Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Informasjon om korona

I samråd med kommuneoverlegen i Kristiansand kommune holder Dyreparken åpent, også i påsken. Vårt parkanlegg er spredt over et 600 mål stort utendørsområde. Vi tar sikkerheten til våre gjester, ansatte og dyr på største alvor, og oppfordrer derfor alle våre gjester til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og være nøye med hygiene, avstand til andre gjester og bruke håndsprit/antibac.

For å sikre størst mulig trygghet for alle har vi iverksatt følgende tiltak:

 • For å unngå store folkeansamlinger vil vi inntil videre ikke gjennomføre planlagte dyrepresentasjoner. Våre dyrepassere er rundt i Parken, og svarer gjerne på spørsmål.
 • På alle våre spisesteder, aktiviteter og butikker er det intensivert fokus på renhold og hygiene. De fleste aktivitetene går som normalt, og blir rengjort mellom hver gjest.
 • Alle våre spisesteder som i utgangspunktet har buffé får et annet mattilbud. Salg av drikke skjer som normalt, og tilbudet på drikke til årskortholdere er uendret.
 • Pga høy luftfuktighet holdes Apejungelen og Tåkeskogen stengt inntil videre.
 • Stallen med sjiraff og andre savannedyr holdes stengt inntil videre. Alle savannedyr har anledning til å være utendørs.
 • Områder hvor gjester har anledning til å klappe dyrene holdes stengt inntil videre.
 • Vi oppfordrer alle våre gjester til å betale inngangsbillett via dyreparken.no, og unngå å betale med kontanter inne i Parken
 • For å unngå flest mulig kontaktflater er enkelte lekeplasser i Dyreparken stengt.
 • Besøkshus som ikke er store nok til å holde anbefalte 1 meter mellom gjester, vil bli holdt stengt inntil videre.

Vi anbefaler å ta en titt i aktivitetskalenderen for å se hva som er åpent, men respekter de til enhver gjeldene restriksjonene i Dyreparken. Vi har justert det aktuelle tilbudet frem t.o.m. 3. mai, med unntak av butikker og spisesteder. Endringer kan forekomme.

Dersom Dyreparken blir pålagt av myndighetene å stenge vil vi fortløpende komme med informasjon om konsekvenser av dette. Dersom du har spørsmål kan du gjerne ta kontakt med oss på post@dyreparken.no. 

Dyreparken følger situasjonen rundt COVID-19 nøye. Vi retter oss etter anbefalingene som Folkehelseinstituttet kommer med. Vi oppfordrer også alle våre gjester til å følge Folkehelseinstituttets anbefalinger, og være nøye med hygiene og bruke håndsprit/antibac. Gjester som viser symptomer på sykdom eller har vært i utlandet den siste tiden vil ikke få anledning til å besøke Parken.

Nye midlertidige avbestillingsvilkår

Så lenge Dyreparken og våre overnattingssteder holder åpent gjelder våre vanlige avbestillingsvilkår. Dersom du ønsker å bestille overnatting og/eller overnattingspakke hos oss i perioden 12. mars 2020 – 15. juni 2020 (gjelder kun opphold fra 12. mars – 15. juni) kan overnattingen og/eller overnattingspakken avbestilles vederlagsfritt inntil 3 dager før ankomst. Dette gjelder ikke reiser bestilt før 12. mars 2020.

Dyreparken:

På grunn av de store ringvirkningene koronautbruddet har hatt over hele verden, er vi dessverre nødt til å gjøre noen endringer også i Dyreparken. I tillegg til restriksjonene nevnt ovenfor gjelder:

Badelandet: Utsatt sesongstart

Badelandet, som opprinnelig skulle ha åpnet til påske, får utsatt sesongåpning til 1. mai 2020.

Dyreparken Hotell: Begrenset drift

Dyreparken Hotell er inntil videre i begrenset drift.

 

Sist oppdatert: 8. april 2020 kl. 14:19

Spørsmål om korona

Vi tar sikkerheten til våre gjester, ansatte og dyr på alvor. Vi følger situasjonen aktivt, og vil følge anbefalingene Folkehelseinstituttet kommer med. Slik situasjonen er i dag har Dyreparken normal drift. Vi kommer ikke til å stenge, med mindre vi blir pålagt av myndighetene å stenge.


Vis på egen side

Per i dag er det normal drift i Dyreparken, og våre standardvilkår er dermed gjeldende. Det er ulike avbestillingsregler for de ulike produktene vi selger, og fullstendig oversikt over avbestillingsvilkårene våre finner du her. Du kan også endre dato på bestillingen du har gjort hos oss, til en annen dato i 2020.


Vis på egen side

Man kan endre dato på både inngangs- og forestillingsbilletter, samt overnatting. Ny dato for besøket må være i 2020. Hvordan du kan endre din bestilling finner du mer informasjon om her.


Vis på egen side

Dersom Dyreparken blir pålagt av myndighetene å stenge eller avlyse forestillinger, vil det være opptil ditt forsikringsselskap om reisen dekkes på reiseforsikring.

Vi tilbyr alle våre gjester å endre dato på bestilt opphold til en annen dato i 2020.


Vis på egen side

Dyreparken har satt i kraft mange tiltak for å sikre at din opplevelse i Dyreparken skal være trygg. Tiltakene som er gjort er basert på anbefalinger til Folkehelseinstituttet , og det er et veldig høyt fokus på renhold og desinfeksjon.

Følgende tiltak er bla. iverksatt:

 • Det er blant annet gjort endringer på serveringstedene, og hva vi serverer. Det serveres ikke buffé.
 • Vi har besluttet at det ikke vil være mulig å betale med kontanter, og at det derfor skal betales med kort.
 • Vi ønsker at gjester benytter sin telefon når det skal bestilles billett, og ikke kjøper via billettlukene.
 • Enkelte innendørs dyreanlegg (som vanligvis er åpne for besøkende) holdes stengt i en periode.
 • Dyrepresentasjoner avlyses i en periode.
 • Vi oppfordrer alle besøkende til å holde avstand til både ansatte og andre gjester, slik anbefalingen er. Dette gjelder spesielt på steder hvor man står tett, slik som i køer eller på spisesteder.
 • Gjester som har symptomer på luftveisinfeksjon vil ikke ha mulighet til å benytte Parken.

Vi følger utviklingen nøye, og vil sette i gang flere tiltak dersom situasjonen tilsier det.


Vis på egen side