Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Spisesteder

Popcornboden

Hos Popcornboden får du popcorn, sukkerspinn og softis. I tillegg har vi gode wienerpølser fra vår lokale slakter Jens Eide.

 

 

Hevnen er søt

På Hevnen er søt får du avkjølende Slurp og fløyelsmyk softis, samt popcorn, baconsnacks og sukkerspinn.

Teina

Hos Teina i Badelandet selger vi mange ulike variasjoner av is, så du kan få kjøle deg ned i varmen. Vi selger også deilig pizza som du kan nyte i solstolen.

Tang og Tare

Tang og Tare ligger midt i Båtbasaren, her har vi søt og salt snacks i mange varianter. Vi kan friste med popcorn, sukkerspinn og softis, samt et stort utvalg av avkjølende Slurp.

Pølsemakeren

Her får du kjempegode wienerpølser fra Jens Eide. Hos Pølsemakeren kan du også gjøre en god pølsedeal: 2 pølser og en valgfri brus: Kun kr. 99.

Bakeren i Kardemomme by

Hos Bakeren i Kardemomme by får du rykende ferske bakverk i mange fasonger. Finnes det noe bedre når man er småsulten…? Vi har også glutenfrie alternativer.

Vannlinja

Trenger du påfyll mellom vannlek og bademoro? Ta en pause på Vannlinja!

Piratproviant

Sjørøverens favorittmat: Saftige burgere fra Jens Eide! Velg mellom biffburger og vegetarburger. Husk våre knallgode pommes frites fra en lokal bonde i Søgne.

Pastahjørnet

Her kan du få både kremet pasta carbonara med kylling og bacon, pasta med sopp og bakt squash (vegetar) samt skalldyrpasta.

Lars på Brygga

Lars på Brygga er et stort spisested på bryggekanten i Kjuttaviga. Her får du enklere og rimeligere hamburgere for store og små, samt vegetar- og fiskeburgere.

 

Glutenfritt hamburgerbrød

Woken

På Woken finner du ulike wokretter (vegetar, kylling eller svin), med friske grønnsaker og nudler.

Bryggas burrito

På jakt etter noe du kan ta med deg i farten? Her får du gode og velsmakende burritoer. Velg mellom kylling, taco og vegetar. PS: Egne barneburritoer. NB! Ikke mulig med bestilling i app, må kjøpes på kasse på stedet.

 

Sjørøverkroa Den Sorte Mann

Sjørøverkroa Den Sorte Mann er en frokost- og middagskro som ligger ved resepsjonsområdet i Abra Havn. (NB: Bufféservering avsluttes en halv time før stengetid).

Ekorn-Jensens bakeri

Ekorn-Jensens bakeri finner du i Hakkebakkeskogen. Her er det flere sitteplasser og lekeplass for de minste. Ta turen innom for en liten matbit og pause i fine omgivelser. Kan vi friste med nystekte skillingsboller og vafler?

 

Gorines Vertshus

Familierestaurant med amerikansk pizza på menyen. Vi fortsetter med å servere Gorines velrenommerte pizza, men nå i nye lokaler. Her er det god plass, sitteplasser både ute og inne.

 

Setra

På Setra får du varmende husmannskost til både store og små. Er du bare litt småsulten kan du unne deg en nystekt vaffel med syltetøy!

 

 

SOKO Mat

Hos Soko har vi et utvalg av varme og kalde drikker og enkel bespisning med wienerpølser og vafler. Gjerne også ta en titt innom vår spennende afrikanske souvenirbutikk!

Saras kiosk

Saras kiosk er en idyllisk liten kiosk på bryggekanten i Abra Havn, like ved Saragossa.

Restaurant Safari

På Restaurant Safari ved Grashavets bredd kan du spise ute på den solrike terrassen eller inne i det svale lokalet. Restauranten har alle rettigheter.

Drivhuset

Vi har wienerpølser, vafler og et stort utvalg av kald og varm drikke som er enkelt å ta med seg i hånda under videre utforsking av parken. Prøv også vår varmende gartnergryte – denne er vegetarisk!