Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Kampanje

Jubileumsferie i Kardemomme by med forestilling inkludert

Bo midt i Kardemomme by og bli med på feiringen i verdens minste og koseligste by – midt i hjertet av Dyreparken! Velkommen til sommerferie i Kardemomme by som feirer 30-års jubileum i 2021. Inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet kjøpes til halv pris ved bestilling. Gratisbilletter til familieforestillingen Sirkus Jesper legges til ved bestilling. I perioden 19. juni til og med 8. august er enkel røverfrokost inkludert.

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Jubileumsferie i Kardemomme by med forestilling inkludert
Gjelder for perioden
19. juni - 15. august
Må bookes innen
15. august

Pris fra 1359,- per person

Fra-prisen på kampanjepakken illustrerer pris for to voksne og tre barn over 3 år i leilighet med sengeplasser til alle. Prisen kan variere ut ifra ulike sesonger.

NB: Se hvordan denne pakken bestilles under.

Bestill pakken
Tante Sofie finner søppel i skinnegangen

Slik bestiller du denne pakken

NB: Denne pakken må bestilles manuelt, det du må gjøre er følgende:

  1. Klikk på «Bestill nå»-knappen over.
  2. Velg din dato for overnatting
  3. Huk ut for inngangsbilletter (om du ikke har)
  4. Huk ut for Sirkus Jesper-forestilling (inkludert i prisen)

Jubileumsferie i Kardemomme by

Kardemomme by i Dyreparken feirer 30 år i 2021, bli med på feiringen i verdens minste og koseligste by!

Med denne komplette feriepakken ligger alt til rette for en opplevelsesrik sommerferie. Bo i Kardemomme by blant røvere, strenge tante Sofie og politimester Bastian. Starte dagen når dere ønsker, og avslutt den når dere føler for det – dere bor tross alt midt i Dyreparken.

Med rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet er det mye dere skal oppleve. I tillegg er den populære familieforestillingen Sirkus Jesper inkludert på kveldstid (spillefrie mandager). Fra 19. juni til 8. august er det inkludert en enkel røverfrokost til alle boende.

Tips: Besøk Nordisk Villmark etter stengetid

Overnatter du i Kardemomme by, som tross alt ligger midt i Dyreparken – anbefaler vi dere en kveldstur i Nordisk Villmark. Er dere heldige ser dere kanskje ulveflokken eller jerven? Eller hva med elg, fjellrev eller gaupe? Gå innover og nyt solnedgang, fuglekvitter, fantastiske dyr og roen.