Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpner igjen 1. april

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Dyrisk god stemning!

Event med dyreopplevelser

Dyriske gode opplevelser

Dyreparken leverer skreddersydde eventer og opplevelser som skaper samhold, hygge og dyriske gode minner 365 dager i året!

Hvilken dyreopplevelse ønsker du? Ta kontakt med oss så hjelper vi deg planlegge og legge til rette for spennende møter med dyr fra hele verden.

Kontakt oss

Amurtiger
Utrydningstruede orangutanger og imponerende tigere!

Dyreopplevelse: Asia

I Asia byr vi på et uforglemmelig møte med blant annet to av Dyreparkens utrydningstruede dyrearter, den sibirske tigeren og borneoorangutangen.

Les mer her

 

Raske kattedyr, brølende løver og sjiraffer!

Dyreopplevelse: Afrika

I Afrika får dere møte flere av dyrene som bor på savannen og dyrens konge! For enkelte i gruppen vanker det dyriske utfordringer!

Les mer her

Eksotisk, tropisk og spennende

Dyreopplevelse: Jungel

Jungelopplevelsen vil etterlate deg både smilende, lattermild, imponert, glad og kanskje litt modigere enn du var når du gikk inn.

Les mer her

En eventyrlig helkveld

Dyreopplevelse: Nordisk Villmark

Skumrings – og kveldstimene i Nordisk Villmark har sin helt egen magi og ro. Bli med på en uforglemmelig, trolsk og ekte villmarksopplevelse helt innerst i Dyreparken.

Les mer her

Hvor vil dere overnatte?

Ønsker dere maksimalt utbytte av dyreopplevelsene i Dyreparken? Her finner du alt fra tematiserte sjørøverkåker til hotell, minihytter i Juliusskogen og glamping. Noe for alle!