Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Hvor tøff er du?

Fart, spenning og moro

Høyt, lavt, rått – og veldig moro! Her finner du de aktivitetene med fart og spenning for litt eldre barn, ungdommer og voksne. Våger du deg inn i Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt? Tørr du prøve Fallet i Båtbasaren?

Fart, spenning og kiling i magen!

Aktiviteter i Dyreparken for de vågale og tøffe!

Spøkelseshuset

I Kaptein Sabeltanns mørkeste mareritt sender Spøkelseshusets portvokter deg inn i drømmenes og marerittenes verden. Selv Kongen på Havet er redd noe, og alt det han frykter er samlet innenfor dette husets vegger.

Fallet

Fritt fall på Fallet! Ta plass i årets nyhet i Båtbasaren og stig til værs – før du raser ned mot bakken i fritt fall

JungelBob

JungelBob er en kjempekul bob-bane. En opplevelse som garanterer store mengder magasug!

Fyrtårnet

Høyere og høyere opp i luften! I Fyrtårnet kan du heise deg opp ni meter over bakken – bare ved hjelp av dine egne krefter.

Høy fart og vannvittig moro i Badelandet

Aktiviteter, sklier, hoppetårn og hinderløyper i Badelandet for de aller tøffeste badegjester!

SuperSpeed

Fire parallelle baner med 14 meters høydefall! Superspeed er vannsklien for de aller tøffeste! Hvem vil du konkurrere mot?

Haisann

Haisann – et kick du sent kommer til å glemme! Her kan du sette utfor i en dobbelt ring sammen med en kompis, hvis dere tørr!

Megaløypa

Over 600 kvadratmeter med bademoro midt på Grashavet! Bryn deg på Badelandets mest utfordrende hinderløype på Lagunen Beach Club.

Murre

Full fart og syykt gøy! I Murre sitter to-tre personer i en stor badering og suser nedover med henda i været, og god stemning!

Hoppetårnet

Hoppetårnet er en fin plass for barn som ønsker å øve seg på å hoppe fra en avsats. Her er det avsatser for hver halve meter. Må være svømmedyktig.

Big Deal

Innendørs i Badelandet kan du ta fart og skli gjennom Big Deal, en kul sklie som går fra øverste nivå i Badelandet.