Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Dyreparken – opplevelser av en annen verden!

Dyreparken i Kristiansand er åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser du ikke finner maken til andre steder. Her er ingen dager like!

Norges største familieattraksjon

Destinasjon Dyreparken er den største og mest mangfoldige familieattraksjonen i Norge, med dyrepark, fritidspark, temaområder, badeland og overnatting.

12 km øst for Kristiansand

12 kilometer øst for Kristiansand, i hjertet av Sørlandet. Kun 25 mil fra Stavanger, 31 mil fra Oslo, 48 mil fra Bergen, 50 mil fra Lillehammer og 82 mil fra Trondheim.

1 million besøkende årlig

Dyreparken og Badelandet har over 1 million gjester årlig. Dyreparken har åpent hver dag hele året, Badelandet har sesong fra påske t.o.m. høstferien.

127 ulike dyr

Vi har 127 ulike dyreslag fra alle verdensdeler. Egne tematiserte områder for Asia og Afrika, i tillegg til Jungelen og Nordisk Villmark – for å nevne noe.

En perfekt destinasjon for hele familien

Dyreparken i Kristiansand har åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser og aktiviteter du ikke finner maken til andre steder. Vi har 127 ulike dyrearter fra alle verdensdeler fordelt på en rekke tematiserte områder.

Dette er Dyreparken

Nytt i 2020: Lengre åpningstid og innpasseringstid for alle

  • Utvidet åpningstid: Dyreparken utvider åpningstidene fra kl. 08.00 til kl. 20.00. Det er tre timer lengre enn normalt!
  • Maks. antall samtidige gjester: For å hindre kø og sammenstimlinger innfører Dyreparken begrensninger på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager i sommer. Kapasiteten vil være lavere i starten av sommeren, men vil gradvis økes dersom situasjonen tillater dette.
  • Ettermiddagsbillett: Vi innfører en ny billettype: Ettermiddagsbillett, som gjelder fra kl. 16.00 til 20.00.
  • Innpasseringstid: For første gang innfører Dyreparken innpasseringstider for alle gjester (fra 20. juni til 9. aug.). For årskortholdere gjelder egne regler.
    Man velger  innpasseringstid når man kjøper billett, eller på «Min side» på dyreparken.no.

LES OGSÅ: Alt du trenger vite om sommeren 2020 i Dyreparken (smitteverntiltak, nyheter etc.)

Noen av høydepunktene fra Dyreparken

Vårt tilbud er enestående og stort, her er noen av våre mest populære opplevelser.