Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
God start på dagen!

Frokostopplevelser

Unike frokostopplevelser for hele familien. Dyreparkens frokostopplevelser er laget for å gi dere en best mulig start på en dag full av opplevelser!

frokostfest på laven
God start på dagen!

Velg mellom ulike frokostopplevelser

Dere velger det alternativet som passer dere best, enten det er fullt frokostshow, buffé eller en enkel proviantpose som kan nytes hvor som helst.

Alle våre frokoster kommer med tilpasningsmuligheter for allergener og dietter.

Frokostopplevelser er ofte populære produkter, og kan derfor bli fullbooket. Vi anbefaler dere derfor å bestille deres frokostopplevelse allerede i dag.

Morgensafari med frokost

Start dagen med en dyrisk frokostopplevelse! Slipp inn i Dyreparken som noen av de første gjestene og kom tettere på dyrene med våre formidlere.

Deilig frokost bestående av et ferskt, økologisk rundstykke med ost og grønt, en halv vaffel med rørte bær, hjemmelaget muffins og digg smoothie. Nam! Ja, og kaffe til de voksne, selvsagt. Så, både små og store dyrevenner, gjør dere klare til morgensafari! 

Book din frokostopplevelse nå

Klatremus og frokosttoget i Hakkebakkeskogen

Start dagen med frokosttoget i Hakkebakkeskogen! Møt Klatremus, bakermester Harepus og Bakergutten i årets helt nye frokostopplevelse. 

I bakeriet vil alle få utdelt frokostposer som nytes på toget. Frokostposene inneholder herlige ferske økologiske rundstykker med ost, grønt og paprika. I tillegg følger det med eplejuice og kaffe.

Book din frokostopplevelse nå

Frokostfest på låven

Bli med på frokostfest på KuToppen og «shake your milkshake»!

En digg gårdsfrokost bestående av nydelig grovbrød, syltetøy og annet deilig pålegg. Chickolina har med kurven full av egg, og vet du hva Klara byr på, eller? Jo, milkshake, så klart! Her blir det sang, dans og kul musikk.

Book din frokostopplevelse nå

Frokost for boende gjester i Abra Havn

Boende gjester i Abra Havn kan velge mellom tre ulike frokostvarianter.

Frokost for boende gjester Dyreparken Safarihotell og Safaricamp

Frokostalternativer for gjester som overnatter på Dyreparken Safarihotell og Dyreparken Safaricamp.

Frokost for boende gjester i Juliusskogen

Unike frokosttilbud for deg som overnatter i Juliusskogen.

Frokost i Kardemomme by

Røverfrokost fra Bakeren! Sulten som en løve? I sommerferien kan du hente Røverfrokost til hele familien hos Bakeren i Kardemomme by. Frokosttilbudet inkluderer brødmat, pålegg, epledrikk, hveteboller og kaffe (husk å ta med kannen fra huset). Perfekt påfyll før en ny dag i Dyreparken!

Inkludert ved kjøp av overnatting i Kardemomme by.