Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Morgensafari med frokost
Dyreparken

Morgensafari med frokost

Start dagen med en dyrisk frokostopplevelse! Morgenstunden i Dyreparken er helt klart den beste. Det er stille og rolig og dyrene er ofte mer aktive om morgenen.

Kom tettere på dyrene

Når maten er inntatt venter en dyrisk opplevelse. En dyrepasser tar dere nemlig med på en eksklusiv runde i Dyreparken der dere får komme ekstra tett på utvalgte dyr. Dyrepasseren deler villig vekk av sin kunnskap om dyr, og det er gode muligheter for å stille spørsmål underveis.

Ringhalelemur

Dette får du lære mer om

Her får du lære mer om ulike dyrearter, alt fra små insekter til reptiler til fugler og store rovdyr. Hvor de lever, hva de spiser, hvilke egenskaper de har og om de er utrydningstruet. Du får også lære mer om vår rolle som dyrepark i bevaring av dyr og naturen; hva vi gjør som dyrepark og hvorfor det er så viktig å ta vare på alle dyrene og naturen de lever i.

Bli bedre kjent med dyrene i Dyreparken

Drivhuset

Morgensafari inkluderer frokost som nytes i fine omgivelser på Drivhuset.

Kanskje vil du også oppleve dette?

Frokostfest på låven

Start dagen med en skikkelig frokostfest på låven på KuToppen. Møt Klara og Chickolina start dagen din med en total gårdsopplevelse.

Dyrepasser for en dag

Synes du det virker gøy å være dyrepasser? Er du mellom 8 og 12 år? Da har du mulighet til å være med en dyrepasser på jobb.

Dyrepasserlærlingen

Er du glad i dyr? Er du mellom 10 og 15 år? Da har du mulighet til å være dyrepasserlæring i Dyreparken.