Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
DROP-IN

Dyreparken Bobilcamp

Dyreparken Bobilcamp ligger ved Grashavet like ved hovedinngangen til Dyreparken og har plass til 25 bobiler. Her bor man så nær sjørøverlivet at man praktisk talt kan lukte kruttet fra kanonene.

priser, bobilcamp, dagens pris, overnatting, dyreparken

Dyreparken Bobilcamp

Strøm inkludert

Vannstasjon på området

Gratis WiFi

Tilgang til sanitæranlegg (åpner 1.mai 2024)

Alt du trenger å vite om overnatting på Dyreparken Bobilcamp

Det er kun drop-in på Dyreparken Bobilcamp.

  • Kjør inn og finn deg en ledig plass.
  • Gå til Dyreparken Safarihotell (100 meter unna) for innsjekk. I resepsjonen betaler du for antall netter du ønsker, og får utdelt en oblat for oppholdet.
  • Heng oblaten synlig i et av vinduene på bobilen.

Dersom det er fullt er du hjertelig velkommen til vår campingplass nærmere byen, Roligheden Camping.


Vis på egen side
  • Strøm er inkludert i prisen
  • Vannstasjon tilgjengelig
  • Tilgang til sanitæranlegg på området
  • Gratis wifi
  • Ingen tømmemulighet. Tømming kan gjøres gratis i Sørlandsparken (5 min. unna)

Vis på egen side

Det er kun drop-in på Bobilcampen og du kan parkere hvis det er ledig plass når du ankommer. Utsjekk er innen kl. 12 den dagen du har betalt til.


Vis på egen side

Spisesteder i nærheten

Restaurant Safari

På Restaurant Safari ved Grashavets bredd kan du spise ute på den solrike terrassen eller inne i det svale lokalet. Åpningstider kan variere ut fra sesong, kontakt resepsjonen for informasjon hvis den ikke er åpen når du er på besøk.

Sjørøverkroa Den Sorte Mann

Sjørøverkroa Den Sorte Mann er en frokost- og middagskro som ligger ved resepsjonsområdet i Abra Havn. (NB: Bufféservering avsluttes 30 min før stengetid).

Kongens Bord PiratPizzeria

Velkommen til Kongens Bord – en piratpizzeria midt i Kaptein Sabeltanns Verden hvor vi serverer nydelig italiensk pizza!

Start dagen i Dyreparken før alle andre!

Tidlig inngang for boende gjester og årskortholdere

Morgenstund i Dyreparken! De fleste dyrene blir sluppet ut mellom klokken 8.30 og 9.00, så er du heldig kan du se løvene trå ut i det duggfriske morgengresset, surikatene som koser seg i morgensolen, eller se sjiraffene og sebraene slippe ut på den enorme savannen rundt kl. 9.00. Hva med en tur i JungelBob og Bilbanen, eller få en morgenfrisk kalddusj i Tømmerrenna Nilen – Det får deg virkelig til å våkne!

Tidlig inngang gjelder hovedsakelig i Afrika-området og andre utvalgte deler av Dyreparken.

Tidlig inngang gjelder i helger og inneklemte dager i mai, juni og august, og hver dag sommersesongen. Se link under for eksakte datoer og tidspunkter.

Les mer her og se perioder

Roligheden Camping

Roligheden Camping. som driftes av Dyreparken, ligger nær Kristiansand sentrum, like ved det som omtales som en av Kristiansands fineste badeplasser, Bertesbukta!

På Roligheden Camping er det både bookbare utleieenheter og oppstillingsplasser, i tillegg til oppstillingsplasser forbeholdt drop-in.

Book nå