Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Dyrepasser for en dag
Dyreparken

Dyrepasser for en dag

Synes du det virker gøy å være dyrepasser? Er du mellom 8 og 12 år? Da har du mulighet til å være med en dyrepasser på jobb.
Krever egen billett
Se i kartet
Fra 8 år
Kjøp billetter

Dette tilbudet er for barn mellom 8 og 12 år.

Dyrepasser for en dag er en helt unik mulighet til å komme tett på noen av verdens flotteste dyr. Som deltaker vil du være med på alle oppgavene en dyrepasser har, og du kan få stelle alt fra aper til rovdyr og reptiler. Du blir med på fôring, rengjøring, aktivisering og stell, og du lærer mye om de ulike dyrene du skal passe på.

Når man jobber som dyrepasser kan man bli våt og skitten, så du må kle deg godt. Mange av aktivitetene foregår utendørs, så det er også svært viktig at du kler deg etter været. Husk å spise en god frokost før du kommer.

Fakta om Dyrepasser for en dag

  • For barn i alderen 8 – 12 år.
  • Kapasitet: 12 personer.
  • Pris: Kr. 529.
  • Oppmøte: Kl. 07.30 ved inngangen til Dyreparken. Foreldre får ikke være med inn i Dyreparken før åpningstid. Når Dyrepasser for en dag er ferdig, følges barna av en ansatt til inngangen for å møte foresatte.
  • Varighet: 3 timer. (Avsluttes kl 10.30).

Praktisk:
Når man jobber som dyrepasser kan man bli våt og skitten, så barna må kle seg godt. Mange av aktivitetene foregår utendørs, så det er svært viktig at barna kler seg etter været. «Dyrepasser for en dag» er kun for barn, så foreldre kan ikke være med inn i Dyreparken før åpningstid. Når «Dyrepasser for en dag» er ferdig, følges barna ut til hovedinngangen for å møte foresatte.

Datoer 2021:
Helger i slutten av april og i mai.
Virkedager i skoleferien.
Helger august og september.
Begge høstferieukene (Uke 40 og 41).

Bestill Dyrepasser for en dag