Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Spar penger med pakkerabatt!

Sirkusferie på Dyreparken Safarihotell

Nå kan du få hotellovernatting på Dyreparken Safarihotell, billetter til Sirkus Jesper og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet!

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Sirkusferie på Dyreparken Safarihotell
Gjelder for perioden
15. juni - 11. august 2024
Må bookes innen
11. august
Bestill pakken

ALT I ÉN PAKKE!

Overnatt på Dyreparken Safarihotell, nyt dagene i Dyreparken med aktiviteter, underholdning og dyrepresentasjoner. Glem heller ikke å legge inn en badepause i Badelandet i løpet av oppholdet!

På kveldstid venter Sirkus Jesper med sin fantastiske familieforestilling ved Kardemomme by. Våre gjester anbefaler minimum to dager i Dyreparken om du vil oppleve mest. Vil du også bruke en dag i Badelandet er kanskje 3 dager mest riktig for dere?

Dyreparken i sommerferien!

Dyreparken i sommerferien er virkelig en opplevelse – det skjer noe de aller fleste steder i Parken. For å oppsummere kort: Flerfoldige dyrepresentasjoner hver dag, aktiviteter, underholdning og opptrinn i Kaptein Sabeltanns Verden, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by og KuToppen. Nyt deilig mat på de mange spisestedene rundt om i Parken. Glem heller ikke Badelandet – som er blant Norges største med sitt innen- og utendørsområde med områder tilpasset alle ulike aldre.