Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Kveldsforestilling kl 23.00

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Kveldsforestillingen Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet blir den desidert største familieopplevelse for små og store sommeren 2021.

Se video av forestillingen

Bestill billetter allerede i dag, de beste plassene forsvinner raskt!

Praktisisk info

Lurt å tenke på før forestillingen

Transport, parkering og oppmøtetid. Her er noen ting som er kjekt å vite før du kommer til Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Kjekt å vite på forhånd

Handlingen

I 2021 viser vi en storslått, nyskrevet versjon av den spennende fortsettelsen. Forberedelsene til denne ambisiøse oppsetningen har allerede pågått lenge.

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet er fortsettelsen av forestillingen om Grusomme Gabriels skatt.

Pinky har bodd en stund i Kjuttaviga, men han savner mange av personene han vokste opp med i Abra Havn. Fortsatt spør han seg selv hvor det ble av Morgan, faren hans. Kaptein Sabeltann drømmer om å slå kloa i Grusomme Gabriels berømte gullskatt. Heksa Miriam har fått tilbake sine magiske krefter og har store planer. Og noen er drevet av et innbitt ønske om å ta hevn. Men i havdypet skjuler det seg en hemmelighet…

Kaptein Sabeltann har aldri glemt at han måtte dra tomhendt fra Kjuttaviga. Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs. Gullet ble liggende igjen på stranden. Kongen på Havet hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver.

Det lille ekstra

Grillbuffé før forestillingen

En sulten pirat kan fort bli doven og lat. For alle som skal på forestillingen tilbyr vi et eksklusivt måltid noen timer tidligere, på Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns Verden. Her kan du velge mellom mange ulike grillretter, blant annet pølse, svinenakke, kylling, spareribs og mye godt tilbehør.

Produktet er ikke bookbart enda, men kan bestilles som tilleggsprodstkt på et senere tidspunkt, fra Min side.

 

Spesielle behov?

Ja, vi har seks reserverte tribuneplasser for rullestolbrukere og handikappede med ledsagerbevis. For reservasjon ta kontakt på post@dyreparken.no.

Datoer for tegnspråktolket forestilling i 2020 er ikke fastsatt enda, men legges ut på denne siden når de foreligger. Vanligvis har vi to dager med tegnspråktolking.
Kontakt oss på post@dyreparken.no for å bestille billetter til de reserverte plassene for tegnspråktolking.

Forestillingen spilles selv om det regner. Men ved ekstremvær (dvs. mye nedbør, lyn eller torden) tar vi forbehold om at forestillingen kan bli avlyst, av sikkerhetsmessige årsaker. Det er imidlertid over 25 år siden sist en Kaptein Sabeltann-forestilling ble avlyst p.g.a. dårlig vær.

Overnatting

Bo i sjørøverlandsbyen Abra Havn

Kombiner gjerne forestillingen om Kaptein Sabeltann med overnatting på Dyreparkens sjørøverhotell Abra Havn som ligger 600 meter fra Dyreparken.

Velg mellom Kaptein Sabeltanns suite, Heksa Miriams hus eller mange andre spennende sjørøverkåker! I Abra Havn får dere en overnattingsopplevelse dere garantert aldri kommer til å glemme! Sjørøverhotellet Abra Havn er en hotellandsby med 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil. Her er alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite.

Bestill overnatting i Abra Havn