Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Våre samarbeidspartnere

Dyreparken er stolte av alle våre samarbeidspartnere og leverandører. Vi ønsker å skape merverdi, engasjement og utvikling for alle – inkludert våre gjester –  med våre samarbeid og avtaler. Her er de ulike nivåene i vår partnerstruktur.

Strategiske partnere

En bedrift eller organisasjon som er sentral i videreutvikling av Dyreparken på et strategisk nivå. Man må bidra med både økonomi og kompetanse, gjerne også med egne produkter. Kan evt. kobles opp mot definerte prosjekter.

Siden 1990 har Kaptein Sabeltanns forestillinger i Kjuttaviga vært sommerens høydepunkt i Dyreparken. Samarbeidet med Terje Formoes Kaptein Sabeltann og Piratprodukter er mangfoldig og omfattende.  I 2001 ble Kaptein Sabeltanns Verden bygget, og i 2012 åpnet sjørøverhotellet Abra Havn.

Thorbjørn Egner er nok mest kjent for å ha skapt historiene om Kardemomme by, Karius og Baktus og Hakkebakkeskogen. Sommeren 1991 ble Kardemomme by åpnet, og sammen med familien Egner har Dyreparken også åpnet Hakkebakkeskogen i 2015. Året 2016 ble det skrevet videre på historien om røveren Jesper, og Sirkus Jesper ble vist for første gang i Dyreparken.

Qvisten Animation er et ledende filmmiljø i Norge. Dyreparken har samarbeidet med Qvisten om flere produksjoner, blant annet filmen KuToppen, Dyrene i Hakkebakkeskogen og Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant.

Dyreparken har siden 2010 hatt et nært samarbeid med Basecamp Foundation i Masai Mara i Kenya. Hjerteprosjektet til Dyreparken heter Mara Naboisho, og har fokus på bærekraftig utvikling for bevaring av det unike dyrelivet, basert på samarbeid med den lokale masaibefolkningen.

WWF Verdens naturfond, eller World Wide Fund for Nature som er det engelske navnet, er en internasjonal miljøorganisasjon med nettverk i mer enn 100 land.

Regnskogfondet er en norsk ikke-statlig miljøorganisasjon, hvis formål er å bidra til bevaring av regnskogen og å sikre urfolks rettigheter.

Prosjektpartnere

En prosjektpartner er en bedrift eller organisasjon som bidrar til å videreutvikle Dyreparken og enkeltstående produkter/prosjekter.

Toyota

Coca-Cola Enterprises Norge AS

Color Line AS

Felleskjøpet Agri SA

Hennig-Olsen Is AS

LOS AS

BAMA Gruppen

Essity (Libero)

Sparebanken Sør

Tine

Apotek 1 Gruppen

Nestlé Norge

 

Lisenspartnere

Bakehuset AS

Cappelen Damm AS

COOP Norge Industri AS

Hennig-Olsen Is AS

Vigmostad & Bjørke

Røyland Gård

Samarbeidspartnere for produktplassering av Dyrepasserne på TV 2

Toyota Sør

Joh-Salg AS

solkrempatrulje
Samarbeidspartnere

Visste du at vi har egen solpatrulje?

Dyreparken er stolte av alle våre samarbeidspartnere og leverandører. Vi ønsker å skape merverdi, engasjement og utvikling for alle – inkludert våre gjester –  med våre samarbeid og avtaler.

Apotek 1 Gruppen er blant en av våre partnere, og hver sommer har vi solpatruljer som sørger for at du- og dine beskytter huden mot solstråler. Gratis tilbud for alle våre besøkende gjester.