Vi oppdaterer systemet

I forbindelse med oppdateringer vil bookingsystemet vårt være nede fra kl. 12.00 til kl. 12.10 i dag.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Nesten som å bo i villmarken

Dyreparken Safaricamp

Dyreparken Safaricamp er et spennende overnattingskonsept, som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken. Sommeren 2021 åpner vi 10 nye safaritelt i vannkanten, nå er det totalt 42 telt for utleie.

  • 42 unike safaritelt – book tidlig, disse blir raskt utsolgt.
  • Kun 80 meter fra Dyreparken.
  • Underholdning av Team Safari på kveldstid.

Velg mellom 8 typer safaritelt

Inspirert av safariopplevelser har vi slått leir og ønsker deg velkommen til Dyreparken Safaricamp med 42 unike safaritelt. Alle som bor her får en egen inngang til Dyreparken!

Safarikveld: Underholdning på Dyreparken Safaricamp

Et safariteam etablert for å ta seg av egen kveldsunderholdning (kl. 18.30) eksklusivt for gjester på Dyreparken Safaricamp. De tre unge medlemmene i Team Safari er veldig opptatt av dyr og bevaring. Gjennom et fengende opptrinn med sang og dans formidler de hvor viktig det er at vi tar godt vare på dyrene og på kloden vi lever på.

Se tidspunkter for Safarikveld

Start dagen med en av våre unike frokoster

Frokostfest på låven

Start dagen med en skikkelig frokostfest på låven på KuToppen. Møt Klara, Mosk eller Gaute og start dagen din med en total gårdsopplevelse.

Morgenvandring med frokost

Morgenfugl? Nå kan du starte dagen din med en helt unik frokostopplevelse på dyrenes premisser, før Dyreparken åpner for andre gjester!

De beste pakketilbudene på Dyreparken Safaricamp

Safariferie i Dyreparken Safaricamp

Bo i unike safaritelt i riktige omgivelser. Slipp inn i parken via egen VIP-inngang i utvalgte perioder og nyt kveldene på terrassen. Telttur blir aldri det samme igjen!

Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling

Komplett feriepakke med overnatting i Dyreparken Safaricamp, rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet samt billetter til kveldsforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by!