Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

Spesielle behov

Sist oppdatert: 10. januar 2020

Kan man leie rullestol i Dyreparken?

Ja, her i Dyreparken har rullestoler til utleie. Vi har både elektriske og manuelle rullestoler til uleie hos Gjesteservice (antall avhenger av sesong).

Du betaler 200 kr i depositum ved henting. 100 kr er depositum som betales tilbake ved innlevering av rullestol sammen med kvittering innen Parkens stengetid (se «Åpningstider & Priser» for når Parken stenger den dagen du leier rullestol). Har du årskort, betaler du kun kr 100 i depositum ved henting som du får refundert når rullestolen returneres igjen.

Rullestoler kan reserveres i forkant av besøket, send en e-post til post@dyreparken.no for reservering. Vi trenger informasjon om dato for besøket, om du ønsker elektrisk eller manuell rullestol, samt et tlf.nr. Reserveringen er gjennomført når du mottar en bekreftelse av oss. Du kan også ringe Gjesteservice på tlf. 97 05 97 00 (bruk tastevalg 1).

Vi aksepterer også private hjelpemidler (rullestoler, sykler etc.) som er nødvendig på grunn av nedsatt funksjonsevne eller skader.

Dyreparken har imidlertid forbud mot bruk av sparkesykler, rulleskøyter etc. grunnet gjesters sikkerhet. Om ditt hjelpemiddel er likt med en vanlig sparkesykkel e.l så anbefaler vi deg å kontakte oss på post@dyreparken.no.

Spesielle behov