Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Dyreparken – opplevelser av en annen verden!

Dyreparken i Kristiansand er åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser du ikke finner maken til andre steder. Her er ingen dager like!

Norges største familieattraksjon

Destinasjon Dyreparken er den største og mest mangfoldige familieattraksjonen i Norge, med dyrepark, fritidspark, temaområder, badeland og overnatting.

12 km øst for Kristiansand

12 kilometer øst for Kristiansand, i hjertet av Sørlandet. Kun 25 mil fra Stavanger, 31 mil fra Oslo, 48 mil fra Bergen, 50 mil fra Lillehammer og 82 mil fra Trondheim.

1 million besøkende årlig

Dyreparken og Badelandet har over 1 million gjester årlig. Dyreparken har åpent hver dag hele året, Badelandet har sesong fra påske t.o.m. høstferien.

123 ulike dyr

Vi har 123 ulike dyreslag fra alle verdensdeler. Egne tematiserte områder for Asia og Afrika, i tillegg til Jungelen og Nordisk Villmark – for å nevne noe.

En perfekt destinasjon for hele familien

Dyreparken i Kristiansand har åpent hver eneste dag hele året, og er spekket med opplevelser og aktiviteter du ikke finner maken til andre steder. Vi har 123 ulike dyrearter fra alle verdensdeler fordelt på en rekke tematiserte områder.

Dette er Dyreparken

Innpasseringstid sommeren 2021

For å redusere belastningen ved vårt inngangsparti har vi innpasseringstid i vår sommersesong (fra 19. juni til 15. august).

  • Du kjøper billetter på vanlig måte på nett. Før du kommer til betalingsvalg må du velge innpasseringstid for hver dag du har billett til. Tidspunkter hver halvtime fra kl. 8.00 / 10.00 (avhengig av besøksdato) til kl. 16.00. Det er ditt eget ansvar å møte opp til oppsatt tid. Husk å beregne god tid til parkering og til gåturen fram til inngangen, det kan være opptil 500 meter å gå. Kommer du for sent, kan vi ikke garantere at du kommer inn. Husk at det kan bli fullt på enkelte innpasseringstider.
    Du kan til enhver tid gjøre endringer på «Min side».
  • Årskortholdere er unntatt fra kravet om innpasseringstid. Årskortholdere kan benytte Dyreparken og Badelandet så ofte og så lenge man vil.

Billetter i sommerferien

Vi har begrenset kapasitet på de fleste ulike typer inngangsbilletter i skoleferien. Skulle det være utsolgt for Begge parker-billetter på enkelte dager kan det likevel være flere ledige inngangsbilletter til Dyreparken – eller omvendt. Sjekk gjerne alle billettyper. Ettermiddagsbillett er den eneste type inngangsbillett som ikke har begrenset kapasitet (gir inngang mellom kl 16 og 20).

  • Ved å velge litt senere innpasseringstid blir billetten billigere.
  • Kommer du sent slipper du å betale fullpris for billettene, og billetten blir litt rimeligere.
  • Velger du tidlig inngang koster billetten litt mer, men du får til gjengjeld masse ekstra tid i Parken.

Noen av høydepunktene fra Dyreparken

Vårt tilbud er enestående og stort, her er noen av våre mest populære opplevelser.

Dyreparken har begeistret små og store i mer enn 50 år. Ikke bare på grunn av de over 120 ulike dyreartene fra alle verdens hjørner og de mange tematiserte universene som Kardemomme by, Hakkebakkeskogen, KuToppen og Kaptein Sabeltanns Verden. Men også på grunn av en helt egen badepark, Badelandet – og at man finner seks ulike og unike overnattingssteder her, som alle byr på uforglemmelige eventyr – hele døgnet.

Mange gjester løper spent inn gjennom portene til parkene våre og kommer ut igjen, én, to, tre eller fire dager senere – med minner for livet. Man blir liksom aldri helt ferdig med utforskingen…

Dyreparken er en helt unik park. Ikke noe annet sted i verden får du møte tante Sofie, Kaptein Sabeltann og Klatremus i levende live, samtidig som du kan liste deg inn i Spøkelseshuset, se alle de forskjellige dyreartene eller utfolde deg i mange andre aktiviteter. Badelandet er Dyreparkens nærmeste nabo og en helt egen park med massevis av badeattraksjoner både ute og inne. Her finner du hele 12 bassenger, en hinderløype og sklier for de minste og for de tøffeste av de tøffe. Med kombibillett kan du sikre deg adgang til begge parker.

Enten du vil sove i Kaptein Sabeltanns egen suite i sjørøverhotellet Abra Havn, blant folk og røvere i Kardemomme by, tilbringe natten i et ekte safaritelt eller dra på camping, så garanterer vi deg en opplevelse for livet. Velg mellom seks særegne overnattingssteder.

Om du ønsker å besøke oss i påskeferien, 17. mai, julaften eller nyttårsaften har vi åpent for deg! Dyreparken er åpen hver eneste dag, hele året. Ja, seriøst – hver dag, hele året!

 

 

Spesielle behov?

Vis hensyn-armbånd

Personer som av ulike grunner ikke kan stå i kø over lengre tid kan benytte seg av vår «Vis Hensyn»-ordning. På de fleste aktiviteter får innehaveren av båndet og én ledsager gå fremst i køen og vil bli prioritert på neste tur. Selve båndet hentes hos Gjesteservice. Ordningen gjelder for personen som bærer båndet, samt ledsager. “Vis Hensyn”-armbånd gjør at man kommer inn i egen kø, men betyr ikke nødvendigvis at man får være med på første avgang.

Mer om Vis hensyn-bånd