Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparken – opplevelser av en annen verden!

Dyreparken i Kristiansand er åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser du ikke finner maken til andre steder. Her er ingen dager like!

Norges største familieattraksjon

Destinasjon Dyreparken er den største og mest mangfoldige familieattraksjonen i Norge, med dyrepark, fritidspark, temaområder, badeland og overnatting.

12 km øst for Kristiansand

12 kilometer øst for Kristiansand, i hjertet av Sørlandet. Kun 25 mil fra Stavanger, 31 mil fra Oslo, 48 mil fra Bergen, 50 mil fra Lillehammer og 82 mil fra Trondheim.

1 million besøkende årlig

Dyreparken og Badelandet har over 1 million gjester årlig. Dyreparken har åpent hver dag hele året, Badelandet har sesong fra påske t.o.m. høstferien.

123 ulike dyr

Vi har 123 ulike dyreslag fra alle verdensdeler. Egne tematiserte områder for Asia og Afrika, i tillegg til Jungelen og Nordisk Villmark – for å nevne noe.

En perfekt destinasjon for hele familien

Dyreparken i Kristiansand har åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser og aktiviteter du ikke finner maken til andre steder. Vi har 123 ulike dyrearter fra alle verdensdeler fordelt på en rekke tematiserte områder.

Dette er Dyreparken

Åpningstid og innpasseringstid i 2021

  • Utvidet åpningstid: Dyreparken vil i 2021 ha utvidet åpningstid i sommersesongen, fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Maks. antall samtidige gjester: For å forhindre kø og sammenstimling har vi en begrensning på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager om sommeren.
  • Innpasseringstid: For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi obligatirisk innpasseringstid i vår sommersesong (fra 26. juni til 8. august).
    Man velger  innpasseringstid samtidig som man kjøper billett, eller gjør endringer på «Min side».
    For årskortholdere vil det gjelde egne regler.

Noen av høydepunktene fra Dyreparken

Vårt tilbud er enestående og stort, her er noen av våre mest populære opplevelser.

Dyreparken har begeistret små og store i mer enn 50 år. Ikke bare på grunn av de over 120 ulike dyreartene fra alle verdens hjørner og de mange tematiserte universene som Kardemomme by, Hakkebakkeskogen, KuToppen og Kaptein Sabeltanns Verden. Men også på grunn av en helt egen badepark, Badelandet – og at man finner seks ulike og unike overnattingssteder her, som alle byr på uforglemmelige eventyr – hele døgnet.

Mange gjester løper spent inn gjennom portene til parkene våre og kommer ut igjen, én, to, tre eller fire dager senere – med minner for livet. Man blir liksom aldri helt ferdig med utforskingen…

Dyreparken er en helt unik park. Ikke noe annet sted i verden får du møte tante Sofie, Kaptein Sabeltann og Klatremus i levende live, samtidig som du kan liste deg inn i Spøkelseshuset, se alle de forskjellige dyreartene eller utfolde deg i mange andre aktiviteter. Badelandet er Dyreparkens nærmeste nabo og en helt egen park med massevis av badeattraksjoner både ute og inne. Her finner du hele 12 bassenger, en hinderløype og sklier for de minste og for de tøffeste av de tøffe. Med kombibillett kan du sikre deg adgang til begge parker.

Enten du vil sove i Kaptein Sabeltanns egen suite i sjørøverhotellet Abra Havn, blant folk og røvere i Kardemomme by, tilbringe natten i et ekte safaritelt eller dra på camping, så garanterer vi deg en opplevelse for livet. Velg mellom seks særegne overnattingssteder.

Om du ønsker å besøke oss i påskeferien, 17. mai, julaften eller nyttårsaften har vi åpent for deg! Dyreparken er åpen hver eneste dag, hele året. Ja, seriøst – hver dag, hele året!