Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Hvor vil du overnatte?

Overnattingssteder Dyreparken

Ønsker du maksimalt utbytte av oppholdet i Dyreparken? Velg mellom Dyreparkens 7 overnattingssteder. Her finner du alt fra tematiserte sjørøver kåker til hotell, minihytter i Juliusskogen og camping. Noe for alle!

Se video
For aper i alle aldre

Juliusskogen

Bo tett på naturen i kule, små trehytter i skogen med klatreløyper på alle kanter. Barna kommer til å elske det! Juliusskogen har på kort tid blitt et av våre aller mest populære overnattingssteder. Juliusskogen består av 120 kule, små hytter som ligger i hyggelige tun i skogen med kort vei til Dyreparken og Badelandet.

Sjekk ut Juliusskogen

Dyreparken Safaricamp

Glamping i vannkanten med gode solforhold! Safaricampen består av 42 telt i ulike størrelser, i et eksklusivt område kun et spydkast fra inngangen til Dyreparken.

Alt om Safaricamp

Leiligheter

Sjørøverhotellet Abra Havn

Nå har du sjansen til å bo i en ekte sjørøverlandsby! Velg mellom Kaptein Sabeltanns suite, Heksa Miriams hus eller mange andre spennende sjørøverkåker!

Alt om Abra Havn

Dyreparken Safarihotell
Opplev smaken av Afrika - i Norge.

Dyreparken Safarihotell

Rett ved inngangen til Dyreparken, med en helt unik plassering ved savannen, finner du Dyreparken Safarihotell. Dette er et familiehotell som har rom i flere kategorier.

Alt om Dyreparken Safarihotell

Dyreparken. Kardemomme By

Kardemomme by

I Kardemomme by kan du velge mellom åtte utleiehus, med alt fra 5 til 12 sengeplasser. Hvilket hus passer best for dere?

Alt om Kardemomme by

Dyreparken Bobilcamp

Dyreparken Bobilcamp

Dyreparken Bobilcamp ligger mellom Abra Havn og Dyreparken Safaricamp, kun 250 meter fra Dyreparkens hovedinngang.

Alt om Dyreparken Bobilcamp

Konglehytte

Roligheden Camping

Roligheden Camping er en campingplass med fabelaktig beliggenhet i strandkanten, 5 min. fra Kristiansand sentrum og kun 15 min. unna Dyreparken.

Alt om Roligheden Camping