Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Nesten som å bo i villmarken

Dyreparken Safaricamp

Dyreparken Safaricamp er et spennende overnattingskonsept, som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken. Totalt 42 telt for utleie.

  • 42 unike safaritelt – book tidlig, disse blir raskt utsolgt.
  • Kun 80 meter fra Dyreparken.
  • Underholdning av Team Safari på kveldstid.

Her kan du få ditt eget fantastiske safaritelt

Kom tettere på villmarken – og bo midt i opplevelsen! Dyreparken Safaricamp byr på eventyr selv utenfor Dyreparkens åpningstider. Her bor dere i vaskeekte safaritelt, og kan drømme dere bort til savanner, stepper, jungel og tundra. Safaricampen består av 42 telt som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken.

Det er ulik størrelse på teltene, mange telt har bad med toalett og dusj, men dere kan også velge safaritelt uten bad for en rimeligere penge, da kan dere benytte sanitæranlegget i campen kostnadsfritt.

Velg mellom 8 typer safaritelt

Inspirert av safariopplevelser har vi slått leir og ønsker deg velkommen til Dyreparken Safaricamp med 42 unike safaritelt. Alle som bor her får en egen inngang til Dyreparken!

Gratis parkering

Gratis WiFi

Rengjøring inkludert

Egen inngang til Dyreparken

De beste pakketilbudene på Dyreparken Safaricamp

Safariferie i Dyreparken Safaricamp

Bo i unike safaritelt i riktige omgivelser. Slipp inn i parken via egen VIP-inngang i utvalgte perioder og nyt kveldene på terrassen. Den ekte safarifølelsen får du her!

Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling

Komplett feriepakke med overnatting i Dyreparken Safaricamp, rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet samt billetter til kveldsforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by!

Åpent fra kl. 09.00

Boende gjester og årskortholdere får slippe inn i Dyreparken èn time tidligere i utvalgte perioder

I utvalgte perioder i mai, juni og august åpner vi Dyreparken allerede kl. 09.00 for våre dere som bor på våre hoteller, samt for alle som har årskort.