Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

NYHET!

Dyreparken Bobilcamp

Dyreparken Bobilcamp ligger ved Grashavet like ved hovedinngangen til Dyreparken og har plass til 25 bobiler. Her bor man så nær sjørøverlivet at man praktisk talt kan lukte kruttet fra kanonene.

Spisesteder i nærheten

Frokostbuffé

Restaurant Safari

Innbydende hotellrestaurant ved Grashavets bredd. Av smittevernshensyn har vi ingen buffè. All mat serveres som a la carte. Frokost fra 06.30. Lunch (12.00 – 14.00): Pizza, varme sandwicher, lasagne og salater. Middag (17.00 – 21.00): Hovedretter med utvalg av kjøtt, fisk, salater, småretter og pizza. Egne vegan- og vegetarvarianter. Desserter for små og store.

Sjørøvergrillen

Kapteinens grilltallerken – ulike kjøttvarer fra vår lokal slakter Jens Eide, serveres med grønt tilbehør og BBQ-saus. Passer godt til barna også. Brownies til dessert.

Priser 2020

Dyreparken Bobilcamp er åpent fra 1. juli og her er det 30 bobilplasser. Foreløpig er det ingen forhåndsbooking, men kun drop-in.

1. juli - 8. august

Kr 525 pr. døgn

Du betaler i resepsjonen på Dyreparken Hotell.

9. august - 11. oktober

Kr 325 pr. døgn

Du betaler i resepsjonen på Dyreparken Hotell.

Roligheden Camping

Roligheden Camping. som driftes av Dyreparken, ligger nær Kristiansand sentrum, like ved det som omtales som en av Kristiansands fineste badeplasser, Bertesbukta!

På Roligheden Camping er det både bookbare utleieenheter og oppstillingsplasser, i tillegg til oppstillingsplasser forbeholdt drop-in.

Book nå