Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Underholdning

Dyreparken er Norges største teaterscene hver sommer, med sang, dans og musikk på små og store scener. Her kan du møte alle dine helter i levende live, Kaptein Sabeltann, Langemann, Klatremus, Mikkel Rev tante Sofie for å nevne noen. Du kan oppleve gateteater, skuteteater, togteater og teater fra scenen. Vi spiller der vi kan spille, og vi lover å ta oss tid til både en klem og en prat.

Samtlige opptrinn og underholdningsinnslag i Dyreparken

Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere

Dyreparken inviterer det flunkende nye Kaptein Sabeltanns Kongelige Sjørøverteater, og introduserer den musikalske forestillingen «Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere».

Sjørøverhelg

Møt noen av sjørøverne

Livet går sin gang i Kaptein Sabeltanns Verden. I gater og smug kan du møte noen av sjørøverne. Tør du bryte håndbak, eller kanskje ta en dans? Er du heldig kan du også få tatt et bilde sammen med sjørøverne.

Kardemomme byfest

Kardemomme byfest

Kl 16.00 starter byfesten, i Byparken utenfor Kardemomme by. Politimester Bastian går frem på scenen, ringer med en bjelle og sier ”Kjære alle sammen. Velkommen til vår store barne- og familieforestilling”.

Røverne røver trikken og arresteres

Røverne røver trikken og arresteres

Tror du Kasper, Jesper og Jonatan klarer å røve trikken? Eller kommer de til å bli oppdaget av politimester Bastian? Møt opp kl 14.00 på torvet for å se hva som skjer.

Møt politimester Bastian og noen av de andre innbyggerne i Kardemomme by

Politimester Bastian utfører politiarbeid

Tante Sofie er i sjokk. Hun har funnet en røverhatt, og er fast bestemt på å finne eieren av hatten. Politimester Bastian, på sin side, begynner med å tenke nøye over saken, og skriver det ned i boken sin.

 

Tante Sofie er røvet

Tante Sofie er røvet

Politimester Bastian, barbermester Sørensen og trikkefører Syversen oppdager at tante Sofie er borte. Sammen med barn og voksne går de til røverhuset for å se etter henne.

Tante Sofie er røvet

Tante Sofie er forferdet

Tante Sofie ønsker å få skikk på byen, og allierer seg med gjestene på torvet. Politimester Bastian, barbermester Sørensen og trikkefører Syversen hjelper til så godt de kan.

Bli med Den Sorte Dame på tokt

Bli med Den Sorte Dame på tokt

Lad kanonene og hold for ørene! Seil ut fra Havna i Kaptein Sabeltanns Verden med Den Sorte Dame mot Det Usynlige Land og sjørøverlandsbyen Abra Havn. Skuteturen er gratis å bli med på.

Sirkus Jesper

Møt tidligere røver Jesper, nå som sirkusdirektør i egen manesje!