Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Forestillinger kl 16.00 og 18.00

Sirkus Jesper

Møt tidligere røver Jesper, nå som sirkusdirektør i egen manesje!

Se musikkvideo

Du trenger ikke inngangsbillett til Dyreparken – med Sirkus Jesper-billett slipper du inn i Dyreparken én time før forestillingen starter!

Alt du trenger å vite om Sirkus Jesper-forestillingen

16. juni t.o.m. 9. august 2020 (tirsdager til søndager) kl. 16.00 og kl. 18.00
Forestillingen varer ca 60 minutter.

Pris fra kr 169 pluss gebyr 30 kr. Det er samme pris for voksne og barn. Barn under 3 år går gratis dersom de sitter på fanget til en voksen.
Du trenger ikke egen inngangsbillett til Dyreparken i tillegg. Med Sirkus Jesper-billett slipper du inn i Dyreparken en time før forestillingen starter. Plasser fordeles når du ankommer sirkusteltet på grunn av smitteverntiltak. 

Alle som har billetter til Sirkus Jesper kan komme inn i Dyreparken en time før forestillingen starter.

Sirkusteltet ligger på Festplassen, på høyden ved Kardemomme by. Gå Egnergata (bakken fra Kjuttaviga opp mot Kardemomme by), og ta til høyre på toppen av bakken. Det selges is, brus, popcorn og godteri like ved sirkusteltet (vil bli tilgjengelig for forhåndssalg i booking)

Vi har rullestolplasser (losjeplass, felt A). Bestilles som vanlig i booking og plasser blir tildelt ved ankomst.
Her finner du mer vår informasjon om vår ledsagerordning.

Karakterer som deltar i forestillingen er: Jesper, tante Sofie, Kamomilla, Løvemann, elefanten Mimo, barbermester Sørensen og klovnen BonBon.

Dersom man parkerer før kl 17.00 koster det kr. 100. Dersom man parkerer etter kl 17:00 koster det 30. 

Forestillingen spiller ut fra Thorbjørn Egners univers.
Dramatisert og regissert av Jostein Kirkeby-Garstad.

Ekte sirkus - uten dyr

Sirkus Jesper er en flott opplevelse for hele familien og alle generasjoner. Sirkusforestillingen byr på alt det et sirkus skal by på: Klovner, akrobatikk, latter og overraskelser. Men dyrene du ser i manesjen er selvsagt ikke levende.

Dette er rett og slett fortsettelsen på historien – der boken «Folk og røvere i Kardemomme by» slutter. For mange vil selve sirkusteltet i seg selv være nok til å besøke Sirkus Jesper. Sirkuset er laget slik vi tror at Thorbjørn Egner ville ha sett det for seg.

Men selve forestillingen er både profesjonell og sjarmerende. Innimellom talende kameler, dansende hester og nydelige linedansere følger vi Jespers reise mot trygghet. Her spiller forresten Fru Bastian en veldig sentral rolle…

Bestill billetter nå