Til deg som skal kjøpe inngangsbilletter denne og neste uke

Billettypen «Begge parker» er dessverre ikke tilgjengelig 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai. Badelandet er fullbooket 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai, men vi har fremdeles ledige billetter til Dyreparken.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Mat med underholdning

Gjør deg klar for det morsomte eller mest spennende måltidet du har hatt. Du kan velge mellom flere unike frokosttilbud som gir en ekstra god og energirik start på en spennende dag, i tillegg til en helt ny matopplevelse på dagtid. Frokostprodukter kan bookes for helger (lørdag og søndag morgen) fra påske t.o.m. høstferien, og hver dag fra begynnelsen av juni t.o.m. midten av august.

Frokostopplevelser i Dyreparken

Morgenvandring med frokost

Morgenfugl? Nå kan du starte dagen din med en helt unik frokostopplevelse på dyrenes premisser, før Dyreparken åpner for andre gjester!

Frokostopplevelser for boende gjester i Abra Havn

Frokostprodukter kan kun kjøpes i sammenheng med overnatting i Abra Havn. Har du allerede kjøpt overnatting, kan du etterbestille frokost på Min side.

Bestill frokost på Min side

NYHET: Matopplevelser med underholdning på dagtid

Nå er det ikke lengre bare frokostopplevelser du kan oppleve! I 2021 er det nemlig en helt ny matopplevelse på KuToppen på ettermiddagen, nemlig Klara og Gautes grøtfest på låven. Les mer om denne under.

Bestill matopplevelser på Min side