Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Handlekurv

Dyreparken konferanse og event

Ønsker du en unik opplevelse for ditt neste event, kurs, konferanse eller samling? Velger du Dyreparken Hotell eller sjørøverhotellet Abra Havn som arena, kan vi tilby en jungel av unike aktiviteter, events og matopplevelser!

For bedrifter: Magisk julevarieté

En helaften spekket med opplevelser fra du ankommer til du danser ut i de små timer. Dyreparkens magiske julevarieté er spekket av sang, musikk, magi, sirkusartister og gode matopplevelser.

Les mer her

Konferanse på ett av våre hoteller

Med konferanse på Dyreparken Hotell eller sjørøverhotellet Abra Havn, kan vi tilby en jungel av unike aktiviteter, events og matopplevelser!

160 rom

Dyreparken Hotell

En rekke moderne møterom, stor konferansesal og suveren restaurant. Vi skreddersyr opplegg for store og små grupper.

 

Aktivitet og teambuilding

Gøyalt, samlende og lekende. Våre aktivitet- og teambuildingsevents skaper gode minner og styrker teamfølelsen!

Booke kurs, konferanse eller gruppeevent?

Dette sier kundene våre:

Øystein Konradsen (Randesund IL)

«Dyreparken er en fantastisk og unik samarbeidspartner. I Dyreparken Håndballfestival og Meny Sebra cup har vi besøk av 750 lag og har behov for 8000 gjestedøgn. Sammen med Dyreparken skaper vi hvert år varige minner for spillere og trenere fra hele Sør Norge. Parken leverer service i verdensklasse overfor oss som turneringsarrangør og for våre tilreisende spillere og trenere. I tillegg til turneringer har Dyreparken mange gode arenaer for møter, jubileumsarrangement, konserter m.m.»

Tone Thorstensen (Medco dinHMS Agder AS)

«Vi har hatt en kjempeflott samling hos dere! Alt det praktiske gitt smertefritt med hyggelig og imøtekommende betjening gjennom hele samlingen. Maten var knallgod til alle måltider og leilighetene var ordnet til i upåklagelig stand. Har fått veldig mange positive tilbakemeldinger internt så folk var veldig fornøyd!! Eventet ute i parken skapte stort engasjement og entusiasme.»