Bestselger
Kom som landkrabbe, dra som sjørøver!

Kaptein Sabeltanns jubileumspakke: Overnatting i Abra Havn og kveldsforestilling

Bli med på feiringen - Kaptein Sabeltann feirer 30-års jubileum!

Den ultimate sjørøveropplevelsen for hele familien! Hiv ò hoi!

Denne ferien er virkelig et minne for livet, spesielt for små og store sjørøvere. Bo i  sjørøverlandsbyen Abra Havn og bli vekket av kanonskudd og sjørøversang hver morgen, i det Den Sorte Dame seiler inn Dødningeskallebukta. 

Nyt dagene i Dyreparken og Badelandet, og opplev alle våre dyrepresentasjoner og underholding rundt om i parken. Vil du plaske og svømme har Badelandet noe gøy for alle!

Kaptein Sabeltann feirer 30-års jubileum i 2019, og det vil derfor skje ekstra mye både i Abra Havn og i Kaptein Sabeltanns Verden. Kaptein Sabeltanns verden har for anledningen fått seg et skikkelig løft, med nye aktiviteter og utvidet område. Husk at du som overnatter i Abra Havn (Dyreparken sine hoteller) har egen inngang til Dyreparken, og slipper inn én time før andre gjester i sommerferien og utvalgte perioden. 

Når mørket etterhvert kommer sigende på - nærmer det seg et fantastisk show, nemlig kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels Skatt. 

Når showet er ferdig, begynner det å bli på tide med en sjørøverstrekk i Abra Havn, som kun ligger noen minutters gange unna. 

God fornøyelse, og velkommen til en ekte sjørøveropplevelse!

  • Minimum 1 natt, maks 7 netter
  • Gjelder alle dager i perioden 5.juli til 1.august
  • Kan bookes ved ankomstdato 3 juli (minimum 3 netter)
  • Fra-prisene på kampanjen illustrerer pris for fem personer over tre år i en standard sjørøverkåk med sengeplasser til alle.
Denne pakken inneholder
Bo i sjørøverlandsbyen Abra Havn
Rabatterte inngangsbillett til Dyreparken og Badelandet
Billetter til Kaptein Sabeltann og Grusomme Gabriels skatt
Gjelder for perioden
5. juli til 1. august
Kart over Abra havn

Les hva andre sier om Abra havn:

I Abra Havn får dere bo i en ekte sjørøverkåk. Alle leilighetene har forskjellige tema, så finn deres favoritt og bestill i dag!

X