Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Nesten som å bo i villmarken

Dyreparken Safaricamp – vår nye, rimelige overnatting

Dyreparken Safaricamp er et spennende overnattingskonsept, som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken. I fjor åpnet vi 19 safaritelt for utleie, denne sommeren utvider vi med 13 nye telt!

  • Kun 32 unike safaritelt – book tidlig, disse blir raskt utsolgt.
  • Kun 100 meter fra Dyreparken.
  • Boende gjester slipper inn i Dyreparken én time før ordinær åpningstid i sommerferien.
  • Underholdning av Team Safari på kveldstid.

Her kan du få ditt eget fantastiske safaritelt

Kom tettere på villmarken – og bo midt i opplevelsen! Dyreparken Safaricamp byr på eventyr selv utenfor Dyreparkens åpningstider. Her bor dere i vaskeekte safaritelt, og kan drømme dere bort til savanner, stepper, jungel og tundra. Safaricampen består av 32 telt som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken.

Her får dere en ekte safarifølelse. Det er ulik størrelse på teltene, mange telt har bad med toalett og dusj, men dere kan også velge safaritelt uten bad for en rimeligere penge, da kan dere benytte sanitæranlegget i campen kostnadsfritt.

Det blir også eksklusiv underholdning på kveldstid for alle som bor i Dyreparken Safaricamp (alle dager i juli samt helger i juni og august).

 

Velg mellom 7 typer safaritelt

Inspirert av safariopplevelser har vi nå slått leir og ønsker deg velkommen til Dyreparken Safaricamp. 32 unike safaritelt – og alle som bor her får en egen inngang til Dyreparken!

Safarikveld: Underholdning på Dyreparken Safaricamp

Et safariteam etablert for å ta seg av egen kveldsunderholdning eksklusivt for gjester på Dyreparken Safaricamp. De tre unge medlemmene i Team Safari er veldig opptatt av dyr og bevaring. Gjennom et fengende opptrinn med sang og dans formidler de hvor viktig det er at vi tar godt vare på dyrene og på kloden vi lever på.

 

Start dagen med en av våre unike frokoster

Frokostfest på låven

Start dagen med en skikkelig frokostfest på låven på KuToppen. Møt Klara, Mosk eller Gaute og start dagen din med en total gårdsopplevelse. Sesongen 2020: Hver dag fra 20. juni t.o.m. 2. august.

Morgenvandring med frokost (Egen billett)

Morgenvandring med frokost

Morgenfugl? Nå kan du starte dagen din med en helt unik frokostopplevelse på dyrenes premisser, før Dyreparken åpner for andre gjester!

De beste pakketilbudene på Dyreparken Safaricamp

Safariferie i Dyreparken Safaricamp

Bo i unike safaritelt i riktige omgivelser. Slipp inn i parken én time før ordinær åpningstid  via egen VIP-inngang i utvalgte perioder og nyt kveldene på terrassen. Telttur blir aldri det samme igjen!

Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling

Komplett feriepakke med overnatting i Dyreparken Safaricamp, rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet samt billetter til kveldsforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by!