Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
Bestill billetter nå

Ny kveldsforestilling 2022: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Gled deg til sommeren! 7. juli 2022 blir det helt ny kveldsmagi i Kjuttaviga for store og små sjørøvere.

Se video
Hiv o'hoi din akterutseilte landkrabbe!

Gjør ventetiden for de minste kortere med produkter fra Kaptein Sabeltanns Verden

I Dyreparken Nettbutikk finner du de mest populære lekene og kostymene fra Kaptein Sabeltanns Verden. Skuter, sverd, flagg, figurer og ikke minst kostymene til Kaptein Sabeltann, Greven av Gral, Heksa Miriam av Gral og mange flere!

Klikk her for å se utvalget

Disse møter du i Kaptein Sabeltann-forestillingen

Kaptein Sabeltann

Kaptein Sabeltann er den slueste og mest fryktede sjørøverkongen på De Syv Hav. Det sies at hans skute har seilt omkring i flere hundre år og spredd skrekk og gru.

Folk som er redde kan jo si så mye rart, men det er i hvert fall sikkert at sjøfolk demper stemmen når de snakker om sjørøverkongen. Ingen har så lange ører som Kaptein Sabeltann, sier de og kikker engstelig rundt seg.

Langemann

På alle hav er Langemann kjent som Kaptein Sabeltanns skygge. Dersom Langemann dukker opp, kan man være helt sikker på at Kaptein Sabeltann ikke er så langt unna. Som nestkommanderende på Den Sorte Dame har han også fri adgang til Kaptein Sabeltanns borg oppe i klippene i Abra, på Det Usynlige Land.

Sibylla

Sibylla er Grevinnen som hersker på øya Gral. En gang stod hun side ved side med Greven av Gral. Mens Sibylla var ute på et langt tokt, ble Greven beseiret av selveste Kaptein Sabeltann. Siden har ingen sett ham. Når Grevinnen av Gral oppdager hva som hadde skjedd, lover hun en grusom hevn.

Pinky

Pinky er gutten som drømmer om å bli Verdens Yngste Sjørøver. Sjørøverne fant ham som lite spedbarn under en voldsom storm ute på Grashavet. De tok ham med seg til Det Usynlige Land, der han vokste opp i landsbyen Abra. Han har alltid drømt om å få seile med Den Sorte Dame som en av Kaptein Sabeltanns menn.

Skalken

Skalken er den aller verste kokken som noensinne har seilt på De Syv Hav. Men i følge Skalken selv, er han Verdens Beste skipskokk. Når han skal lage mat til Kaptein Sabeltann og hans menn benytter han alt han kan finne, selv om det lukter vondt og smaker fælt.Mannskapet om bord mener at Skalkens mat er helt uspiselig og hans spesialitet er rottesuppe.

Benjamin

Benjamin er av utseende Pelle og Pysas rake motsetning med sitt tjafsete hår og sin lange hengslete kropp. Benjamin irriterer stadig de andre ombord på Den Sorte Dame når han gjentar, vrir og vrenger på alle ord som blir sagt. Han påkaller ofte Kaptein Sabeltanns vrede ved å le på feil steder.

Pelle

Pelle kan verken telle eller lese, men skjuler det hvis han kan. Han ser på seg selv som ”storebroren” til Pysa selv om han bare er noen minutter eldre. I egne øyne er han den klokeste og vakreste av de to. Pelle er litt sjalu på lillebroren sin, Pysa, som han mener alltid har vært ”mammas lille gullklump”. Derfor hender det at Pelle ofte småkjefter på Pysa.

Pysa

Pysa er Pelles tvillingbror. Av utseende er de like som to dråper vann og selv Kaptein Sabeltann har vanskeligheter med å se forskjell på de to tvillingbrødrene. Sannheten er at Pysa er bittelitegrann smartere enn Pelle – i hvert fall er han flinkere til å telle. Begge brødrene lengter ofte hjem til mamma, Malena Pirat.

Sunniva

Sunniva har vokst opp på vertshuset i landsbyen Kjuttaviga sammen med Tante Bassa. Hun bader i lagunen, hjelper Tante Bassa og hører på skrønene til sjømannen Ruben. Livet hennes er trygt og godt – men også litt kjedelig. Helt til Kaptein Sabeltann og hans menn dukker opp og hun blir kjent med Pinky.

Miriam av Gral

Miriam av Gral er en ekte heks og trollkvinne med tryllestav, svartebok og et forhekset hus. Svarteboka inneholder alle hennes magiske trolldomskrefter, så ingen må få kloa i den.

Praktisisk info

Smart å tenke på før forestillingen

Transport, parkering og oppmøtetid. Her er noen ting som er kjekt å vite før du kommer til Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Kjekt å vite på forhånd

Overnatting

Bo i sjørøverlandsbyen Abra Havn

Kombiner gjerne forestillingen om Kaptein Sabeltann med overnatting på Dyreparkens sjørøverhotell Abra Havn som ligger 600 meter fra Dyreparken.

Velg mellom Kaptein Sabeltanns suite, Heksa Miriams hus eller mange andre spennende sjørøverkåker! I Abra Havn får dere en overnattingsopplevelse dere garantert aldri kommer til å glemme! Sjørøverhotellet Abra Havn er en hotellandsby med 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil. Her er alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite.

Bestill overnatting i Abra Havn

Spesielle behov?

Ja, vi har rullestolplasser på Kaptein Sabeltann-forestillingen. Disse befinner seg på bakerste rekke på felt A. Disse billettene kan kun bestilles ved å kontakte Servicesenteret vårt, og de er ikke tilgjengelig for booking på våre nettsider.

For å bestille rullestolplass på forestillingen gjør du følgende:

Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.


Vis på egen side

Ja, vi har ledsagerordning på forestillingene våre! Ledsager(e) får gratis forestillingsbillett i følge med en person som har ledsagerbevis.

For å bestille billetter til forestilling med ledsagerbevis bestiller dere selv billetter på våre hjemmesider. Send oss deretter ditt bestillingsnummer, samt en kopi av ledsagerbeviset til post@dyreparken.no. Når dette er mottatt vil vi refundere beløpet for ledsagerbillett.

Dersom dere har behov for rullestolplass kan ikke dette bestilles på våre nettsider. Send en e-post til post@dyreparken.no med informasjon om hvilken dato dere ønsker billetter til, samt hvor mange billetter dere har behov for (skill mellom rullestolplasser og ordinære plasser). Vi vil opprette en bestilling til deg, som må betales for via Min side innen en gitt tidsfrist. Når betaling er gjennomført vil du få tilsendt bestillingsbekreftelse og billetter kan lastes ned fra Min side. Dersom en eller flere personer i reisefølget har ledsagerbevis må det legges ved en kopi av dette i e-posten som sendes til oss. Ledsager(e) får da gratisbillett til forestillingen.

I amfiet i Kjuttaviga (der Kaptein Sabeltann-forestillingen spilles) har vi fem tribuneplasser reservert for rullestolbrukere (bakerst på felt A).


Vis på egen side

Ja, enkelte datoer har vi tilstede en tolk som tegnspråktolker Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Datoer for 2022 er ikke bestemt per dags dato.

For å bestille billetter til en av disse forestillingene sender du en e-post til post@dyreparken.no med dato og antall billetter, samt navn og telefonnummer til en kontaktperson. Når dette er mottatt vil vi ringe kontaktpersonen og gjennomføre bestillingen over telefon. Billettene må betales for samtidig som de bestilles.

 


Vis på egen side