Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Egen park ved siden av Dyreparken.

Badelandet er åpent hver dag til og med høstferien

Badelandet er en egen park ved siden av Dyreparken, smekkfull av vannaktiviteter. Åpent fra påske til og med høstferien.

Badelandet
Oversiktsbilde Badelandet
1800 kvadratmeter

Innendørsanlegg med sklier og bassenger

Velkommen til bassenger og sklier! I Badelandets innendørsområde er det bølgebasseng, klatrefjell, boblebad, sklier og eget barnebasseng, for å nevne noe. 1800 kvadratmeter med badegøy under samme tak! Finn fram badetøyet – og unn deg og familien en god porsjon velvære.

Høydepunktene i vårt innendørsanlegg

Raske fakta om Badelandet

Sørlandets største badeland finner du i Dyreparken i Kristiansand. Med vårt innendørs- og utendørsanlegg har vi rundt 10 mål hvor man kan boltre seg i vannaktiviteter fra morgen til kveld. I år utvider vi også vårt badeland med en helt nye Beach Club, her vil det bli spennende aktiviteter, musikk, gigantisk hinderløype i vannet og plasser for å bare nyte solen.

Ikon billett

Egen park / Kombibillett

Badelandet er en egen park med egen inngangsbillett. Kombibilletten «Begge parker» gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

Ikon informasjon

Egen inngang

Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang Men man kan også gå direkte inn i Badelandet fra Dyreparken.

Ikon kart

21 ulike vannaktiviteter

Det er totalt 21 ulike vannaktiviteter i Badelandet, fordelt på inne- og uteområdet, dvs. ulike sklier og bassenger. Her er også en egen badestrand og et badeområde i Grashavet.