Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Spisesteder

Popcorn

Popcornboden

Hos Popcornboden får du popcorn, Slurp, sukkerspinn og softis. I tillegg har vi gode wienerpølser fra vår lokale slakter Jens Eide.

 

 

Popcorn, Hevnen er søt

Hevnen er søt

På Hevnen er søt får du avkjølende Slurp, iste og softis, samt popcorn, baconsnacks og sukkerspinn.

Pizza

Teina (pizza)

Hos Teina i Badelandet selger vi mange ulike variasjoner av is, så du kan få kjøle deg ned i varmen. Vi selger også deilig pizza som du kan nyte i solstolen.

Sukkerspinn

Tang og Tare kafé

Tang og Tare kafé ligger midt på Båtbasaren, finner du også Dyreparkens største Slurp-utsalg! Vi kan også friste med popcorn, sukkerspinn og softis.

Pølse

Pølsemakeren

Her får du kjempegode wienerpølser fra Jens Eide. Hos Pølsemakeren kan du også gjøre en god pølsedeal: To wienerpølser i brød og drikke for kun kr 79.

Bakeren i Kardemomme by

Hos Bakeren i Kardemomme by får du rykende ferske bakverk i mange fasonger. Finnes det noe bedre når man er småsulten…?

Grillet kyllingburger hos Vannlinja

Vannlinja

Trenger du påfyll mellom vannlek og bademoro? På Vannlinja har vi mat og drikke for både store og små. Spis en saftig grillet kyllingburger eller ta deg en iskald Slurp. Vi har også vegansk og vegetar alternativ. Bestilling gjøres i app.

Piratproviant

Sjørøverens favorittmat: Saftige burgere fra Jens Eide midt i Kaptein Sabeltanns Verden!

Gorines Pizza

Gorines Pizza

Gorines Pizza er en pizzarestaurant med mange spennende pizza varianter. Her har du syv ulike pizzatyper å velge mellom, inkludert en vegetarpizza. Vi har også gluten- og melkefri pizza.

 

Burger, mat

Lars på Brygga

Lars på Brygga er en stor familierestaurant på bryggekanten i Kjuttaviga. Her kan du nyte hamburger med kjøtt fra den lokale slakter Jens Eide og familiekurv som passer til to voksne og to barn for å nevne noe.

Woken

På Woken finner du ulike wokretter (vegan, kylling eller biff), med friske grønnsaker og nudler. Kan også serveres glutenfri.

Donuts

Kjuttas donut

Hos Kjuttas donut får du spennende donuts med mange ulike smaker og gøyal topping!

 

Pizza

Sjørøverkroa Den Sorte Mann

Sjørøverkroa Den Sorte Mann er en frokost- og middagskro som ligger ved resepsjonsområdet i Abra Havn. (NB: Bufféservering avsluttes en halv time før stengetid).

Kjuttaviga Vertshus

På Kjuttaviga Vertshus serveres folkekjære pastaretter til enhver gane. Vi har også vegetar og glutenfritt alternativ.

Setra

På Setra får du varmende husmannskost til både store og små. Er du bare litt småsulten kan du unne deg en nystekt vaffel med syltetøy!

 

 

SOKO Mat

SOKO Mat er et spisested midt i hjertet av Dyreparken. Her er det god plass innendørs, men du kan også sitte ute og spise mens du ser på løvene eller på dyrene på Savannen.

Saras Kiosk

Saras kiosk

Saras kiosk er en idyllisk liten kiosk på bryggekanten i Abra Havn, like ved Saragossa.

Restaurant Safari

På Restaurant Safari ved Grashavets bredd kan du spise ute på den solrike terrassen eller inne i det svale lokalet. Restauranten har alle rettigheter.

Kylling focaccia på Drivhuset

Drivhuset

Den tradisjonelle Vaffelstua har fått tilvekst i form av et drivhus. I Drivhuset dyrker vi våre egne grønnsaker og urter, som du finner igjen på rettene her. Blant grønne vekster kan du nyte et sunt og godt måltid.