Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Søk om spesielle møter

Barn og voksne som har et særlig behov eller ønske om å få et personlig møte med en dyrepasser eller en karakter fra Dyreparkens universer, kan søke om å få ønsket innfridd.

Hvert år velge vi ut 5 personer som får møte en av sine helter i hhv. Kardemomme by, Kaptein Sabeltanns Verden, KuToppen eller Hakkebakkeskogen. – altså 5 møter i hvert univers. Disse møtene foregår i sommerhalvåret, men enkelte karakterer er kun tilstede i sommerens skoleferie. I tillegg legger vi opp til 1 møte med en dyrepasser hver måned, året rundt.

Denne ordningen er i første omgang tenkt for enkeltpersoner med spesielle utfordringer.
Det er med andre ord ikke tiltenkt bursdager, utdrikningslag o.l.

Det er viktig at søknaden fylles ut i sin helhet for at vi skal kunne vurdere din søknad på best mulig måte. Det er en helhetlig vurdering som gjøres i hvert tilfelle. Det er ingen restriksjoner på hvor mange ganger man kan søke. Det er ulike behov, bakgrunn og problemstillinger som krever at man utøver skjønn i hvert tilfelle.

Vi har to ulike kategorier du kan søke på:
Du kan søke enten om karaktermøter eller dyrepassermøter.

1) KARAKTERMØTER (Søknadsfrist: 1. april)
Søknadsfrist 1. april hvert år. Dersom ikke du blir kontaktet av Dyreparken innen 14 dager etter søknadsfrist, har du dessverre ikke nådd opp, og vi må be deg om å søke igjen neste år.

2) DYREPASSERMØTER
Søknadsfrist tre ganger årlig: 1. mai, 1. september og 1. februar. Dersom ikke du blir kontaktet av Dyreparken innen 14 dager etter søknadsfristens utløp, har du dessverre ikke nådd opp, og vi må be deg om å søke igjen neste år.

NB: Merk at inngangsbilletter ikke er en del av innvilget spesial-møte. Inngangsbilletter må kjøpes på ordinær måte.

I tillegg til billettfond og premieposer, støtter Dyreparken mange andre organisasjoner, bedrifter, institusjoner og prosjekter både lokalt, ellers i landet og også internasjonalt.