Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Underholdning

Dyreparken er Norges største teaterscene hver sommer, med sang, dans og musikk på små og store scener. Her kan du møte alle dine helter i levende live, Kaptein Sabeltann, Langemann, Klatremus, Mikkel Rev tante Sofie for å nevne noen. Du kan oppleve gateteater, skuteteater, togteater og teater fra scenen. Vi spiller der vi kan spille, og vi lover å ta oss tid til både en klem og en prat.

Samtlige opptrinn og underholdningsinnslag i Dyreparken

Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

NYHET 2020: Vi gleder oss til en ny Kaptein Sabeltann-sommer! For første gang setter Dyreparken opp kveldsforestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt! Med ny karakter, ny sang – og et helt nytt konsept!

Bli med Grevinnen på tokt

Tør du bli med Greven av Grals spøkelsesskute «Grevinnen» ut på tokt, og kjempe mot Den Sorte Dame? Seil ut på Grashavet fra Grevens Brygge, bak Spøkelseshuset! Varighet: 5 – 10 minutter.

Trikkefører Syversen kjører linje 1

Trikkefører Syversen er god til å synge, og underholder tilskuerne som står langs ruten. På grunn av smittebegrensning blir det i år maks. to familier som får bli med trikken på hver tur.

Bli med Den Sorte Dame på tokt

Bli med Den Sorte Dame på tokt

Seil ut fra Havna i Kaptein Sabeltanns verden på tokt med Den Sorte Dame, selveste Kaptein Sabeltanns stolte skute. Ryktet går om at Grevinnen, spøkelsesskuta til Greven av Gral er sett på Grashavet! Varighet: 5 – 10 minutter.