Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Kveldsforestilling 2023

Sirkus Jesper

Velkommen til sirkuset i Kardemomme by, sett av over 19.000 i 2022. Billetter for 2023 i salg nå!

Du trenger ikke inngangsbillett til Dyreparken – med Sirkus Jesper-billett slipper du inn i Dyreparken én time før forestillingen starter!

Gummimannen
Den utrolige gummimannen!

Se Captain Frodo på Sirkus Jesper

Opp med hånda de som har sett Captain Frodo på Sirkus Jesper?

Hvis ikke, da har du muligheten nå til sommeren! Book din sirkusopplevelse og se gummimannen gjøre stunt en ikke skulle tro var mulig!

Sikre deg billetter her

Tilbehør til forestillignen

Husk sirkuspose til forestillingen!

Popcorn er et must på sirkusforestilling, er du ikke enig? Sirkusposene kommer i to varianter, stor og liten – med litt ulikt tilbehør. Begge sirkusposene inneholder to stk mineralvann og popcorn, mens den store i tillegg inneholder sukkerspinn i beger samt røverdrops. Leveres ut på sirkusplassen rett før forestillingen.

Kan først legges til når du bestiller forestillingsbilletter.

Alt du trenger å vite om Sirkus Jesper-forestillingen

Dersom man parkerer før kl 17.00 koster det kr 110.

Dersom man parkerer etter kl 17.00 koster det kr 60. 

Overnatter du på ett av våre hoteller eller har årskort parkerer du gratis, men husk å registrere bilen for gratis parkering.

Betaling kan skje på automat før avreise, i Apcoa Flow-appen (her er det et tillegg på 2 kr pr. betaling) eller på https://www.apcoa.no/ innen 48 timer etter avreise. Dersom ikke en av disse betalingsalternativene benyttes blir det sendt en faktura i posten med fakturagebyr på 49 kr.


Vis på egen side

Med Sirkus Jesper-billett kan du slippe inn i Dyreparken 1 time før forestillingen starter.

Sirkusteltet åpner 30 min. før forestillingen starter. Du bør være til stede i teltet 15 min. før forestillingen.

Barnevogner er ikke tillatt i sirkusteltet.

NB: Værforbehold (ved kraftig lyn og torden).


Vis på egen side

Barn under 3 år kan sitte på fanget under forestillingen, og det er ikke nødvendig å kjøpe billett til dem. Barn opp til 4 år kan også sitte på fanget til en voksen, men fra fylte 3 år må det betales for en billett til barnet, selv om barnet sitter på fanget.


Vis på egen side

Med mindre du skal besøke Dyreparken samme dag som du skal se forestillingen trenger du ikke å kjøpe dagsbillett i tillegg til forestillingsbillett. Med forestillingsbilletten slipper du inn i Dyreparken èn time før forestillingen, og du kan benytte deg av alt som er åpent frem til forestillingen starter.

Hvis du ønsker å gå i Dyreparken tidligere på dagen, må det kjøpes egen inngangsbillett til dette.


Vis på egen side

Ja, det er rullestolplasser (losjeplass, felt A) på Sirkus Jesper-forestillingen.

Disse billettene kan bestilles på følgende måte:

Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.

Merk at det kun er mulig å ha rullestol på de plassene som er tilpasset rullestoler og som kan bookes gjennom oss. Øvrige plasser i teltet er ikke tilpasset rullestoler.

Her finner du mer vår informasjon om vår ledsagerordning.

 


Vis på egen side

Ja, vi har ledsagerordning på forestillingene våre! Ledsager(e) får gratis forestillingsbillett i følge med en person som har ledsagerbevis. Dette gjelder for kveldsforestillingen med Sirkus Jesper og Kaptein Sabeltann.

For å bestille billetter til forestilling med ledsagerbevis bestiller dere selv billetter på våre hjemmesider. Send oss deretter ditt bestillingsnummer, samt en kopi av ledsagerbeviset til post@dyreparken.no. Når dette er mottatt vil vi refundere beløpet for ledsagerbillett. Obs! Vi overfører ikke til selvvalgt kontonummer, refusjon går automatisk mot den samme betalingsmetoden som ble benyttet når billettene ble kjøpt.

Dersom dere har behov for rullestolplass kan ikke dette bestilles på våre nettsider. Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen, og beløpet for ledsagerbilletten refunderes etter at bestillingen er gjennomført.

I amfiet i Kjuttaviga (der Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles) har vi fem tribuneplasser reservert for rullestolbrukere (bakerst på felt A). I Sirkusteltet, hvor Sirkus Jesper spilles, har vi 6 rullestolplasser nærmest scenen på losje A.

Merk at det kun er mulig å ha rullestol på de plassene som er tilpasset rullestoler og som kan bookes gjennom oss. Øvrige plasser i amfiet er ikke tilpasset rullestoler.


Vis på egen side

Hva billettene koster finner du her.

Det er samme pris for voksne og barn. Barn under 3 år går gratis dersom de sitter på fanget til en voksen.

Du trenger ikke ha egen inngangsbillett til Dyreparken i tillegg, og med Sirkus Jesper-billett slipper du inn i Dyreparken en time før forestillingen starter. 


Vis på egen side

Sirkus Jesper spilles på Festplassen på en liten høyde rett over Kardemomme by (i Sirkusteltet). Plasseringen finner du i kartet her. Gå Egnergata (bakken fra Kjuttaviga opp mot Kardemomme by), og ta til høyre på toppen av bakken. Det selges is, brus, popcorn og godteri like ved sirkusteltet.


Vis på egen side

Sirkus Jesper spilles fra 17. juni t.o.m. 13. august 2023 (tirsdager til søndager) kl. 17.30. Enkelte datoer også kl. 19.30. 


Vis på egen side
Spis så mye pizza dere vil!

Pizzabuffé på kveldstid i Dyreparken

Enten du skal på Kaptein Sabeltann- eller Sirkus Jesper-forestilling på kveldstid er dette et meget bra alternativ! Dersom du overnatter på ett av Dyreparkens overnattingssteder kan du også benytte deg av dette tilbudet – perfekt på ankomstdag eller når du bare vil ha en kveldstur for å føle på stemningen i Parken på kveldstid.

Gorines Vertshus holder åpent fra kl. 19 – 22.30 i perioden 6 . juli – 2. august 2023 (mandag til lørdag).

Spis så mye pizza du vil, inkludert deilig salatbuffé (drikke kan kjøpes på restauranten hvis ønskelig).

Voksen 14 år+: 219,-

Barn 3-13 år: 79,-

Barn 0-2 år: Gratis

Bestill her

Ekte sirkus - uten dyr

Sirkus Jesper er en flott opplevelse for hele familien og alle generasjoner. Sirkusforestillingen byr på alt det et sirkus skal by på: Klovner, akrobatikk, latter og overraskelser. Men dyrene du ser i manesjen er selvsagt ikke levende.

Når boken «Folk og røvere i Kardemomme by» slutter, er Jesper blitt sirkusdirektør. Vi har laget Sirkus Jesper slik vi tror at Thorbjørn Egner ville ha sett det for seg.

Bestill billetter nå

 

Dyreparken nettbutikk

Kostymer og produkter fra Kardemomme by!

I Dyreparken nettbutikk finner du kostymer, serviser, plakater og mye mer fra Kardemomme by! Du finner også Fair Trade sertifiserte fine klær laget i bomull til små og store. Nevnte vi matbokser?

Se hele utvalget her