Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Populær

Sirkusferie på Dyreparken Hotell

Sommerferie med hotellovernatting på Dyreparken Hotell, billetter til Sirkus Jesper og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet!

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Sirkusferie på Dyreparken Hotell
Gjelder for perioden
19. juni - 15. august
Må bookes innen
15. august

Pris fra kr 1389 per person.

Fra-prisene på pakken illustrerer pris for fire personer over tre år i et dobbeltrom med køyeseng per natt.

Bestill pakken

Mer om pakken Sirkusferie!

Sirkusdirektør Jesper (tidligere en av de tre røverne i Kardemomme by) lover en festforestilling i god Sirkus Jesper stil, og inviterer hele familien til en ellevill forestilling.

Bestiller du pakken Sirkusferie på Dyreparken Hotell sikrer du deg og familien en fantastisk ferie! Inkludert i pakken er overnatting på Dyreparken Hotell, kun få meter unna Dyreparken, samt rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet og ikke minst forestillingsbilletter til årets Sirkus Jesper kveldsforestilling.

Du husker kanskje de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan? Jesper ble sirkusdirektør, og nå skal du endelig få oppleve det! Nyt dagene i Dyreparken og Badelandet og avslutt kvelden med et ellevilt sirkusshow med kjente fjes fra Kardemomme by samt profesjonelle sirkusartister.

Dyreparken i sommerferien!

Dyreparken i sommerferien er virkelig en opplevelse – det skjer noe de aller fleste steder i Parken. For å oppsummere kort: Flerfoldige dyrepresentasjoner hver dag, aktiviteter, underholdning og opptrinn i Kaptein Sabeltanns Verden, Hakkebakkeskogen, Kardemomme by og KuToppen. Nyt deilig mat på de mange spisestedene rundt om i Parken. Glem heller ikke Badelandet – som er blant Norges største med sitt innen- og utendørsområde med områder tilpasset alle ulike aldre.