Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Åpent hver dag- hele året!

Året i Dyreparken

Se hva som skjer i løpet av et år i Dyreparken.

Rødpanda

Maihelger

Det er mye å oppleve i Dyreparken og Badelandet i mai! Aktiviteter, underholdning, overnatting og Badelandet åpner for sesongen. En fin mulighet til å oppleve mye, med færre folk i Parken.

Sommerferie

Opplevelser du ikke finner noen andre plasser! Sommerferien er proppfull av ulike univers og aktiviteter for store og små.

Høstferie/ Skumle dager

Opplev «Villmarkens forbannelse» under Skumle dager i høstferien. Her venter skumle vesener, jump scares, grøss, hyl og skrik. Over 20 skuespillere er i sving gjennom hele høstferien for å gi deg en skikkelig skummel opplevelse i «Villlmarkens forbannelse»

Møt opp, hvis du tør…

Høstferie

Jul

Kom i julestemning med hyggelige aktiviteter og opplevelser i Dyreparken. Ta med deg venner og familie på tur i dyriske omgivelser! Opplev jul på KuToppen med Klara.

Vinterferie

Vinterferie i Dyreparken byr på gode opplevelser for hele familien. Delta på daglige dyrepresentasjoner, ta bilbanen eller kjør JungelBob så mange ganger du rekker! Unik mulighet til å møte dyr fra hele verden og oppleve Parken på vinterstid.

Vinterferie

Påskeferie

Er du i tvil om hva du skal finne på i påsken? Legg påskeferien til Dyreparken, her skjer det mye gøy for både store og små! Hver påske er det påskeeggjakt, underholdning på KuToppen og mye annet gøy! For å ikke glemme alle de søte dyrene som kan sees på nært hold.

Påskeferie