Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
NYHET 2022

Juliusskogen - vår rimeligste overnatting

NYHET 2022: I Juliusskogen får du rimelig overnatting. Plassen er utnyttet maksimalt, og det er i tillegg klatreløype rett utenfor døra.

 • 40 nye hytter i et helt nytt område, ved Grashavet
 • Fem sengeplasser i hver hytte
 • Lav pris
 • Uteplass
 • Parkering inkludert

Alt du trenger å vite om Juliusskogen

Juliusskogen ligger bak Abra Havn. Overnattende i Juliusskogen kan benytte parkeringsplasser som ligger bak Abra Havn. Merking kommer.

Handicapparkering er på toppen nær hyttene. Følg skilting.


Vis på egen side
 • Innvendig toalett med vask
 • Utvendig dusj
 • Strøm og wifi
 • Sengetøy og håndklær (ikke inkludert oppredning)
 • Vannkoker
 • Rengjøring etter endt opphold

Vis på egen side

Juliusskogen er åpen fra 1. juni – 28. august 2022


Vis på egen side

Ja, du får rabatt på billetter til Begge parker. Juliusskogen er forbeholdt gjester med inngangsbilletter eller årskort, og du får rabatt på billetter til Begge parker.


Vis på egen side

Nei, frokost er ikke inkludert. Det finnes mange spennende frokostvalg som du kan bestille i tilknytning til ditt opphold.


Vis på egen side

Det er ikke matlagingsmulighet i hytta, og det er heller ikke noe fellesanlegg på området. Det finnes vannkoker i hver hytte, men ut over dette må dere medbringe selv det dere har behov for. Det er ikke tillatt å grille i området. Mat kan kjøpes i Abra Havn, på Dyreparken Hotell eller i Dyreparken, og Sørlandsparken ligger like i nærheten hvor det er et stort utvalg matbutikker og restauranter.


Vis på egen side

Hver hytte har 5 sengeplasser:
– Dobbeltseng på 140 x 200 cm
– To stk enkeltsenger på 90 x 200 cm
– En enkeltseng med nettingbunn på 90 x 200 cm.

Handikap-hyttene har 4 sengeplasser.

Det er mulig å ha med seg barn på 0-2 år utover de fem sengeplassene, men det er ikke tillatt å ha mer enn 5 personer over 3 år i hver hytte. Dette på grunn av brannrestriksjoner.


Vis på egen side

I 2022 kommer det ny inngang på motsatt side av Badelandet, som overnattende gjester kan benytte. Denne inngangen fører over til Badelandet, og går du gjennom Badelandet kommer du til Dyreparkens inngang ved Båtbasaren. For å benytte denne inngangen må du ha billett eller årskort som inkluderer Badelandet. Gjester som ikke har Badeland-billett må gå rundt Abra Havn og bort til hovedinngangen.


Vis på egen side

Det vil være selvinnsjekk på hyttene i Juliusskogen. Dere får tilsendt en SMS med kode til låsen på hytten dere skal overnatte i. Dette kommer i løpet av ankomstdagen.


Vis på egen side

Ja, vi har egne hytter som er HC-vennlige. Hvis de er ledige kan de bestilles på vanlig måte via våre nettsider. HC-hyttene har toaletter som er HC-tilpasset og dusjen er innendørs.


Vis på egen side

Fakta om Juliusskogen

Sengeplass til 5 personer

Vårt rimeligste overnattingsalternativ

Wi-fi tilgjengelig

Egen utvendig dusj

Sluttrengjøring inkludert

Parkering

Parkering inkludert

Bestiller du feriepakke sparer du mest!

Juliusferie med rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet

Bestiller du feriepakken Juliusferie overnatter du i det helt nye overnattingskonseptet Juliusskogen, med klatreløyper rett utenfor døra i ekte Julius-stil! I tillegg er dette vårt rimeligste overnattingsalternativ helt nær Dyreparken og Badelandet. Med denne pakken får du alt i én pakke, og får i tillegg ekstra rabatterte parkbilletter. Inkludert er parkering, strøm, Wi-fi, håndklær, sengetøy mm.

Bestill Juliusferie

Spis så mye pizza dere vil!

Pizzabuffé på kveldstid i Dyreparken - kun 199 kr

Nyhet 2022: Gorines Vertshus – vår nye pizzarestaurant, holder åpent på kveldstid fra kl. 19-22.30 i sommer (7. juli – 6. august, mandag til lørdag). Enten du skal på Kaptein Sabeltann eller Sirkus Jesper-forestilling på kveldstid er dette et meget bra alternativ! Dersom du overnatter på ett av Dyreparkens overnattingssteder kan du også benytte deg av dette tilbudet – perfekt på ankomstdag eller når du bare vil ha en kveldstur for å føle på stemningen i Parken på kveldstid. Spis så mye pizza du vil, inkludert deilig salatbuffé (drikke kan kjøpes på restauranten hvis ønskelig). Pris kun 199 kr for voksen, 69 for barn 3-13 år og barn 0-2 spiser gratis.

Sikre deg bord nå (begrenset antall plasser)

De 40 første hyttene er byggetrinn 1 av det som etter hvert skal bli totalt 120 enheter i Juliusskogen. Boehetene er bygget på påler, og konseptet er basert på maksimal utnyttelse av liten enhet. Hvert bygg måler 8 kvm. (14,7 kvm. for handicap-hyttene), og kan benyttes av opptil fem personer – primært to voksne og tre barn.

Via den nye broa over Grashavet blir ankomsten til Badelandet og Dyreparken enkel.

Med klatreaktiviteter for barna, og en lekenhet vi har lånt fra selveste Julius, blir dette et rimelig overnattingsalternativ.

Åpner 1. juni 2022.