Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Opplevelser som kan forhåndsbookes

Opplevelsene «Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere», «Klatremustur» og «Reisen gjennom Hakkebakkeskogen» er gratis. Her stiller man  seg i kø for å bli med på neste tilgjengelige forestilling. En del av kapasiteten er imidlertid forbeholdt de som ønsker forutsigbarhet. Mot å betale et lite gebyr for en forhåndsreservasjon, er du sikret plass på det tidspunkt som passer best for deg.

Reisen gjennom Hakkebakkeskogen (Egen billett)

Møt Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen når tribunetoget ruller inn mellom blåbær og lyng. Varighet: 35 minutter. Sikre deg plass ved forhåndsreservasjon, eller drop inn samme dag (begrenset kapasitet).

Dyrepasser for en dag

Er du mellom 8 og 12 år og har lyst til å prøve deg som dyrepasser? Nå har du sjansen til å bli dyrepasser for en dag. Utvalgte dager mellom april og oktober.

Kveldssafari i Dyreparken

I utvalgte ferier og perioder tilbyr vi kveldssafari i Dyreparken. Bli med på en spennende og annerledes tur sammen med vert og dyrepasser, og kom nærmere noen av dyrene enn du vanligvis gjør som gjest. En lærerik opplevelse for hele familien!