Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Søk om spesielle møter

Barn og voksne som har et særlig behov eller ønske om å få et personlig møte med en dyrepasser eller en karakter fra Dyreparkens universer, kan søke om å få ønsket innfridd.

Hvert år velge vi ut 5 personer som får møte en av sine helter i hhv. Kardemomme by, Kaptein Sabeltanns Verden, KuToppen eller Hakkebakkeskogen. – altså 5 møter i hvert univers. Disse møtene foregår i sommerhalvåret, men enkelte karakterer er kun tilstede i sommerens skoleferie. I tillegg legger vi opp til 1 møte med en dyrepasser hver måned, året rundt.

Denne ordningen er i første omgang tenkt for enkeltpersoner med spesielle utfordringer.
Det er med andre ord ikke tiltenkt bursdager, utdrikningslag o.l.

Det er viktig at søknaden fylles ut i sin helhet for at vi skal kunne vurdere din søknad på best mulig måte. Det er en helhetlig vurdering som gjøres i hvert tilfelle. Det er ingen restriksjoner på hvor mange ganger man kan søke. Det er ulike behov, bakgrunn og problemstillinger som krever at man utøver skjønn i hvert tilfelle.

Vi har to ulike kategorier du kan søke på:
Du kan søke enten om karaktermøter eller dyrepassermøter.

1) KARAKTERMØTER (Søknadsfrist: 1. april)
Søknadsfrist 1. april hvert år. Dersom ikke du blir kontaktet av Dyreparken innen 14 dager etter søknadsfrist, har du dessverre ikke nådd opp, og vi må be deg om å søke igjen neste år.

2) DYREPASSERMØTER
Søknadsfrist fire ganger årlig, 1. mai, 1. september, 1. november og 1. mars. Dersom ikke du blir kontaktet av Dyreparken innen 14 dager etter søknadsfrist, har du dessverre ikke nådd opp, og vi må be deg om å søke igjen neste år.

NB: Merk at inngangsbilletter ikke er en del av innvilget spesial-møte. Inngangsbilletter må kjøpes på ordinær måte.

I tillegg til billettfond og premieposer, støtter Dyreparken mange andre organisasjoner, bedrifter, institusjoner og prosjekter både lokalt, ellers i landet og også internasjonalt.