Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Spisesteder

Popcornboden

Hos Popcornboden får du popcorn, sukkerspinn og softis. I tillegg har vi gode wienerpølser fra vår lokale slakter Jens Eide.

 

 

Sukkerspinn

Hevnen er søt

På Hevnen er søt får du avkjølende Slurp og fløyelsmyk softis, samt popcorn, baconsnacks og sukkerspinn.

Pizza

Teina

Hos Teina i Badelandet selger vi mange ulike variasjoner av is, så du kan få kjøle deg ned i varmen. Vi selger også deilig pizza som du kan nyte i solstolen.

Softis, Tang & Tare

Tang og Tare

Tang og Tare ligger midt i Båtbasaren, her har vi søt og salt snacks i mange varianter. Vi kan friste med popcorn, sukkerspinn og softis, samt et stort utvalg av avkjølende Slurp.

Pølse

Pølsemakeren

Her får du kjempegode wienerpølser fra Jens Eide. Hos Pølsemakeren kan du også gjøre en god pølsedeal: 2 pølser og en valgfri brus: Kun kr. 99.

Bakeren i Kardemomme by

Hos Bakeren i Kardemomme by får du rykende ferske bakverk i mange fasonger. Finnes det noe bedre når man er småsulten…? Vi har også glutenfrie alternativer.

Vannlinja_Crispy_Burger

Vannlinja

Trenger du påfyll mellom vannlek og bademoro? Ta en pause på Vannlinja! Her serverer vi deilig crispy kylling i ulike former – vi har noe for både store og små!

Piratproviant

Sjørøverens favorittmat: Saftige burgere fra Jens Eide! Velg mellom biffburger og vegetarburger. Husk våre knallgode pommes frites fra en lokal bonde i Søgne.

Pastahjørnet

Her kan du få både kremet pasta carbonara med kylling og bacon, pasta med sopp og bakt squash (vegetar) samt skalldyrpasta.

Lars på Brygga

Lars på Brygga er et stort spisested på bryggekanten i Kjuttaviga. Her får du enklere og rimeligere hamburgere for store og små, samt vegetar- og fiskeburgere.

 

Glutenfritt hamburgerbrød

Woken

På Woken finner du ulike wokretter (vegetar, kylling eller svin), med friske grønnsaker og nudler.

Bryggas burrito

På jakt etter noe du kan ta med deg i farten? Her får du gode og velsmakende burritoer. Velg mellom kylling, taco og vegetar. PS: Egne barneburritoer.

 

Pizza

Sjørøverkroa Den Sorte Mann

Sjørøverkroa Den Sorte Mann er en frokost- og middagskro som ligger ved resepsjonsområdet i Abra Havn. (NB: Bufféservering avsluttes en halv time før stengetid).

Ekorn Jensen bakeri, bakverk

Ekorn-Jensens bakeri

Ekorn-Jensens bakeri er et økologisk bakeri med sølv-sertifisering fra Debio. Velg mellom sandwicher, salater, nystekte skillingsboller og vafler.

 

Gorines Vertshus

NYHET: Familierestaurant med amerikansk pizza på menyen. Vi fortsetter med å servere Gorines velrenommerte pizza, men nå i nye lokaler. Her er det god plass, sitteplasser både ute og inne.

Setra

På Setra får du varmende husmannskost til både store og små. Er du bare litt småsulten kan du unne deg en nystekt vaffel med syltetøy!

 

 

Saras Kiosk

Saras kiosk

Saras kiosk er en idyllisk liten kiosk på bryggekanten i Abra Havn, like ved Saragossa.

Restaurant Safari

Restaurant Safari

På Restaurant Safari ved Grashavets bredd kan du spise ute på den solrike terrassen eller inne i det svale lokalet. Restauranten har alle rettigheter.

Drivhuset

Her får du sunne retter! Vi har bl.a. grove sandwicher, friske salater, smoothie, grøt og is med bær. Ønsker du godt utvalg i vegetarmat, er dette stedet å oppsøke.