Parkbilletter
Finn dine parkbilletter

Bor midt i eventyret!

I Abra Havn får dere en overnattingsopplevelse dere garantert aldri kommer til å glemme! 

Sjørøverhotellet Abra Havn er en hotellandsby med 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil, og som ligger i kanonkuleavstand fra Dyreparken (kun 8-10 min. å gå). Her er alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite. 

Når barna har sovnet, kan foreldrene sette seg ut på uteplassen og nyte resten av kvelden. Det er dette som skiller Abra Havn fra et hvilket som helst hotell. Kom som landkrabbe - dra som sjørøver!

Se hvor du vil bo i kartet

I sjørøverlandsbyen Abra Havn finner du 171 boalternativ å velge mellom. Ta en titt i kartet og finn ut i hvilket område du vil bo. Du kan velge spesielle temahus, eller ulike leilighetskategorier (f.eks. toroms sjørøverkåk, treroms sjørøverkåk etc.).

Oversiktsbilde over Abra Havn

Raske fakta om Abra Havn

 • Verdens eneste sjørøverhotell

  Vi tror ikke det finnes maken til sjørøverhotell i hele verden. Abra Havn er Kaptein Sabeltanns by.

 • 171 leiligheter

  Dette er en hotell-landsby med 171 leiligheter og totalt 750 sengeplasser.

 • 600 meter fra Dyreparken

  Hovedinngangen til Dyreparken er bare 600 meter unna, en spasertur på 8-10 minutter.

 • Underholdning

  "Vekking og flaggheising" kl 08.00 og "Sjørøverkveld" fra kl 18.00, daglig i skoleferien og utvalgte perioder.

 • Åpent mars til oktober

  Sjørøversesongen 2018  starter til påske.

 • Fasiliteter

  Wifi, kjøleskap, kokeplate og mikrobølgeovn. Alle enheter har uteplass.

 • Rabatt på billetter

  Dersom du kjøper et pakketilbud som består av overnatting i Abra Havn og inngangsbilletter, er billettene rabattert i forhold til ordinær pris.

 • Pris: Fra kr 299 per person

  Fra kr 299 per person for de rimeligste sjørøverkåkene. Prisene varierer etter sesongene.

Spis frokost sammen med sjørøvere

Boende gjester i Abra Havn kan velge mellom flere ulike frokosttilbud. Det mest populære er Frokost med sjørøvere. Bli med Kaptein Sabeltanns eget mannskap til bords - og få smaken på både rottesuppe og dødningshodevafler. En perfekt start på en ny sjørøverdag!

Når søvnen er gnidd ut av øynene blir dere med ombord på «Den Sorte Dame» til Kaptein Sabeltanns Verden, for å innta måltidet på Pizzabakeriet. Alle frokostpakker må bestilles separat.

Alt du trenger til oppholdet

Alle leiligheter i Abra Havn er utstyrt med det du trenger til selvhushold. Og sluttrengjøring er selvsagt inkludert i prisen.

Alle leiligheter har uteplass. Det er gratis parkering for boende gjester i Abra Havn, utenfor hovedporten, på oppmerkede p-plasser. 

Barn i Abra Havn.
Vi kommer tilbake neste år!

"Noe av det som er mest spennende med Abra Havn er sjørøverne som kommer på kvelden! De har samling med barna og forteller historier. Dessuten er maten i Abra Havn veldig god, og servicen er suveren. Hyttene man bor i gir hele ferien en ”høydare” med spenning, sjarm og atmosfære både for liten og stor. Vi kommer absolutt tilbake neste år, og da blir det tredje året på rad!".

Elisabeth (27) og Svein Åge Alvestad (32) fra Sarpsborg, med barna Lucas (2) og Leah (4).

Se flere referanser fra gjester som har overnattet i Abra Havn

Kurs og konferanser i Abra Havn

I Abra Havn kan du arrangere kurs og konferanser i en ekte sjørøverlandsby. Vi har kapasitet for inntil 70 personer i vårt møterom, sengeplasser til over 750 gjester og en sjørøverby med boltreplass til flere tusen mennesker!

På tokt med sjørøverne til Kaptein Sabeltann.

Information in English

The pirate hotel Abra Havn is a village with 171 themed pirate shacks in 20 different categories.

Abra Havn is a part of Captain Sabertooth’s universe. Choose between small, charming units (2-bed shacks), and the most exclusive homes, the with Miriam’s tower (3 bedrooms for 8 people) or even the Captain’s suite!