Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Dyrepasser for en dag
Dyreparken

Dyrepasser for en dag

Synes du det virker gøy å være dyrepasser? Er du mellom 8 og 12 år? Da har du mulighet til å være med en dyrepasser på jobb.
Krever egen billett
Se i kartet
Fra 8 år
Kjøp billetter

Ofte stilte spørsmål om Dyrepasser for en dag

Dyrepasser for en dag er en opplevelse for barn mellom 8-12 år, og voksne kan i utgangspunktet ikke være med. Årsaken til dette er at vi ønsker en best mulig dynamikk i gruppen blant barna, og at de skal få prøve seg alene på de ulike oppgavene en dyrepasser har.

Noen barn har behov for å ha med seg en voksen, og vi tillater dette hvis barnet ikke kan være alene. Dette kan f.eks. skyldes funksjonsnedsettelser, angst eller behov for tilgang på medisiner. I slike tilfeller kan en voksen være med og holde seg litt i bakgrunnen (så langt det lar seg gjøre). Du som voksen trenger ikke å kjøpe billett, og du informerer dyrepasseren ved ankomst om at du må være med som ledsager. Det er ikke krav om ledsagerbevis i slike tilfeller.

Hvis du er usikker på om du kan være med som ledsager eller ikke kan du gjerne ta kontakt med oss på post@dyreparken.no.


Vis på egen side

Ja, Dyrepasser for en dag er kun for barn mellom 8 og 12 år. Men, barn som er 7 år på det tidspunktet de deltar, og som blir 8 år i løpet av året, kan være med. Dersom du er mellom 10 og 15 år kan du melde deg på Dyrepasserlærling, som er et nytt produkt i 2022. Klikk her for å lese mer om det.


Vis på egen side

Hvis du ikke finner ledige billetter på denne linken er vi dessverre utsolgt. Vi har ingen ventelisteordning, men vi anbefaler at du sjekker med jevne mellomrom om det kan ha blitt noen ledige billetter.


Vis på egen side

Noen barn liker f.eks. ikke slanger, som er et dyr vi ofte hilser på under Dyrepasser for en dag. Hvis barnet ikke ønsker å være i nærheten av et av dyrene vi møter på kan barnet vente på utsiden/i nærheten frem til vi skal videre til neste dyr.

Det varierer hvilke dyr vi er innom.


Vis på egen side
Dyrepasserlærlingen: Dyrepasser for litt større barn

Er du over 12 år?

Er du over 12 år og gjerne skulle vært med på Dyrepasser for én dag, eller kanskje er over 10 år og har lyst til å teste ut noe nytt? Da bør dere sjekke ut Dyrepasserlærlingen!

Dyrepasserlærlingen er en opplevelse for de litt eldre som varer i 2,5 timer. Dette er for deg mellom 10 og 15 år.

Les mer om Dyrepasserlærlingen

Dyreparken nettbutikk

Dyrepasseruniform til de minste

Kjenner du noen som digger Dyrepasserne på TV? Nå kan også de minste se ut som dyrepassere med denne uniformen som er helt lik den dyrepasserne bruker i hverdagen. Og hvor kult er det ikke å komme i samme uniform som dyrepasserne har når de selv skal være dyrepasser for en dag?

Bestill uniformen her