Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Hiv o'hoi!

Kaptein Sabeltanns Verden

Kaptein Sabeltanns Verden er et av de mest populære områdene i Dyreparken.

Velkommen til Kaptein Sabeltanns Verden

Hiv o’hoi! Bli med inn i selveste Kaptein Sabeltanns Verden i Dyreparken! En verden fylt av sjørøverbråk og spetakkel om sommeren.

Nå blir det sjørøverfest!

Tusenvis av kanonskudd, bøttevis med “Hiv o’hoi!” og tønnelass med show og sang har skapt minner for livet for små og store pirater i Dyreparken.

Hiv o’hoi i 35 år! Bli med på feiringen!

Alt om feiringen

Møt noen av sjørøverne i Kaptein Sabeltanns Verden

I høysesongen kan du møte blant annet Langemann, Pinky og Pelle i Kaptein Sabeltanns Verden. Kanskje selveste Kaptein Sabeltann også dukker opp?

Du kan se alle karakterene i kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet i Kjuttaviga.

Aktiviteter og underholdning

Sulten?

Sjørøverens favorittmat

Saftige burgere med knallgode pommes frites er noe av det du kan få servert på Piratprovianten i Kaptein Sabeltanns Verden. Søtsugen? Besøk Hevnen Er Søt, her er det alt du kan tenke deg av søtsaker.

Piratprovianten

Hevnen Er Søt

Kanoner, Kaptein Sabeltanns Verden

Grevens brygge

Når Greven av Gral ankommer er han nødt til å fortøye skuta si, Grevinnen, på en sikker plass. Derfor er det blitt bygget en helt egen brygge hvor gjester kan stige ombord i Grevinnen og bli med ut på tokt.

Smokkarium, Kaptein Sabeltanns Verden

Kaptein Sabeltanns Smokkarium

I årenes løp har Kaptein Sabeltann hjulpet tusenvis av barn til å slutte med smokk, tutt eller sutt.I overkant av 200.000 smokker er levert i årenes løp. Nå har Kaptein Sabeltanns Smokkarium fått en mer sentral plassering, ved inngangen til Kaptein Sabeltanns Verden.

Les mer om Kaptein Sabeltanns Smokkarium

Book ditt arrangement

Sjørøverteateret

Sjørøverteateret ligger i Kaptein Sabeltanns Verden og byr på mange muligheter for bedrifter, grupper og andre sosiale begivenheter. Her kan vi skreddersy den perfekte opplevelsen for nettopp dere!

Mer info om Sjørøverteateret

Sjørøveropplevelser for hele familien!

Kaptein Sabeltanns univers er stort og her kan du oppleve mye som sjørøver! Visste du for eksempel at du kan bo som en ekte sjørøver i Abra Havn? Eller oppleve ekte kveldsmagi i Kjuttaviga med forestillingen Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet?

Har du en liten sjørøver hjemme?

Bli med på feiringen av Kaptein Sabeltann med kostymer fra Dyreparkens nettbutikk! Gjør barna klar for Kaptein Sabeltanns Verden, kveldsforestilling eller overnatting i Abra Havn med Kaptein Sabeltann-produkter.

Nettbutikk