Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparken i sosiale medier

Vi er tilstede i de aller fleste sosiale medier! Her finner du en oversikt over alle kontoene våre, med en forklaring på hva slags innhold vi deler i hver kanal.

Facebook

På vår Facebook-side deler vi nyheter, små klipp fra Parken, søte dyrebilder og spektakulære forestillingsbilder. Her er det også mulig å ta kontakt med oss, poste på veggen vår og sende oss en melding på Messenger.

Tips og erfaringer

I denne Facebook-gruppa ønsker vi å legge til rette for at våre gjester kan dele tips, erfaringer, anbefalinger, og ris og ros. Lurer du på noe får du garantert svar i denne gruppa.

Dyr og bevaring

Elsker du dyr like mye som oss? Da er dette Facebook-gruppa for deg!
Her kan du spørre, diskutere, dele og prate om alt som har med dyr å gjøre. Ikke bare om dyrene i Dyreparken, men også om dyr i hele verden.

YouTube

På vår Youtube-kanal legger vi ut masse spennende innhold fra Dyreparken. Her kan du se alle episodene av Dyrepasserne, mange filmer fra dyrene i Parken, digital undervisning for skoleklasser med Tina og Helene, serien HELT DYRISK og mye mer.

Snapchat

Følg Snapchat-profilen vår for å se små glimt fra hverdagen i Dyreparken. Vi har også en egen kanal du kan følge hvor vi deler korte klipp fra serien Dyrepasserne.

Instagram

Instagramprofilen vår er fullstappet med bilder og historier fra alle våre kjente og kjære univers, og selvfølgelig fra dyrenes verden. På fredager finner du ofte en quiz på historien vår!

TikTok

Her finner du små snutter fra alle kriker og kroker i Dyreparken. Innholdet her er tilpasset en yngre målgruppe, men vil fenge alle aldre.

LinkedIn

På LinkedIn-profilen vår deler vi forretningsrelatert innhold, stillingsutlysninger m.m. Innholdet du finner her vil du ikke finne i noen av våre andre sosiale kanaler.