Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Kveldsforestilling kl 23.00

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Kveldsforestillingen er sommerens desidert største familieopplevelse for små og store.

Se video av forestillingen

Bestill billetter allerede i dag, de beste plassene forsvinner raskt!

Premiere 6. juli

Lurt å tenke på før forestillingen

Transport, parkering og oppmøtetid. Her er noen ting som er kjekt å vite før du kommer til Kaptein Sabeltann-forestillingen.

Kjekt å vite på forhånd

Handlingen

Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet er fortsettelsen av forestillingen om Grusomme Gabriels skatt.

Pinky har bodd en stund i Kjuttaviga, men han savner mange av personene han vokste opp med i Abra Havn. Fortsatt spør han seg selv hvor det ble av Morgan, faren hans. Kaptein Sabeltann drømmer om å slå kloa i Grusomme Gabriels berømte gullskatt. Heksa Miriam har fått tilbake sine magiske krefter og har store planer. Og noen er drevet av et innbitt ønske om å ta hevn. Men i havdypet skjuler det seg en hemmelighet…

Det lille ekstra

Grillbuffé før forestillingen

En sulten pirat kan fort bli doven og lat. For alle som skal på forestillingen kl. 23.00 tilbyr vi et eksklusivt måltid noen timer tidligere, på Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns Verden. Her kan du velge mellom mange ulike grillretter, blant annet pølse, svinenakke, kylling, spareribs og mye godt tilbehør. Bordsetninger fra kl. 19.30 til 21.30.

Bestill grillbuffé

Spesielle behov?

Ja, vi har seks reserverte tribuneplasser for rullestolbrukere og handikappede med ledsagerbevis. For reservasjon ta kontakt på post@dyreparken.no.

Datoer for tegnspråktolket forestilling i 2020 er ikke fastsatt enda, men legges ut på denne siden når de foreligger. Vanligvis har vi to dager med tegnspråktolking.
Kontakt oss på post@dyreparken.no for å bestille billetter til de reserverte plassene for tegnspråktolking.

Forestillingen spilles selv om det regner. Men ved ekstremvær (dvs. mye nedbør, lyn eller torden) tar vi forbehold om at forestillingen kan bli avlyst, av sikkerhetsmessige årsaker. Det er imidlertid over 25 år siden sist en Kaptein Sabeltann-forestilling ble avlyst p.g.a. dårlig vær.

Dette er ikke tillatt i amfiet

 • Bilstoler/bærebager til babyer. (Barn under 3 år må sitte på fanget til en voksen).
 • Barnevogner (Må plasseres på anvist sted ved Kjuttaviga Vertshus).
 • Paraplyer er forbudt. NB: Men husk å ta med regntøy og sitteunderlag.
 • Filmforbud. (Det er ikke tillatt å filme eller gjøre opptak under forestillingen. Fotografering er tillatt så lenge man ikke bruker sjenerende lamper eller blits.)
Overnatting

Bo i sjørøverlandsbyen Abra Havn

Kombiner gjerne forestillingen om Kaptein Sabeltann med overnatting på Dyreparkens sjørøverhotell Abra Havn som ligger 600 meter fra Dyreparken.

Velg mellom Kaptein Sabeltanns suite, Heksa Miriams hus eller mange andre spennende sjørøverkåker! I Abra Havn får dere en overnattingsopplevelse dere garantert aldri kommer til å glemme! Sjørøverhotellet Abra Havn er en hotellandsby med 171 leiligheter tematisert i sjørøverstil. Her er alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite.

Bestill overnatting i Abra Havn

Lurt å vite før forestillingen

Parkering i forbindelse med forestillingen koster kr 30,- med mindre man overnatter på ett av våre hoteller eller har årskort. Vi anbefaler at du laster ned easyPay-appen og registrerer bruker slik at dette går sømløst.

Ja. I samarbeid med Agder Taxi tilbyr vi pirattaxi til og fra kveldsforestillingen. Transporten går alle dager det spilles kveldsforestilling. Prisen er kr. 149 per person tur/retur Kristiansand. Det selges ikke enveisbilletter, og hele beløpet betales på vei til Dyreparken. Prisen gjelder for alle over 3 år. Barn 0-2 går gratis.

Ingen forhåndsbestilling er nødvendig, alle skal komme med! Men dersom man har barn 0-2 år anbefaler vi kunden å ringe 07000 i forkant, slik at bilen har nok ekstrautstyr tilgjengelig i bilen. Kundesenteret varsler sjåføren på forhånd

Ruten til pirattaxien:

 • Rutebilstasjonen Kristiansand: 21:00
 • Ernst Hotell, Kristiansand: 21:05
 • Radisson Blu Caledonien Hotell, Kristiansand: 21:10
 • Scandic Bystranda: 21:15 (4.-5. juli stopper taxien ved Q42 pga Palmesus)
 • Roligheden Camping, Kristiansand: 21:20
 • Hamre Familiecamping (Kun henting ved behov – meld ifra til ansatt i resepsjonen på campingplassen senest kl. 21 forestillingsdagen, og de vil kontakte pirattaxi og melde ifra om behov)
 • Retur fra Dyreparken 00:55 (møt opp der du ble sluppet av før forestillingen).

Nei. Har du billetter til Dyreparken samme dag, trenger du ikke gå ut av Dyreparken og inn igjen på kvelden.

Portene åpnes kl. 20.00. For de som har billett til Kaptein Sabeltanns kveldsforestilling kl. 23.00 åpnes dørene til Dyreparken kl. 20.00. (Unntaket er de som har reservert bord på første bordsetting til sjørøvermiddag på Sjørøvergrillen, de slipper inn kl. 19.00). Spillområdet Båtbasaren og Kaptein Sabeltanns Verden er åpen fra kl. 20.00. Inngangsportene stenges kl. 22.45, et kvarter før forestillingen starter. De som kommer etter at forestillingen har begynt kan bli henvist til alternative plasser.

Sjekk Aktivitetskalenderen for hvilke aktiviteter, butikker og spisesteder som er åpne den dagen dere skal på forestilling.

Amfiet åpner kl. 22.00
Amfiet åpner kl. 22.00. Alle bør være på plass i Amfiet en halv time før forestillingen starter.

 

 

Forestillingen spilles selv om det regner. Ved ekstremvær (med mye nedbør, lyn eller torden) kan forestillingen imidlertid bli avlyst. (PS: Det er over 20 år siden sist forestillingen med Kaptein Sabeltann ble avlyst p.g.a. dårlig vær).

Ja. Vi har seks tribuneplasser reservert rullestolbrukere og handikappede med ledsagerbevis. For reservasjon ta kontakt på post@dyreparken.no.