Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Eksklusiv jubileumspakke!

Kaptein Sabeltanns Jubileumspakke

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Kaptein Sabeltanns Jubileumspakke
Gjelder for perioden
4. juli - 1. august
Må bookes innen
1. august

Opplev sjørøvermagi på sitt beste – bli med på feiringen av Kaptein Sabeltann 35 år!

Begrenset antall, førstemann til mølla!

Bestill pakken

Kaptein Sabeltanns Jubileumspakke

Her får dere oppleve det beste Kaptein Sabeltann-universet har å by på i en og samme pakke. Dere bor på sjørøverhotellet Abra Havn og lever livet som sjørøver fra morgen til kveld. Ved ankomst ligger øyelapp og ørering klar, slik at dere blir ekte sjørøvere til kveldens forestilling Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet.

Etter en god natts søvn blir dere vekket av sjørøvere før Den Sorte Dame kommer seilende inn Dødningeskallebukta! Bruk dagene i Dyreparken og opplev en festpyntet Kaptein Sabeltanns Verden.

Kun 500 tilgjengelige!

Begrenset antall

Eksklusivt tilbud

10% pakkerabatt

Med på kjøpet!

Kaptein Sabeltann-produkter

Dette er inkludert i Jubileumspakke

Nyt dagene i Dyreparken og Badelandet, en kort spasertur unna Abra Havn. Her er det underholdning, aktiviteter, dyrepresentasjoner og mye mye mer som skjer! Husk å sjekk Dagsprogrammet for å se hva som skjer de dagene du besøker Parken.

Sommerens høydepunkt i Kjuttaviga. Magisk sjørøvernatt med effekter du aldri har sett maken til!

Les mer om forestillingen her.

Sjørøverhotellet Abra Havn er en sjørøverby i full størrelse, og ble i 2018 kåret til verdens 6. beste familiehotell av TripAdvisor. I helger og ferier treffer du alltid sjørøvere i gatene, og om morgenen kommer Den Sorte Dame seilende inn Dødningeskallebukta!

Kaptein Sabeltanns Jubileumspakke er en pakke som gjør at dere er klar for alt et sjørøverliv i Kaptein Sabeltanns Verden har å by på. Ved ankomst i Abra Havn vil dere derfor finne ørering, øyelapp og Kaptein Sabeltann-buff klart i sjørøverkåken deres.

Frokost med sjørøvere

Ekslusivt tilbud til våre overnattingsgjester i Abra Havn (må bestilles i tillegg). Bli med Kaptein Sabeltanns egen mannskap til bords, og få smaken på rottesuppe. Her lærer du å spise og drikke som en ekte sjørøver! Og hvem vet hvordan frokosten avsluttes?

Bestilles i booking eller på Min side om du allerede har bestilt overnatting.

Begrenset kapasitet.