Eventyrlig overnatting på Dyreparken Safaricamp

Dyreparken Safaricamp er et spennende overnattingskonsept, som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken. I fjor åpnet vi 19 safaritelt for utleie, denne sommeren utvider vi med 13 nye telt!

Her får dere en ekte safarifølelse. Det er ulik størrelse på teltene, mange telt har bad med toalett og dusj, men dere kan også velge safaritelt uten bad for en rimeligere penge, da kan dere benytte sanitæranlegget i campen kostnadsfritt.

UNDERHOLDNING: Et safariteam etablert for å ta seg av egen kveldsunderholdning eksklusivt for gjester på Dyreparken Safaricamp.

Fakta om Dyreparken Safaricamp

 • 19 telt 

  De 19 safariteltene er delt inn i sju ulike kategorier, fra 2-sengs telt med felles bad til 4-sengs og 6-sengs telt med bad og sjøutsikt.

 • Åpent t.o.m. høstferien

  Teltene i Dyreparken Safaricamp kan leies fra 30. april t.o.m. 30. august.   

 • Pris fra kun kr 300 per natt

  Pris betales per telt, uavhengig av antall personer. Laveste pris er kr 300 per telt per natt. Billigste 4-sengs safaritelt er kr 600 per telt per natt. 

 • Tilleggsprodukter

  For sesongen 2020 er dette alltid inkludert: Sengetøy, rengjøring og evt. varmeovn. I tillegg til leieprisen kan man betale for oppredning (kr. 65 per pers).

X