet

Roligheden Camping er en campingplass med fabelaktig beliggenhet i strandkanten, 5 min. fra Kristiansand sentrum og kun 15 min. unna Dyreparken. Camping på Sørlandet blir aldri det samme etter at du har vært her.

Canvas Hove

Midt i Sørlandets vakre skjærgård utenfor Arendal kan du kombinere overnatting med aktiviteter på land og til vanns. Foretrekker du å bo i kuletelt oppe i trærne, i en båtyurt eller i en mongolsk luksusyurt?

Ansatte

Konsernet har over 200 heltidsansatte, fordelt på selskapene Kristiansand Dyrepark, Dyreparken Utvikling og Dyreparken Overnatting. I tillegg har vi rundt 1200 sesongmedarbeidere, inkl. skuespillere.