Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Populær

Sirkusferie på Dyreparken Hotell

Sommerferie med hotellovernatting på Dyreparken Hotell, billetter til Sirkus Jesper og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet!

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Sirkusferie på Dyreparken Hotell
Gjelder for perioden
27. juni - 14. august
Må bookes innen
14. august

Pris fra kr 1586 per person.

Fra-prisene på pakken illustrerer pris for fire personer over tre år i et dobbeltrom med køyeseng per natt.

Bestill pakken

ALT I ÉN PAKKE!

Overnatt på Dyreparken Hotell, nyt dagene i Dyreparken med aktiviteter, underholdning og dyrepresentasjoner. Glem heller ikke å legge inn en badepause i Badelandet i løpet av oppholdet!

På kveldstid venter Sirkus Jesper med sin fantastiske familieforestilling ved Kardemomme by. Våre gjester anbefaler minimum to dager i Dyreparken om du vil oppleve mest. Vil du også bruke en dag i Badelandet er kanskje 3 dager mest riktig for dere?

Dyreparken i sommerferien!

Dyreparken i sommerferien er virkelig en opplevelse – det skjer noe de aller fleste steder i Parken. For å oppsummere kort: Flerfoldige dyrepresentasjoner hver dag, aktiviteter, underholdning og opptrinn i Kaptein Sabeltanns Verden, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by og KuToppen. Nyt deilig mat på de mange spisestedene rundt om i Parken. Glem heller ikke Badelandet – som er blant Norges største med sitt innen- og utendørsområde med områder tilpasset alle ulike aldre.