Navn på forestillingen
Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt

Datoer
4. - 31. juli 2019 (mandag - lørdag).

Tid og varighet
Alle forestillinger starter kl. 23.00. 
Varighet: Ca. 90 min.

Billettpris 
Fra kr 299 (inkl. gebyr). 
Det er samme pris for voksne og barn. Barn under 3 år går gratis dersom de sitter på fanget til en voksen. 
NB: Det er ikke tillatt å ta med barnevogn inn til Amfiscenen.

Parkering
Gratis parkering på parkeringsplassen ved Hovedinngangen etter kl. 19.00 (ved Dyreparken Hotell).

Trenger ikke gå ut
Har du billetter til Dyreparken samme dag, trenger du ikke gå ut av Dyreparken og inn igjen på kvelden.

Portene åpnes kl. 20.00
For de som har billett til Kaptein Sabeltanns kveldsforestilling kl. 23.00 åpnes dørene til Dyreparken kl. 20.00. (Unntaket er de som har reservert bord på første bordsetting til sjørøvermiddag på Sjørøvergrillen, de slipper inn kl. 19.00). Spillområdet Båtbasaren og Kaptein Sabeltanns Verden er åpen fra kl. 20.00. Inngangsportene stenges kl. 22.45, et kvarter før forestillingen starter. De som kommer etter at forestillingen har begynt kan bli henvist til alternative plasser.
Sjekk Aktivitetskalenderen for hvilke aktiviteter, butikker og spisesteder som er åpne den dagen dere skal på forestilling.

Amfiet åpner kl. 22.00
Amfiet åpner kl 22.00. Alle bør være på plass i Amfiet en halv time før forestillingen starter.

Barnevogn og papaply forbudt
Barnevogn eller bærebag er ikke tillatt i Amfiet av sikkerhetsmessige hensyn. Disse settes på anvist sted (like ved Kjuttaviga Vertshus).
Det er ikke tillatt å bruke paraply ved regnvær.

Bilstoler forbudt
På grunn av sikkerhet er det ikke tillatt å ta med bilstoler til babyer inn i Amfiet. Barn under 3 år må sitte på fanget til en voksen.

Regntøy og sitteunderlag
Husk regntøy ved fare for regn (paraplyer er ikke tillatt), og ta gjerne med et sitteunderlag og/eller et teppe.

Familiemiddag før forestillingen
For alle som skal på forestillingen kl. 23.00 tilbyr vi et eksklusivt måltid noen timer tidligere, på Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns Verden. Her kan du velge mellom mange ulike grillretter, blant annet pølse, svinenakke, kylling, spareribs og mye godt tilbehør. Bordsetninger fra kl. 19.30 - 21.30. 

Sjørøverdigg for store og små
Unngå køer og forhåndsbestill en Sjørøverpose med både fast og flytende Sjørøverdigg til forestillingen.

Overnatting
Kombiner gjerne forestillingen om Kaptein Sabeltann med overnatting på Dyreparkens sjørøverhotell Abra Havn som ligger 600 meter fra Dyreparken og Kaptein Sabeltanns Verden.

PIRATTAXI
I år kjører Agder Taxi "Pirattaxi" til kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt.

Transporten går alle dager det spilles kveldsforestilling. Prisen er kr. 130 per person tur/retur. Det selges ikke enveisbilletter. Prisen gjelder for alle over 3 år. Barn 0-2 går gratis

"Pirattaxien" kjører fra taxiholdeplassen ved rutebilstasjonen i Kristiansand kl 21.30 for deretter å plukke opp fortløpende på følgende stopp i tillegg:
• Best Western Plus Hotel Norge
• Scandic Bystranda
Retur fra Dyreparken er 00:55. Dersom man har alle passasjernene ombord, drar man så fort det lar seg gjøre.

Booking / bestilling: Ingen forhåndsbestilling er nødvendig, alle skal komme med! Men dersom man har barn 0-2 år anbefaler vi å ringe 07000 i forkant, slik at bilen har nok ekstrautstyr tilgjengelig i bilen.

Tegnspråktolking
Tegnspråktolking er tilgjengelig fred. 13. juli og tirsdag 17. juli 2018. Kontakt oss på post@dyreparken.no for å bestille billetter til de reserverte plassene for tegnspråktolking.

Rullestolbrukere
Rullestolbrukere og handikappede med ledsagerbevis: Vi har seks tribuneplasser reservert rullestolbrukere. For reservasjon ta kontakt på post@dyreparken.no.

Værforbehold
Værforbehold: Forestillingen spilles selv om det regner. Ved ekstremvær (med mye nedbør, lyn eller torden) kan forestillingen imidlertid bli avlyst. (PS: Det er over 20 år siden sist forestillingen med Kaptein Sabeltann ble avlyst p.g.a. dårlig vær).

 

X