Kveldsforestilling: Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet

Forestillingen som har alt! En heks som flyr og henter opp magi fra havbunnen. En steinhard kvinne på jakt etter hevn. En beryktet skipskokk på hemmelig oppdrag. Den Sorte Dame i et heftig sjøslag. Pinky som drømmer om å bli sjørøver igjen. Og selveste Kaptein Sabeltann som seiler rett inn i kaoset…
Kort sagt: Sommernattens mest storslagne og uforglemmelige opplevelse for små og store sjørøvere.

Dette er kveldsmagi for store og små! Magisk og spektakulær kveldsforestilling, 6. juli - 1. august (man. - lør). I 2020 viser vi en storslått, nyskrevet versjon av den spennende fortsettelsen.

Kaptein Sabeltann har aldri glemt at han måtte dra tomhendt fra Kjuttaviga. Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs. Gullet ble liggende igjen på stranden. Kongen på Havet hadde ingen anelse om at han hadde blitt lurt av Pinky, verdens yngste sjørøver.
Pinky har bodd en stund i Kjuttaviga, men han savner mange av personene han vokste opp med i Abra Havn. Fortsatt spør han seg selv hvor det ble av Morgan, faren hans.
Kaptein Sabeltann drømmer om å slå kloa i Grusomme Gabriels berømte gullskatt.
Heksa Miriam har fått tilbake sine magiske krefter og har store planer. Og noen er drevet av et innbitt ønske om å ta hevn. Men i havdypet skjuler det seg en hemmelighet…

Sted: Amfiscenen i Kjuttaviga
Spilledatoer 2020: Mandager - lørdager, 6. juli - 1. august, kl. 23.00.
Varighet: Ca. 90 min.
Passer for: Hele familien (fra 3 år og oppover)
Pris: Fra kr 299 (inkl. gebyr).
Musikk: Terje Formoe.

Den ultimate sjørøverferien samlet i én pakke!

Bestill Kaptein Sabeltanns sjørøverpakke! I denne pakken er det inkludert overnatting på sjørøverhotellet Abra Havn, rabatterte inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet samt forestillingsbilletter til Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet!

NYHET 2020: Syng med sjørøvere i Sjørøverteateret

Dyreparken bygger nytt sjørøverteater våren 2020, og introduserer den musikalske forestillingen «Syng med Kaptein Sabeltanns sjørøvere».

Grillbuffé før forestillingen

En sulten pirat kan fort bli doven og lat. Etter en lang og innholdsrik dag i Dyreparken, er spisestedet Sjørøvergrillen i Kaptein Sabeltanns verden en trygg havn for hele familien. Lad opp med god mat og utsikt til Den Sorte Dame, før kveldsforestillingen starter. 

Grillbuféen består av bl.a. nygrillet svinenakke, spareribs, hamburgere, kylling, lammepølse, ostepølse, grillpølse, hjemmelaget foccacia med aioli, flere typer salater. Spis og drikk så mye dere vil! NB: Barn 0-2 år spiser gratis.

X