Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
NYHET 2022

Juliusskogen - vår rimeligste overnatting

NYHET 2022: I Juliusskogen får du rimelig overnatting. Plassen er utnyttet maksimalt, og det er i tillegg klatreløype rett utenfor døra. I Juliusskogen bor du helt nær Badelandet og Dyreparken med den nye inngangsportalen. Wi-fi, strøm, sengesett, parkering med mer er inkludert!

  • 40 nye hytter i et helt nytt område, ved Grashavet
  • Fem sengeplasser i hver hytte
  • Lav pris
  • Uteplass
  • Parkering inkludert

Sengeplass til 5 personer

Vårt rimeligste overnattingsalternativ

Wi-fi tilgjengelig

Egen utvendig dusj

Bestiller du feriepakke sparer du mest!

Juliusferie med rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet

Bestiller du feriepakken Juliusferie overnatter du i det helt nye overnattingskonseptet Juliusskogen, med klatreløyper rett utenfor døra i ekte Julius-stil! I tillegg er dette vårt rimeligste overnattingsalternativ helt nær Dyreparken og Badelandet. Med denne pakken får du alt i én pakke, og får i tillegg ekstra rabatterte parkbilletter. Inkludert er parkering, strøm, Wi-fi, håndklær, sengetøy mm.

Bestill Juliusferie

De 40 første hyttene er byggetrinn 1 av det som etter hvert skal bli totalt 120 enheter i Juliusskogen. Boehetene er bygget på påler, og konseptet er basert på maksimal utnyttelse av liten enhet. Hvert bygg måler 8 kvm. (14,7 kvm. for handicap-hyttene), og kan benyttes av opptil fem personer – primært to voksne og tre barn.

Via den nye broa over Grashavet blir ankomsten til Badelandet og Dyreparken enkel.

Med klatreaktiviteter for barna, og en lekenhet vi har lånt fra selveste Julius, blir dette et rimelig overnattingsalternativ.

Åpner 1. juni 2022.