Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 24. april.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Kampanje

Sjørøverferie i Abra Havn

Hiv o’hoi din landkrabbe! Inkludert i denne pakken får du overnatting på Sjørøverhotellet Abra Havn og rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet. Det er kun sjørøvere i gatene i helgene og ferier. Velkommen!

Overnatting
Inngangsbilletter
Sjørøverferie i Abra Havn
Gjelder for perioden
Alle tilgjengelige datoer for Abra Havn

Pris fra 819,- per person

Spar fra 329,- (Priseksempel ved to voksne og tre barn)

Fra-prisen på kampanjepakken illustrerer pris for to voksne og tre barn over 3 år i en standard sjørøverkåk med sengeplasser til alle. Prisen kan variere ut ifra ulike sesonger.

Bestill pakken

Komplett ferie i én pakke!

Sjørøverhotellet Abra Havn er en sjørøverlandsby i full størrelse, med totalt 171 sjørøverkåker og temahus. Her kan du virkelig bo som en sjørøver, og midt i eventyret. Her kan du bo i Kaptein Sabeltanns suite, Langemanns hus eller en hyggelig Sjørøverkåk!

Vi informerer om at det utenom ferier og helger ikke er sjørøvere å møte i gatene, men det betyr ikke at det ikke er sjørøverstemning i byen.

Pakken Sjørøverferie i Abra Havn inkluderer overnatting og rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet fra ankomst- til avreisedag. Våkne opp i en fantastisk verden, vandre langs Grashavet på egen gangsti til inngangen til Dyreparken og nyt dagene med underholdning, dyrepresentasjoner og aktiviteter (avhenger av sesong). Når kvelden senker seg kan du gå i rolig tempo tilbake til Abra Havn og nyte kveldssola!

Velkommen til verdens 6. beste familiehotell!

TripAdvisor 2018