Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
NYHET!

Dyreparken Bobilcamp

Dyreparken Bobilcamp ligger ved Grashavet like ved hovedinngangen til Dyreparken og har plass til 25 bobiler. Her bor man så nær sjørøverlivet at man praktisk talt kan lukte kruttet fra kanonene.

Dyreparken Bobilcamp

Dyreparken Bobilcamp

Strøm inkludert

Vannstasjon på området

Gratis WiFi

Tilgang til sanitæranlegg

Alt du trenger å vite om overnatting på Dyreparken Bobilcamp

Det er kun drop-in på Dyreparken Bobilcamp.

  • Kjør inn og finn deg en ledig plass.
  • Gå til Dyreparken Hotell (100 meter unna) for innsjekk. I resepsjonen betaler du for antall netter du ønsker, og får utdelt en oblat for oppholdet.
  • Heng oblaten synlig i et av vinduene på bobilen.

Dersom det er fullt er du hjertelig velkommen til vår campingplass nærmere byen, Roligheden Camping.


Vis på egen side
  • Strøm er inkludert i prisen
  • Vannstasjon tilgjengelig
  • Gratis wifi
  • Ingen tømmemulighet. Tømming kan gjøres gratis i Sørlandsparken (5 min. unna)

Vis på egen side

Det er kun drop-in på Bobilcampen og du kan parkere hvis det er ledig plass når du ankommer. Utsjekk er innen kl. 12 den dagen du har betalt til.


Vis på egen side
Spis så mye pizza dere vil!

Pizzabuffé på kveldstid i Dyreparken - kun 199 kr

Nyhet 2022: Gorines Vertshus – vår nye pizzarestaurant, holder åpent på kveldstid fra kl. 19-22.30 i sommer (7. juli – 6. august, mandag til lørdag). Enten du skal på Kaptein Sabeltann eller Sirkus Jesper-forestilling på kveldstid er dette et meget bra alternativ! Dersom du overnatter på ett av Dyreparkens overnattingssteder kan du også benytte deg av dette tilbudet – perfekt på ankomstdag eller når du bare vil ha en kveldstur for å føle på stemningen i Parken på kveldstid. Spis så mye pizza du vil, inkludert deilig salatbuffé (drikke kan kjøpes på restauranten hvis ønskelig). Pris kun 199 kr for voksen, 69 for barn 3-13 år og barn 0-2 spiser gratis.

Sikre deg bord nå (begrenset antall plasser)

Spisesteder i nærheten

Restaurant Safari

Restaurant Safari

På Restaurant Safari ved Grashavets bredd kan du spise ute på den solrike terrassen eller inne i det svale lokalet. Restauranten har alle rettigheter.

Pizza

Sjørøverkroa Den Sorte Mann

Sjørøverkroa Den Sorte Mann er en frokost- og middagskro som ligger ved resepsjonsområdet i Abra Havn. (NB: Bufféservering avsluttes en halv time før stengetid).

Pizza, Kongens Bord Piratpizzeria

Kongens Bord PiratPizzeria

Velkommen til Kongens Bord – en piratpizzeria midt i Kaptein Sabeltanns Verden hvor vi serverer nydelig italiensk pizza!

Løveflokk

Boende gjester og årskortholdere får slippe inn i Dyreparken èn time tidligere i utvalgte perioder

I perioden mai – august åpner vi Dyreparken èn time før ordinær åpningstid for våre boende gjester og alle som har årskortholdere. I noen perioder fra kl. 09.00, og i høysesongen allerede fra kl. 08.00.

Roligheden Camping

Roligheden Camping. som driftes av Dyreparken, ligger nær Kristiansand sentrum, like ved det som omtales som en av Kristiansands fineste badeplasser, Bertesbukta!

På Roligheden Camping er det både bookbare utleieenheter og oppstillingsplasser, i tillegg til oppstillingsplasser forbeholdt drop-in.

Book nå