Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Kveldsforestilling 2022

Sirkus Jesper

Velkommen til sirkuset i Kardemomme by! Den elleville Sirkus Jesper-forestillingen kan du oppleve i sommer! Sett av over 17.000 i 2021!

Du trenger ikke inngangsbillett til Dyreparken – med Sirkus Jesper-billett slipper du inn i Dyreparken én time før forestillingen starter!

Tilbehør til forestillignen

Husk sirkuspose til forestillingen!

Popcorn er et must på sirkusforestilling, er du ikke enig? Sirkusposene kommer i to varianter, stor og liten – med litt ulikt tilbehør. Begge sirkusposene inneholder to stk mineralvann og popcorn, mens den store i tillegg inneholder sukkerspinn i beger samt røverdrops. Leveres ut på sirkusplassen rett før forestillingen.

Kan først legges til når du bestiller forestillingsbilletter.

Alt du trenger å vite om Sirkus Jesper-forestillingen

Dersom man parkerer før kl 17.00 koster det kr. 100.

Dersom man parkerer etter kl 17.00 koster det kr. 50. 


Vis på egen side

Karakterer som deltar i forestillingen er: Tidligere røver og nå sirkusdirektør Jesper, politimester Bastian, Løvemann, elefanten Mimo og klovnen BonBon m.fl. 


Vis på egen side

Sirkusteltet ligger på Festplassen, på høyden ved Kardemomme by. Gå Egnergata (bakken fra Kjuttaviga opp mot Kardemomme by), og ta til høyre på toppen av bakken. Det selges is, brus, popcorn og godteri like ved sirkusteltet. 


Vis på egen side

Med Sirkus Jesper-billett kan du slippe inn i Dyreparken 1 time før forestillingen starter.

Sirkusteltet åpner 30 min. før forestillingen starter. Du bør være til stede i teltet 15 min. før forestillingen.

Barnevogner er ikke tillatt i sirkusteltet.

NB: Værforbehold (ved kraftig lyn og torden).


Vis på egen side

Barn under 3 år kan sitte på fanget under forestillingen, og det er ikke nødvendig å kjøpe billett til dem. Barn opp til 4 år kan også sitte på fanget til en voksen, men fra fylte 3 år må det betales for en billett til barnet, selv om barnet sitter på fanget.


Vis på egen side

Med mindre du skal besøke Dyreparken samme dag som du skal se forestillingen trenger du ikke å kjøpe dagsbillett i tillegg til forestillingsbillett. Med forestillingsbilletten slipper du inn i Dyreparken èn time før forestillingen, og du kan benytte deg av alt som er åpent frem til forestillingen starter.

Hvis du ønsker å gå i Dyreparken tidligere på dagen, må det kjøpes egen inngangsbillett til dette.


Vis på egen side

Ja, vi har ledsagerordning på forestillingene våre! Ledsager(e) får gratis forestillingsbillett i følge med en person som har ledsagerbevis.

For å bestille billetter til forestilling med ledsagerbevis bestiller dere selv billetter på våre hjemmesider. Send oss deretter ditt bestillingsnummer, samt en kopi av ledsagerbeviset til post@dyreparken.no. Når dette er mottatt vil vi refundere beløpet for ledsagerbillett.

Dersom dere har behov for rullestolplass kan ikke dette bestilles på våre nettsider. Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.


Vis på egen side

Ja, det er rullestolplasser (losjeplass, felt A) på Sirkus Jesper-forestillingen.

Disse billettene kan bestilles på følgende måte:

Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.

Her finner du mer vår informasjon om vår ledsagerordning.

 


Vis på egen side

Billetter til Sirkus Jesper-forestillingen koster fra kr. 199.

Det er samme pris for voksne og barn. Barn under 3 år går gratis dersom de sitter på fanget til en voksen.

Du trenger ikke ha egen inngangsbillett til Dyreparken i tillegg. Med Sirkus Jesper-billett slipper du inn i Dyreparken en time før forestillingen starter. 


Vis på egen side
Spis så mye pizza dere vil!

Pizzabuffé på kveldstid i Dyreparken - kun 199 kr

Nyhet 2022: Gorines Vertshus – vår nye pizzarestaurant, holder åpent på kveldstid fra kl. 19-22.30 i sommer (7. juli – 6. august, mandag til lørdag). Enten du skal på Kaptein Sabeltann eller Sirkus Jesper-forestilling på kveldstid er dette et meget bra alternativ! Dersom du overnatter på ett av Dyreparkens overnattingssteder kan du også benytte deg av dette tilbudet – perfekt på ankomstdag eller når du bare vil ha en kveldstur for å føle på stemningen i Parken på kveldstid. Spis så mye pizza du vil, inkludert deilig salatbuffé (drikke kan kjøpes på restauranten hvis ønskelig). Pris kun 199 kr for voksen, 69 for barn 3-13 år og barn 0-2 spiser gratis.

Sikre deg bord nå (begrenset antall plasser)

Ekte sirkus - uten dyr

Sirkus Jesper er en flott opplevelse for hele familien og alle generasjoner. Sirkusforestillingen byr på alt det et sirkus skal by på: Klovner, akrobatikk, latter og overraskelser. Men dyrene du ser i manesjen er selvsagt ikke levende.

Når boken «Folk og røvere i Kardemomme by» slutter, er Jesper blitt sirkusdirektør. Vi har laget Sirkus Jesper slik vi tror at Thorbjørn Egner ville ha sett det for seg.

Bestill billetter nå

 

Dyreparken nettbutikk

Kostymer og produkter fra Kardemomme by!

I Dyreparken nettbutikk finner du kostymer, serviser, plakater og mye mer fra Kardemomme by! Du finner også Fair Trade sertifiserte fine klær laget i bomull til små og store. Nevnte vi matbokser?

Se hele utvalget her