Navn på forestillingen
Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt

Datoer
4. - 31. juli 2019 (mandag - lørdag).

Tid og varighet
Alle forestillinger starter kl. 23.00. 
Oppmøte senest kl 22.30.
Varighet: Ca. 90 min.

Billettpris 
Fra kr 299 (inkl. gebyr). 
Det er samme pris for voksne og barn. Barn under 3 år går gratis dersom de sitter på fanget til en voksen. 
NB: Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn til Amfiscenen.

Parkering
Parkering i forbindelse med forestillingen koster kr 30,- med mindre man overnatter på ett av våre hoteller eller har årskort. Vi anbefaler at du laster ned easyPay-appen og registrerer bruker slik at dette går sømløst. 

Pirattaxi til og fra forestillingen - kr 149 tur/retur
I samarbeid med Agder Taxi tilbyr vi denne sommeren pirattaxi til og fra kveldsforestillingen.

Transporten går alle dager det spilles kveldsforestilling. Prisen er kr. 149 per person tur/retur. Det selges ikke enveisbilletter, og hele beløpet betales på vei til Dyreparken. Prisen gjelder for alle over 3 år. Barn 0-2 går gratis. Ingen forhåndsbestilling er nødvendig, alle skal komme med! Men dersom man har barn 0-2 år anbefaler vi kunden å ringe 07000 i forkant, slik at bilen har nok ekstrautstyr tilgjengelig i bilen. Kundesenteret varsler sjåføren på forhånd

Ruten til pirattaxien:

  • Rutebilstasjonen Kristiansand: 21:00
  • Ernst Hotell, Kristiansand: 21:05
  • Radisson Blu Caledonien Hotell, Kristiansand: 21:10
  • Scandic Bystranda: 21:15 (4.-5. juli stopper taxien ved Q42 pga Palmesus)
  • Roligheden Camping, Kristiansand: 21:20
  • Hamre Familiecamping (Kun henting ved behov - meld ifra til ansatt i resepsjonen på campingplassen senest kl. 21 forestillingsdagen, og de vil kontakte pirattaxi og melde ifra om behov)  
  • Retur fra Dyreparken 00:55 (møt opp der du ble sluppet av før forestillingen)

Pirattaxi.png

Trenger ikke gå ut
Har du billetter til Dyreparken samme dag, trenger du ikke gå ut av Dyreparken og inn igjen på kvelden.

Portene åpnes kl. 20.00
For de som har billett til Kaptein Sabeltanns kveldsforestilling kl. 23.00 åpnes dørene til Dyreparken kl. 20.00. (Unntaket er de som har reservert bord på første bordsetting til sjørøvermiddag på Sjørøvergrillen, de slipper inn kl. 19.00). Spillområdet Båtbasaren og Kaptein Sabeltanns Verden er åpen fra kl. 20.00. Inngangsportene stenges kl. 22.45, et kvarter før forestillingen starter. De som kommer etter at forestillingen har begynt kan bli henvist til alternative plasser.
Sjekk Aktivitetskalenderen for hvilke aktiviteter, butikker og spisesteder som er åpne den dagen dere skal på forestilling.

Amfiet åpner kl. 22.00
Amfiet åpner kl. 22.00. Alle bør være på plass i Amfiet en halv time før forestillingen starter.

Barnevogn og paraply forbudt
Barnevogn eller bærebag er ikke tillatt i Amfiet av sikkerhetsmessige hensyn. Disse settes på anvist sted (like ved Kjuttaviga Vertshus).
Det er ikke tillatt å bruke paraply ved regnvær.

Bilstoler forbudt
På grunn av sikkerhet er det ikke tillatt å ta med bilstoler til babyer inn i Amfiet. Barn under 3 år må sitte på fanget til en voksen.

Filmforbud
Det er ikke tillatt å filme eller gjøre opptak under forestillingen. Fotografering er tillatt så lenge man ikke bruker sjenerende lamper eller blits.

Regntøy og sitteunderlag
Husk regntøy ved fare for regn (paraplyer er ikke tillatt), og ta gjerne med et sitteunderlag og/eller et teppe.

Familiemiddag før forestillingen
For alle som skal på forestillingen kl. 23.00 tilbyr vi et eksklusivt måltid noen timer tidligere, på Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns Verden. Her kan du velge mellom mange ulike grillretter, blant annet pølse, svinenakke, kylling, spareribs og mye godt tilbehør. Bordsetninger fra kl. 19.30 - 21.30. 

Sjørøverdigg for store og små
Unngå køer og forhåndsbestill en Sjørøverpose med både fast og flytende Sjørøverdigg til forestillingen.

Overnatting
Kombiner gjerne forestillingen om Kaptein Sabeltann med overnatting på Dyreparkens sjørøverhotell Abra Havn som ligger 600 meter fra Dyreparken og Kaptein Sabeltanns Verden.

Tegnspråktolking
Datoer for tegnspråktolket forestilling i 2019 er: tirsdag 9. juli, lørdag 13. juli og tirsdag 16. juli. Kontakt oss på post@dyreparken.no for å bestille billetter til de reserverte plassene for tegnspråktolking.

Rullestolbrukere
Rullestolbrukere og handikappede med ledsagerbevis: Vi har seks tribuneplasser reservert rullestolbrukere. For reservasjon ta kontakt på post@dyreparken.no.

Værforbehold
Værforbehold: Forestillingen spilles selv om det regner. Ved ekstremvær (med mye nedbør, lyn eller torden) kan forestillingen imidlertid bli avlyst. (PS: Det er over 20 år siden sist forestillingen med Kaptein Sabeltann ble avlyst p.g.a. dårlig vær).

 

X