Eventyrlig overnatting på Dyreparken Safaricamp

ÅPENT TIL OG MED HØSTFERIEN: Etter planen skulle Dyreparken Safaricamp være stengt fra 31. august, men på grunn av økende etterspørsel utvider vi sesongen til ut høstferien! Her kan du overnatte fra kun kr 300 per natt! Og nå får du også frokost på Dyreparken Hotell inkludert i prisen!

I Dyreparken Safaricamp bor dere i vaskeekte safaritelt, og kan drømme dere bort til savanner, stepper, jungel og tundra. Safaricampen består av 19 telt som ligger i et eksklusivt område kun et steinkast fra inngangen til Dyreparken.

Her får du den ekte safarifølelsen i det som er bygget opp som en camp med 19 safaritelt, kun et par minutters spasertur unna Dyreparkens hovedinngang. Det er ulik størrelse på teltene, noen av teltene har til og med bad med toalett og dusj. Velger du safaritelt uten bad kan du benytte deg kostnadsfritt av sanitæranlegget i campen.

Fakta om Dyreparken Safaricamp

 • 19 telt 

  De 19 safariteltene er delt inn i seks ulike kategorier, fra 2-sengs telt med felles bad til 4-sengs og 6-sengs telt med bad og sjøutsikt.

 • Åpent t.o.m. høstferien

  Teltene i Dyreparken Safaricamp kan leies fra juni t.o.m. høstferien (uke 41).   

 • Pris fra kr 300 per natt

  Pris betales per telt, uavhengig av antall personer. Laveste pris i høstferien er kr 300 per telt per natt. Billigste 4-sengs er kr 600 per telt per natt. 

 • Tilleggsprodukter

  For sesongen 2020 er dette alltid inkludert: Sengetøy, rengjøring og evt. varmeovn. I tillegg til leieprisen kan man betale for oppredning (kr. 65 per pers).

X