Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparken – opplevelser av en annen verden!

Dyreparken i Kristiansand er åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser du ikke finner maken til andre steder. Her er ingen dager like!

Norges største familieattraksjon

Destinasjon Dyreparken er den største og mest mangfoldige familieattraksjonen i Norge, med dyrepark, fritidspark, temaområder, badeland og overnatting.

12 km øst for Kristiansand

12 kilometer øst for Kristiansand, i hjertet av Sørlandet. Kun 25 mil fra Stavanger, 31 mil fra Oslo, 48 mil fra Bergen, 50 mil fra Lillehammer og 82 mil fra Trondheim.

1 million besøkende årlig

Dyreparken og Badelandet har over 1 million gjester årlig. Dyreparken har åpent hver dag hele året, Badelandet har sesong fra påske t.o.m. høstferien.

127 ulike dyr

Vi har 123 ulike dyreslag fra alle verdensdeler. Egne tematiserte områder for Asia og Afrika, i tillegg til Jungelen og Nordisk Villmark – for å nevne noe.

En perfekt destinasjon for hele familien

Dyreparken i Kristiansand har åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser og aktiviteter du ikke finner maken til andre steder. Vi har 123 ulike dyrearter fra alle verdensdeler fordelt på en rekke tematiserte områder.

Dette er Dyreparken

Åpningstid og innpasseringstid i 2021

  • Utvidet åpningstid: Dyreparken vil i 2021 ha utvidet åpningstid i sommersesongen, fra kl. 08.00 til kl. 20.00.
  • Maks. antall samtidige gjester: For å forhindre kø og sammenstimling har vi en begrensning på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager om sommeren.
  • Innpasseringstid: For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi obligatirisk innpasseringstid i vår sommersesong (fra 26. juni til 8. august).
    Man velger  innpasseringstid samtidig som man kjøper billett, eller gjør endringer på «Min side».
    For årskortholdere vil det gjelde egne regler.

Noen av høydepunktene fra Dyreparken

Vårt tilbud er enestående og stort, her er noen av våre mest populære opplevelser.