Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Sjørøverteateret

Sjørøverteateret ligger i Kaptein Sabeltanns Verden og byr på mange muligheter for bedrifter, grupper og andre sosiale begivenheter. Her kan vi skreddersy den perfekte opplevelsen for nettopp dere!

Kveldsarrangement

Kveldsarrangement i Sjørøverteateret kan bookes til flere anledninger. Skal du for eksempel feire jubileum, ha årsfest,  nettverkstreff eller annet sosialt? Da er dette midt i blinken for deg. En hel kveld med mat og drikke, bar, underholdning, musikk, artister og programleder er noe av det vi kan ordne for dere. Her er det også god plass til å danse for de festglade og mingle med dine venner/kollegaer.

Kontakt oss her

Kurs og konferanse

Våre konferansekoordinatorer står klare til å tilrettelegge ditt neste arrangement i Sjørøverteateret. Her kan du samle dine kollegaer til kurs og konferanse med fokus på faglig og sosialt påfyll med god mat og drikke.

Vi hjelper deg å tilpasse deres behov.

Kontakt oss her

Hvilken opplevelse ønsker dere?

Pakketilbud

Visste du at dere kan kombinere flere av våre tilbud i en pakke? Start for eksempel dagen med en skikkelig teambuilding eller dyreopplevelse, og avslutt med en fantastisk aften i Sjørøverteateret.

Vi kan skreddersy ditt arrangement med eventuelt drikke, mat og annen servering etter eget ønske. Alle arrangementer kan bookes med overnatting på Dyreparken Hotell eller i Abra Havn.

Magisk Julevarieté

En helaften spekket med opplevelser fra du ankommer til du danser ut i de små timer. Dyreparkens magiske julevarieté er spekket av sang, musikk, magi, sirkusartister og gode matopplevelser.

Les mer og bestill