Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Magisk sjørøvernatt

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Den største forestillingen noensinne! Opplev en magisk sjørøvernatt i Kjuttaviga med effekter du aldri har sett maken til…

  • Helt utsolgt i 2023!
  • Største forestillingen i Kjuttaviga noensinne.
  • Effekter du aldri har sett maken til…

Den største forestillingen noensinne!

Gå ikke glipp av sommerens største eventyr i Kjuttaviga! Billetter er i salg.

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet spilles mandag til lørdag 4. juli – 1. august kl. 23.00.

Kjøp billetter her

For alle med forestillingsbillett

Kveldsparken

Tips til deg som skal på Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet! Fra kl. 20.00 kan du oppleve flere aktiviteter, butikker, spisesteder og spill på Båtbasaren. Kom i god tid, nyt kvelden og ikke stress.

Nyt en deilig pizzabuffé på Gorines Vertshus eller skikkelig gode burgere på Piratproviant. Og for all del, husk popcorn til forestillingen!

Alt om Kveldsparken

Disse møter du i Kaptein Sabeltann-forestillingen

Helt utsolgt i 2023!

66 837 store og små opplevde forestillingen i fjor

«Helt fantastisk, passer for alle! Ikke et eneste kjedelig øyeblikk!» -En mamma.

Den Sorte Dame

Den Sorte Dame er Kaptein Sabeltanns stolte skute. På De Syv Hav har ingen hørt om et eneste fartøy som kan seile fra selveste Kongen på Havet og hans menn. Det store dødningshodet av gull i akterenden får blodet til å fryse i årene på selv de mest hardbarkede sjøfolk.

kaptein sabeltann og havets hemmelighet, forestilling, kveld, mørkt, fyrverkeri, grevinnen, musikk, sang, flammer, båt, skute

Spøkelsesskuta Grevinnen

«Grevinnen» er skuta til den onde og livsfarlige Greven av Gral og Sibylla, hans Grevinne. Styrmannen er et hodeløst spøkelse. Mannskapet består av viljeløse spøkelser og gjenferd som adlyder Greven i ett og alt!

Alt du trenger å vite om kveldsforestillingen

I 2024 overtar Pål Christian Eggen rollen som Kaptein Sabeltann. I 13 år har Kyrre Haugen Sydness spilt Kongen på Havet, men han har i 2024 valgt å avslutte samarbeidet. De neste årene får du se Pål Christian som Kaptein Sabeltann i kveldsforestillingen som spilles i Kjuttaviga hver sommer. I 2024 spilles «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet».


Vis på egen side

Ja, det gjør vi! Hver morgen selger vi restplasser til kveldens forestilling. Dette er billetter som ikke er tilgjengelig for salg på nett.

Billettene kan kjøpes hos Gjesteservice hver morgen fra kl. 08.00 de dagene det er forestilling. Det er førstemann til mølla som gjelder, og billettene kan kun kjøpes ved fysisk oppmøte.


Vis på egen side

I samarbeid med Taxi Sør blir det Pirattaxi, altså taxi dekorert med skikkelig Kaptein Sabeltann-look som frakter gjester til og fra forestillingen. Pirattaxiene vil ha faste hentetider på flere av hotellene i Kristiansand sentrum, samt Dyreparkens egen campingplass nær sentrum – nemlig Roligheden Camping. Pirattaxi må forhåndsbookes i resepsjonen på det stedet du ønsker å bli hentet.

Priser og oversikt over hotellene som vil være en del av Pirattaxi for 2024 kommer. 

 

 


Vis på egen side

Barn under 3 år kan sitte på fanget under kveldsforestillingen, og det er ikke nødvendig å kjøpe billett til dem. Barn opp til 4 år kan også sitte på fanget til en voksen, men fra fylte 3 år må det betales for en billett til barnet, selv om barnet sitter på fanget.


Vis på egen side

Med mindre du skal besøke Dyreparken samme dag som du skal se kveldsforestillingen trenger du ikke å kjøpe dagsbillett i tillegg til forestillingsbillett. Med forestillingsbillett slipper du inn i Dyreparken fra kl. 20.00, og Båtbasaren og deler av Kaptein Sabeltanns Verden er åpen på kveldstid før showet begynner kl. 23.00.

