Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 4. april

Fra påske til høstferien.

Se åpningstider og priser

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 4. april

Fra påske til høstferien.

Se åpningstider og priser

Egen park ved siden av Dyreparken

Badelandet

Badelandet ved siden av Dyreparken er et kjempestort badeland masse kule sklier og andre vannaktiviteter!

Åpent fra påske til høstferien!

Velkommen til vårt innendørsanlegg

I Badelandets innendørsområde er det et bølgebasseng, et klatrefjell, et boblebasseng, sklier og et barnebasseng. For å nevne noe. Innendørsanlegget er 1800 kvadratmeter stort og har åpent fra påske til høstferien. Her er et romslig garderobeanlegg og her finner du også en kiosk hvor det går an å få kjøpt seg en matbit.

Høydepunktene i vårt innendørsanlegg

Åpent fra påske

Utendørsanlegget i Badelandet

I Badelandets store utendørsområde er det flere bassenger, bølgebasseng, en gidigen hoppepute i vann, vannsklier for ulike aldersgrupper, kanal med motstrøm og barnebasseng.  For å nevne noe. Det er i tillegg en stor sandstrand slik at man kan bade i ferskvannet som ligger rundt Badelandet, eller bare ligge å sole seg.

Høydepunktene i utendørsanlegget

Raske fakta om Badelandet

Åpent fra påske t.o.m. høstferien

Innendørsanlegget er åpent fra påske. Utendørsaktivitetene har litt kortere sesong, avhengig av været.

Egen park

Badelandet er en egen park med egen inngangsbillett. «Begge parker»-billett gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

Egen inngang

Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang Men man kan også gå direkte inn i Badelandet fra Dyreparken.

21 ulike vannaktiviteter

Totalt f21 ulike vannaktiviteter, dvs. ulike sklier og bassenger. Egen badestrand og badeområde i Grashavet.

Sikkerhet

Opptil 20 badevakter på jobb samtidig

Det er mange badevakter i Badelandet. Disse har gjennomgått førstehjelpskurs og grundig opplæring i livredning. Badevaktene jobber turnus, slik at det er opptil 20 badevakter på jobb samtidig, avhengig av gjestetall og værforhold.

Alle barn under 10 år skal holdes under oppsyn under hele besøket, og må være i følge med voksen over 18 år. Barna er foreldre/foresattes ansvar fra de kommer til de drar. Dette gjelder også barn over 10 år som ikke er svømmedyktige.

Kjøp sommerkortet i Badelandet - bad så mye du vil

Er du en badeløve som vil ha ubegrenset med tilgang til Badelandet hele sommerferien?  Da er sommerkortet noe for deg. Med Sommerkortet kan du komme og gå i Badelandet så ofte du vil, hver eneste dag i hele sommer, fra 15. juni til 15. august. Badelandet er åpent til kl 19.00 hver dag i denne perioden.

Pris: Ikke endelig fastsatt. Samme pris for voksne og barn over 3 år. Ved kjøp fysisk i dyreparken tilkommer et tillegg på 50,- per kort.

Gyldighet: Sommerkortet har gyldighet i perioden 15. juni – 15. august 2020.