Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Populær

Sirkusferie på Dyreparken Hotell

Sommeren er ikke over: Nå kan du få hotellovernatting på Dyreparken Hotell, billetter til Sirkus Jesper og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet!

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Sirkusferie på Dyreparken Hotell
Gjelder for perioden
27. juni - 14. august
Må bookes innen
14. august

Pris: Fra kr 1.586 per person.

Fra-prisene på pakken illustrerer pris for fire personer over tre år i et dobbeltrom med køyeseng per natt.

Det er fremdeles noen plasser ledig til Sirkus Jesper-forestillingen de siste dagene (til og med 14. august).

Bestill pakken

ALT I ÉN PAKKE!

Overnatt på Dyreparken Hotell, nyt dagene i Dyreparken med aktiviteter, underholdning og dyrepresentasjoner. Glem heller ikke å legge inn en badepause i Badelandet i løpet av oppholdet!

På kveldstid venter Sirkus Jesper med sin fantastiske familieforestilling ved Kardemomme by. Våre gjester anbefaler minimum to dager i Dyreparken om du vil oppleve mest. Vil du også bruke en dag i Badelandet er kanskje 3 dager mest riktig for dere?

Dyreparken i sommerferien!

Dyreparken i sommerferien er virkelig en opplevelse – det skjer noe de aller fleste steder i Parken. For å oppsummere kort: Flerfoldige dyrepresentasjoner hver dag, aktiviteter, underholdning og opptrinn i Kaptein Sabeltanns Verden, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by og KuToppen. Nyt deilig mat på de mange spisestedene rundt om i Parken. Glem heller ikke Badelandet – som er blant Norges største med sitt innen- og utendørsområde med områder tilpasset alle ulike aldre.