Hvis du ønsker å gå i Dyreparken på dagtid må det kjøpes egen inngangsbillett til dette.


Vis på egen side

Ja, vi har ledsagerordning på forestillingene våre! Ledsager(e) får gratis forestillingsbillett i følge med en person som har ledsagerbevis. Dette gjelder for kveldsforestillingen med Sirkus Jesper og Kaptein Sabeltann.

For å bestille billetter til forestilling med ledsagerbevis bestiller dere selv billetter på våre hjemmesider. Send oss deretter ditt bestillingsnummer, samt en kopi av ledsagerbeviset til post@dyreparken.no. Når dette er mottatt vil vi refundere beløpet for ledsagerbillett. Obs! Vi overfører ikke til selvvalgt kontonummer, refusjon går automatisk mot den samme betalingsmetoden som ble benyttet når billettene ble kjøpt.

Dersom dere har behov for rullestolplass kan ikke dette bestilles på våre nettsider. Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen, og beløpet for ledsagerbilletten refunderes etter at bestillingen er gjennomført.

I amfiet i Kjuttaviga (der Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles) har vi fem tribuneplasser reservert for rullestolbrukere (bakerst på felt A). I Sirkusteltet, hvor Sirkus Jesper spilles, har vi 6 rullestolplasser nærmest scenen på losje A.

Merk at det kun er mulig å ha rullestol på de plassene som er tilpasset rullestoler og som kan bookes gjennom oss. Øvrige plasser i amfiet er ikke tilpasset rullestoler.


Vis på egen side

Nei. Det er ikke tillatt å ha med barnevogn, liggedel til barnevogn eller bilstol inn i amfiet under kveldsforestillingen. Dette på grunn av sikkerhetsmessige hensyn i forbindelse med en eventuell evakuering.

Barnevogner må parkeres på anvist plass, som befinner seg ved Gorines Vertshus. Du finner barnevognparkeringen i kartet her.


Vis på egen side

Ja, vi har rullestolplasser på Kaptein Sabeltann-forestillingen. Disse befinner seg på bakerste rekke på felt A. Disse billettene kan kun bestilles ved å kontakte Servicesenteret vårt, og de er ikke tilgjengelig for booking på våre nettsider.

For å bestille rullestolplass på forestillingen gjør du følgende:

Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.

Merk at det kun er mulig å ha rullestol på de plassene som er tilpasset rullestoler og som kan bookes gjennom oss. Øvrige plasser i amfiet er ikke tilpasset rullestoler.


Vis på egen side

Ja, enkelte datoer har vi tilstede en tolk som tegnspråktolker Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Sommeren 2024 vil dettte være tirsdag 9. juli, torsdag 11. juli og lørdag 13. juli.

For å bestille billetter til en av disse forestillingene sender du en e-post til post@dyreparken.no med dato og antall billetter, samt navn, postnummer og telefonnummer. Dersom man har ledsagerbevis må man sende med bilde av dette samtidig. Vi legger inn en bestilling i vårt system og sender en reservasjonsbekreftelse på mail, når du har mottatt denne kan du logge inn på Min side for å se over bestillingen og betale. Reservasjonen må betales innen betalingsfristen som står i e-posten. Når betalingen er gjennomført vil du få opp billettene på Min side og du får en bestillingsbekreftelse på mail.

NB! Det er ikke anledning til å ha med seg egen tolk på forestillingene. De dagene vi tilbyr forestilling med tolk tilrettelegger vi for dette på flere plan, og det er derfor ikke mulig å ha med tolk på privat initiativ. Det er selvsagt i orden med tolk som har kjøpt plassbillett og som sitter ved siden av personen som skal ha forestillingen tolket, men det er ikke mulig å ha med seg tolk uten billett, hvor det er tiltenkt at tolken skal stå et sted i nærheten.

 


Vis på egen side

Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles i utgangspunktet uansett vær.

Ved ekstremvær (med mye nedbør, lyn eller torden) kan forestillingen imidlertid bli avlyst. PS: Det er over 28 år siden sist forestillingen med Kaptein Sabeltann ble avlyst p.g.a. dårlig vær.


Vis på egen side

Bo i eventyret

Gjør sjørøveropplevelsen komplett og bo på sjørøverhotellet Abra Havn! Abra Havn består av 171 tematiserte leiligheter, alle med eget kjøkken og bad. Kanskje du vil bo i Kaptein Sabeltanns egen suite? Eller i Heksa Miriams hus?

