Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Kontakt oss

Her finner du kontaktinformasjonen vår, og en del spørsmål og svar som ofte går igjen.

 

Korona-relaterte spørsmål og svar: Inngang og overnatting

Alle har ansvar for å komme til det innpasseringstidspunktet som dere selv har valgt. Skulle dere komme 2-3 minutter senere, vil dere slippe inn, men vi kan ikke garantere at dere kommer inn dersom dere kommer mye for sent – og det er fullt i Dyreparken.


Vis på egen side

Årskortholdere må – i likhet med ordinære billettkjøpere – velge innpasseringstid i perioden 27. juni – 2. august. Det vil bli lansert en teknisk løsning for dette i midten av juni, og årskortholdere får informasjon om dette pr e-post.


Vis på egen side

Innpasseringstid i Dyreparken (hver halve time) må velges for billetter som kjøpes i perioden 20. juni – 2. aug.

Har du allerede forhåndskjøpt inngangsbilletter for dette tidsrommet, før det ble obligatorisk med innpasseringstidspunkt, kan du følge denne linken for en oppskrift på hva du må gjøre: Les her om hvordan du velger innpasseringstidspunkt på billetter du har kjøpt tidligere.

Hvordan bytte park: 

Du må følge din angitte innpasseringstid i Dyreparken. Fra Dyreparken kan du når som helst gå over til Badelandet. På de aller mest travle dagene kan det være noe kø for å komme inn i Badelandet, da vi har kapasitet på hvor mange som kan oppholde seg i Badelandet samtidig. Så lenge du har innkassert Dyreparken på din innpasseringstid, kan du gå tilbake til Dyreparken fra Badelandet når du er ferdig med å bade.


Vis på egen side

Du trenger egen inngangsbillett til Dyreparken og/eller Badelandet, og vi anbefaler at du kjøper dette samtidig som overnatting for å være sikret billett. Du må velge innpasseringstid som alle øvrige gjester.


Vis på egen side

Nei. Verken dere med partnerbilletter, invitertbilletter eller billetter som er vunnet i konkurranse trenger innpasseringstid. Det er holdt av en viss mengde plasser på hver halvtime til slike billettyper, så dere kan bare vise billett ved inngangen og gå inn når dere måtte ønske.

Dette gjelder også samarbeidet vi har med danske og svenske parker. Årskortholdere i våre samarbeidsparker, som får 50 prosent rabatt på inngangsbillett i Dyreparken, trenger heller ikke bestille innpasseringstid på forhånd.


Vis på egen side

Ja, du kan endre dato på både inngangs- og forestillingsbilletter, samt overnatting. Ny dato for besøket må være i 2020. Hvordan du kan endre din bestilling finner du mer informasjon om her.


Vis på egen side

Nei. Personen som er bevegelseshemmet kjøper billett på nett på ordinær måte, og velger innpasseringstid. Men ledsager må henvende seg hos Gjesteservice ved ankomst,  fremlegge sitt ledsagerbevis og får da utskrevet sin gratisbillett.

Ledsagere som er overnattende gjester, f.eks. i Abra Havn, kan hente sin gratisbillett i hotellets resepsjon samme dag.


Vis på egen side

Smittevern

Nei. Nå har myndighetene bestemt at familieparker kan få holde åpent hele sommeren gjennom. Men vi tar sikkerheten til våre gjester, ansatte og dyr på alvor. Vi følger situasjonen aktivt, og følger anbefalingene Folkehelseinstituttet kommer med. Dyreparken holder åpent hver dag, men tilbudet blir organisert litt annerledes i år.


Vis på egen side

Dyreparken har satt i kraft mange tiltak for å sikre at din opplevelse i Dyreparken skal være trygg. Tiltakene som er gjort er basert på anbefalinger til Folkehelseinstituttet , og det er et veldig høyt fokus på renhold og desinfeksjon.

Følgende tiltak er bla. iverksatt:

  • All billettbestilling av inngangsbilletter skal skje via vår nettside eller app.
  • Vi har besluttet at det ikke lenger vil være mulig å betale med kontanter, og at det derfor skal betales med kort.
  • Det er gjort endringer på serveringstedene, og hva vi serverer. Det serveres ikke buffé. Alle lunch- og middagsretter må forhåndskjøpes via Dyreparkens app.
  • Vi oppfordrer alle besøkende til å holde avstand til både ansatte og andre gjester, slik anbefalingen er. Dette gjelder spesielt på steder hvor man står tett, slik som i køer eller på spisesteder.
  • Gjester som har symptomer på luftveisinfeksjon vil ikke ha mulighet til å benytte Parken.

Se oversikt over alle smittevernstiltak i Dyreparken sommeren 2020

 


Vis på egen side

Per i dag er det normal drift i Dyreparken, og våre standardvilkår er dermed gjeldende. Så lenge Dyreparken og våre overnattingssteder holder åpent gjelder våre vanlige avbestillingsvilkår.

Det er ulike avbestillingsregler for de ulike produktene vi selger, og fullstendig oversikt over avbestillingsvilkårene våre finner du her.

Du kan også endre dato på bestillingen du har gjort hos oss, til en annen dato i 2020.


Vis på egen side

Underholdning

Dyreparkens underholdningstilbud blir like mangfoldig som før, men blir organisert på en litt annen måte enn tidligere. På KuToppen, i Kardemomme by og i Kaptein Sabeltanns Verden har vi gjort noen endringer i underholdningstilbudet denne sommeren.

På KuToppen har vi satt opp tribune bak låven. I Kaptein Sabeltanns Verden har vi satt opp tribune inne på torget med innslipp gjennom Borgen.
I Kardemomme By foregår all underholdning i amfiet ved Byparken.

På hvert sted er det en begrensing på antall samtidige publikummere. Det er førstemann til mølla som gjelder, så er det fullt, ber vi dere forlate området, og komme tilbake et annet tidspunkt. Samme opptrinn spilles flere ganger om dagen. 

I Hakkebakkeskogen er det plassbestilling som gjelder. For å sikre dere en fantastisk reise gjennom skogen, må dere bestille plass på forhånd. Dette gjøres i dyreparkens app eller på dyreparken.no.

Vennligst respekter avstandsregler og beskjeder gitt på de ulike stedene.


Vis på egen side

Har du ikke fått eposten med informasjon om årets Kaptein Sabeltann-forestilling, der du får tilbud om å endre til kl 21.00 eller å avbestille? Her er linken til skjemaet du må fylle ut: https://forms.gle/tqx9wz2np4YjmqxJ7


Vis på egen side