Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparkens spisesteder

Dette er samtlige spisesteder i Dyreparken. Du kan klikke deg inn på spisestedene nedenfor eller sjekke aktivitetskalenderen for å se hva som er åpent. Bestilling av mat gjøres i Dyreparkens app, der finner du også oppdatert oversikt over menyer og allergener.

Spisesteder i Dyreparken

Gorines Vertshus

Familierestaurant med amerikansk pizza på menyen. Vi fortsetter med å servere Gorines velrenommerte pizza, men nå i nye lokaler. Her er det god plass, sitteplasser både ute og inne.

 

SOKO – Løveburgeren

Her får du de beste crispy kyllingburgerne vi kan by på – og sprø nuggets til barna. Vi har også vegetar alternativ.

Woken

På Woken finner du ulike wokretter (vegetar, kylling eller svin), med friske grønnsaker og nudler.

Setra

På Setra får du varmende husmannskost til både store og små. Er du bare litt småsulten kan du unne deg en nystekt vaffel med syltetøy!

 

 

Bakeren i Kardemomme by

Hos Bakeren i Kardemomme by får du rykende ferske bakverk i mange fasonger. Finnes det noe bedre når man er småsulten…? Vi har også glutenfrie alternativer.

Pastahjørnet

Her kan du få både kremet pasta carbonara med kylling og bacon, pasta med sopp og bakt squash (vegetar) samt skalldyrpasta.

Drivhuset

Vi har wienerpølser, vafler og et stort utvalg av kald og varm drikke som er enkelt å ta med seg i hånda under videre utforsking av parken. Prøv også vår varmende gartnergryte – denne er vegetarisk!

 

Popcornboden

Hos Popcornboden får du popcorn, sukkerspinn og softis. I tillegg har vi gode wienerpølser fra vår lokale slakter Jens Eide.

 

 

Hevnen er søt

På Hevnen er søt får du avkjølende Slurp og fløyelsmyk softis, samt popcorn, baconsnacks og sukkerspinn.

Milkshakebilen

Episk digge milkshakes – Klaras favoritter! Velg mellom sjokolade og vaniljemilkshake.

Laumanns is- og kaffelager

Hos Laumanns is- og kaffelager selger vi baristakaffe og Bollis – en varm bolle med kuleis og annet digg i midten.

Pølseboden

I Pølseboden får du kortreist wienerpølse av frilandsgris fra vår lokale slakter Jens Eide i Lillesand.

Sirkus Jespers kiosk

Ved sirkusteltet til Jesper finner du Sirkus Jespers kiosk. Her kan du få kjøpt popcorn, sukkerspinn, snacks og drikke til sirkusforestillingen.

Kaffebilen

Varme espressodrikker ferskbrygget fra vår lille kaffebil. Kaffebilen er plassert ved førstehjelpsbasen ved Båtbasaren.

 

Lars på Brygga

Lars på Brygga er et stort spisested på bryggekanten i Kjuttaviga. Her får du enklere og rimeligere hamburgere for store og små, samt vegetar- og fiskeburgere.

 

Glutenfritt hamburgerbrød

Ekorn-Jensens bakeri

Ekorn-Jensens bakeri er et økologisk bakeri med sølv-sertifisering fra Debio. Velg mellom sandwicher, salater, nystekte skillingsboller og vafler.

 

Kongens Bord PiratPizzeria

Velkommen til Kongens Bord – en piratpizzeria midt i Kaptein Sabeltanns Verden hvor vi serverer nydelig italiensk pizza!

Pølsemakeren

Her får du kjempegode wienerpølser fra Jens Eide. Hos Pølsemakeren kan du også gjøre en god pølsedeal: 2 pølser og en valgfri brus: Kun kr. 99.

Laumanns saker som smaker

På Laumanns saker som smaker finner du Parkens største utvalg av forfriskende og iskald Slurp – laget med ekte fruktjuice og kun naturlige farger.

 

Bryggas burrito

På jakt etter noe du kan ta med deg i farten? Her får du gode og velsmakende burritoer. Velg mellom kylling, taco og vegetar. PS: Egne barneburritoer. NB! Ikke mulig med bestilling i app, må kjøpes på kasse på stedet.

 

Tang og Tare

Tang og Tare ligger midt i Båtbasaren, her har vi søt og salt snacks i mange varianter. Vi kan friste med popcorn, sukkerspinn og softis, samt et stort utvalg av avkjølende Slurp.

Piratproviant

Sjørøverens favorittmat: Saftige burgere fra Jens Eide! Velg mellom biffburger og vegetarburger. Husk våre knallgode pommes frites fra en lokal bonde i Søgne.

Kjuttas Donut

Hos Kjuttas Donut finner du spennende donuts med mange ulike smaker og gøyal topping!

Spisesteder i Badelandet

Vannlinja

Trenger du påfyll mellom vannlek og bademoro? Ta en pause på Vannlinja!

Teina

Hos Teina i Badelandet selger vi mange ulike variasjoner av is, så du kan få kjøle deg ned i varmen. Vi selger også deilig pizza som du kan nyte i solstolen.

Spisesteder i Abra Havn

Sjørøverkroa Den Sorte Mann

Sjørøverkroa Den Sorte Mann er en frokost- og middagskro som ligger ved resepsjonsområdet i Abra Havn. (NB: Bufféservering avsluttes en halv time før stengetid).

Saras kiosk

Saras kiosk er en idyllisk liten kiosk på bryggekanten i Abra Havn, like ved Saragossa.

Spisested på Dyreparken Hotell

Restaurant Safari

På Restaurant Safari ved Grashavets bredd kan du spise ute på den solrike terrassen eller inne i det svale lokalet. Restauranten har alle rettigheter.

Vannhullet

Nyt en kaffe eller noe annet godt å drikke i vår hyggelige safariinspirerte bar.