Bestill overnatting i Abra Havn

Praktisk info

Smart å tenke på før forestillingen

Transport, parkering og oppmøtetid. Her er noen ting som er kjekt å vite før du kommer til Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Kjekt å vite på forhånd

Hiv o'hoi din akterutseilte landkrabbe!

Gjør ventetiden for de minste kortere med produkter fra Kaptein Sabeltanns Verden

I Dyreparken Nettbutikk finner du de mest populære lekene og kostymene fra Kaptein Sabeltanns Verden. Skuter, sverd, flagg, figurer og ikke minst kostymene til Kaptein Sabeltann, Greven av Gral, Heksa Miriam av Gral og mange flere!

Klikk her for å se utvalget

Mat og drikke før forestilling

Spesielle behov?

Ja, vi har rullestolplasser på Kaptein Sabeltann-forestillingen. Disse befinner seg på bakerste rekke på felt A. Disse billettene kan kun bestilles ved å kontakte Servicesenteret vårt, og de er ikke tilgjengelig for booking på våre nettsider.

For å bestille rullestolplass på forestillingen gjør du følgende:

Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.

Merk at det kun er mulig å ha rullestol på de plassene som er tilpasset rullestoler og som kan bookes gjennom oss. Øvrige plasser i amfiet er ikke tilpasset rullestoler.


Vis på egen side

Ja, vi har ledsagerordning på forestillingene våre! Ledsager(e) får gratis forestillingsbillett i følge med en person som har ledsagerbevis. Dette gjelder for kveldsforestillingen med Sirkus Jesper og Kaptein Sabeltann.

For å bestille billetter til forestilling med ledsagerbevis bestiller dere selv billetter på våre hjemmesider. Send oss deretter ditt bestillingsnummer, samt en kopi av ledsagerbeviset til post@dyreparken.no. Når dette er mottatt vil vi refundere beløpet for ledsagerbillett. Obs! Vi overfører ikke til selvvalgt kontonummer, refusjon går automatisk mot den samme betalingsmetoden som ble benyttet når billettene ble kjøpt.

Dersom dere har behov for rullestolplass kan ikke dette bestilles på våre nettsider. Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen, og beløpet for ledsagerbilletten refunderes etter at bestillingen er gjennomført.

I amfiet i Kjuttaviga (der Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles) har vi fem tribuneplasser reservert for rullestolbrukere (bakerst på felt A). I Sirkusteltet, hvor Sirkus Jesper spilles, har vi 6 rullestolplasser nærmest scenen på losje A.

Merk at det kun er mulig å ha rullestol på de plassene som er tilpasset rullestoler og som kan bookes gjennom oss. Øvrige plasser i amfiet er ikke tilpasset rullestoler.


Vis på egen side

Ja, enkelte datoer har vi tilstede en tolk som tegnspråktolker Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Sommeren 2024 vil dettte være tirsdag 9. juli, torsdag 11. juli og lørdag 13. juli.

For å bestille billetter til en av disse forestillingene sender du en e-post til post@dyreparken.no med dato og antall billetter, samt navn, postnummer og telefonnummer. Dersom man har ledsagerbevis må man sende med bilde av dette samtidig. Vi legger inn en bestilling i vårt system og sender en reservasjonsbekreftelse på mail, når du har mottatt denne kan du logge inn på Min side for å se over bestillingen og betale. Reservasjonen må betales innen betalingsfristen som står i e-posten. Når betalingen er gjennomført vil du få opp billettene på Min side og du får en bestillingsbekreftelse på mail.

NB! Det er ikke anledning til å ha med seg egen tolk på forestillingene. De dagene vi tilbyr forestilling med tolk tilrettelegger vi for dette på flere plan, og det er derfor ikke mulig å ha med tolk på privat initiativ. Det er selvsagt i orden med tolk som har kjøpt plassbillett og som sitter ved siden av personen som skal ha forestillingen tolket, men det er ikke mulig å ha med seg tolk uten billett, hvor det er tiltenkt at tolken skal stå et sted i nærheten.

 


Vis på egen side

HØR ALLE SANGENE SOM SPILLES UNDER FORESTILLINGEN

Lær deg sangene til Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet og syng med på forestillingen!