Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 20. juni

Fra 20. juni til høstferien.

Se åpningstider og priser

8 forestillinger hver dag

Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

NYHET 2020: Vi gleder oss til en ny Kaptein Sabeltann-sommer! For første gang setter Dyreparken opp kveldsforestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt! Med ny karakter, ny sang – og et helt nytt konsept!

Se video

Viktig informasjon om tildeling av tidspunkt til Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt

Vennligst sjekk billetten du har fått tilsendt, for å se om den inneholder riktig dato og riktig antall personer i forhold til det du har bestilt. Dersom billetten i tillegg er uten setenummer og felt, er alt i orden, da har du fått riktig billett. Du skal ha fått tildelt et av disse forestillingstidspunktene: 19.30, 20.00, 20.30, 21.00, 21.30, 22.00, 22.30 og 23.15. Det vil dessverre ikke være mulig å endre tidspunkt, men har du fått billetter med feil dato eller feil antall, må du snarest mulig gi beskjed til oss på post@dyreparken.no og legge ved bestillingsnummer. Skriv «Feil Sabeltann-billetter» i emnefeltet.

Det er nemlig ingen setenummer på årets forestilling, siden den foregår på tre ulike scener og med tre ulike amfier. Med maks. 200 personer på hver forestilling beveger vi oss mellom tre ulike scener og ender opp til stor finale i Kjuttaviga.

Dine billetter ligger på «Min side». Merk at det er billettene til 0 kr som er de nye, oppdaterte billettene. Scenevakter vil organisere plassering på hver scene, og derfor er billettene uten info om setenummer og rad/felt. Har du kjøpt billettene fra tredjepart (venner eller anere) er du selv ansvarlig for å sjekke opp med dem du har kjøpt av om de er blitt tildelt nye tidspunkter.

Dersom du ikke er fornøyd med tidspunktet du har fått tildelt, kan du fritt velge å avbestille billettene uten gebyr, send oss da en e-post og skriv «Avbestilling Sabeltann» i emnefeltet.

Dette sier Terje Formoe om årets forestilling

  • Jeg har jobbet tett med regissør Bjørn Sæter og koreograf Helén Vikstvedt om å utvikle en løsning tilpasset de helt spesielle forutsetningene vi står overfor i år. Jeg er uhyre stolt av at vi har klart å snu oss rundt og at vi også med dette utgangspunktet føler oss i stand til å tilby vårt fantastiske publikum en sommeropplevelse utenom det vanlige, sier Terje Formoe.

Tegnspråktolking

Datoer for tegnspråktolkning er: 7. juli, 11. juli og 14. juli. Dette bestiller du selv i bookingen som normalt, bare husk å velg riktig dato og klokkeslett som nevnt over.

Værforbehold

Forestillingen spilles selv om det regner. Men ved ekstremvær (dvs. mye nedbør, lyn eller torden) tar vi forbehold om at forestillingen kan bli avlyst, av sikkerhetsmessige årsaker. 

Sjørøvergrillen
Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns Verden

Hva med et sjørøvermåltid før forestillingen?

Velsmakende grilltallerken i ekte sjørøverstil (kr 359 for voksen, 169 for barn) fra vår lokale slakter Jens Eide, serveres med grønt tilbehør og BBQ-saus.

Restauranten er åpen fra kl. 14.00. Bestilles gjennom Dyreparkens app samme dag.

I forbindelse med forestillingen Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt kan du booke bord til følgende tider: kl. 14.00, 14.30, 15.00, 15.30, 16.00, 16.30, 17.00, 17.30, 18.00, 18.30, 19.00, 19.30, 20.00, 20.30, 21.00 og 21.30.

Kveld: Bestill bord på Sjørøvergrillen på Min side

Slik kan du endre tidspunkt du har valgt tidligere

 

Førpremiere Kaptein Sabeltann-film
Praktisk info

Dette bør du vite før du kommer på forestillingen

Her er noen ting som er kjekt å vite før du kommer til Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Kjekt å vite på forhånd

Overnatting like ved Dyreparken

Sjørøverhotellet Abra Havn

Dyreparkens sjørøverhotell Abra Havn som ligger kun 600 meter fra Dyreparken. Velg mellom Kaptein Sabeltanns suite eller i en av de andre 170 sjørøverkåkene! En overnattingsopplevelse dere aldri kommer til å glemme!

Bestill overnatting i Abra Havn

Opplev Kaptein Sabeltann på dagtid i Kaptein Sabeltanns verden