Til deg som skal kjøpe inngangsbilletter denne og neste uke

Billettypen «Begge parker» er dessverre ikke tilgjengelig 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai. Badelandet er fullbooket 14. – 16. mai, samt 22. – 24. mai, men vi har fremdeles ledige billetter til Dyreparken.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Mest for pengene

Safariferie i Dyreparken Safaricamp

Bo i unike safaritelt i riktige omgivelser. Slipp inn i parken via egen VIP-inngang i utvalgte perioder og nyt kveldene på terrassen. Telttur blir aldri det samme igjen!

Overnatting
Inngangsbilletter
Safariferie i Dyreparken Safaricamp
Gjelder for perioden
30. april - 31. august
Må bookes innen
31. august

Pris fra kun 950,- per person

Fra-prisen på kampanjepakken illustrer pris for to voksne og to barn over 3 år i et firemannstelt uten bad og billetter til Dyreparken og Badelandet. Prisen kan variere i ulike sesonger

Bestill pakken

Pakken Safariferie - hva får du?

Bestiller du pakken Safariferie i Dyreparken Safaricamp kan du forvente deg en helt unik opplevelse – dette er ikke vanlige telt! Dyreparken Safaricamp er en afrikansk-inspirert camp som ble bygget i 2019, og utvidet ytterligere i 2020 og 2021 – med nå nærmere 40 safaritelt. Teltene finnes i ulike størrelser, 2-seng, 4-sengs uten bad, 4-sengs med bad og 6-sengs telt. Enkelte har også «sjøutsikt» over Grashavet.

Inkludert i denne rabatterte pakken er overnatting og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet. Alt ligger til rette for et fantastisk opphold!

Skal du gi denne ferien i gave? Klikk her for å laste ned gavebrev du kan pakke inn!

Dette er Team Safari!

I sommerferien vil du hver kveld kunne oppleve underholdning i Safaricamp av Team Safari! Her blir det sang, dans og mye mer. Gøy og underholdende for både store og små. Dette er inkludert for alle boende i Safaricamp og Dyreparken Hotell.

Hvilken frokost vil du oppleve?

Velg mellom vanlig bufféfrokost eller velg en av våre populære opplevelsesfrokoster! Blir dere flere dager kan dere kanskje teste ut flere varianter?