Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling

Komplett feriepakke med overnatting i Dyreparken Safaricamp, rabatterte parkbilletter til Dyreparken og Badelandet, samt billetter til kveldsforestillingen Sirkus Jesper i Kardemomme by!

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Safariferie med Sirkus Jesper-forestilling
Gjelder for perioden
15. juni - 11. august
Må bookes innen
11. august
Bestill pakken

Mer om Dyreparken Safaricamp

Dyreparken Safaricamp ble bygget i 2019, har både i 2020 og 2021 blitt utvidet ytterligere! Her bor du nærme inngangen, og flere av teltene har også «sjøutsikt» til Grashavet. Teltene er eksklusive safaritelt med gode senger, strøm og samtlige med terrasse.

Enkelte av teltene har også innlagt vann med toalett og dusj – men fortvil ikke, velger du safaritelt uten bad kan du benytte deg av det flotte fellesanlegget i Safaricampen. I utvalgte perioder vil Team Safari underholde alle boende.

Dyreparken Safaricamp ble raskt populært, så her gjelder det å være tidlig ute!

Sirkus Jesper

Inkludert: Sirkus Jesper i Kardemomme by

Du kjenner sikker til historien om Kardemomme by, men husker du hva det hele endte med? De tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan blir helter i byen etter å ha slukket brannen i tårnet til Tobias. De velger å bli lovgyldige – og Jesper får endelig drømmen sin oppfylt og får sitt eget sirkus.

Her får du endelig oppleve sirkuset til Jesper, og det i et stort sirkustelt rett ved Kardemomme by. Sirkus Jesper er et sirkus helt utenom det vanlige! Her er det en god blanding mellom sirkus og teater – og ikke minst er det profesjonelle sirkusartister involvert.