Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Handlekurv
Smekkfull av vannaktiviteter

Badelandet

Moro for hele familien! Blant annet plaskebasseng, hinderløype, bølgebasseng og flere sklier som venter på deg!

badelandet

Når vil du besøke oss?

Se åpningstider og priser

Se åpningstider og priser for den dagen du ønsker å besøke oss.

Badelandet holder åpent i påsken (1. april – 10. april) og hver dag fra 18. mai – 3. september.

Oversiktsbilde Badelandet
1800 kvadratmeter

Innendørsanlegg med sklier og bassenger

Velkommen til bassenger og sklier! I Badelandets innendørsområde er det bølgebasseng, klatrefjell, boblebad, sklier og eget barnebasseng, for å nevne noe. 1800 kvadratmeter med badegøy under samme tak! Finn fram badetøyet – og unn deg og familien en god porsjon velvære.

Høydepunktene i vårt innendørsanlegg

Raske fakta om Badelandet

Sørlandets største badeland finner du i Dyreparken i Kristiansand. Med vårt innendørs- og utendørsanlegg har vi rundt 10 mål hvor man kan boltre seg i vannaktiviteter fra morgen til kveld. I år utvider vi også vårt badeland med en helt ny Beach Club, her vil det bli spennende aktiviteter, musikk, gigantisk hinderløype i vannet og plasser for å bare nyte solen.

Ikon billett

Egen park / Kombibillett

Badelandet er en egen park med egen inngangsbillett. Kombibilletten «Begge parker» gir adgang til både Dyreparken og Badelandet.

Ikon informasjon

Egen inngang

Badelandet har egen inngang ved siden av Dyreparkens hovedinngang Men man kan også gå direkte inn i Badelandet fra Dyreparken.

Ikon kart

21 ulike vannaktiviteter

Det er totalt 21 ulike vannaktiviteter i Badelandet, fordelt på inne- og uteområdet, dvs. ulike sklier og bassenger. Her er også en egen badestrand og et badeområde i Grashavet.

Høydepunktene i utendørsannlegget

Sikkerhet

Opptil 20 badevakter på jobb samtidig om sommeren

Det er mange badevakter i Badelandet. Disse har gjennomgått førstehjelpskurs og grundig opplæring i livredning. Badevaktene jobber turnus, slik at det er opptil 20 badevakter på jobb samtidig, avhengig av gjestetall og værforhold.

Alle barn under 10 år skal holdes under oppsyn under hele besøket, og må være i følge med voksen over 18 år. Barna er foreldre/foresattes ansvar fra de kommer til de drar. Dette gjelder også barn over 10 år som ikke er svømmedyktige.