Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 27. mars til 17. okt.

Se åpningstider og priser

Handlekurv

Korona-informasjon 2021

Dette vet vi om sesongen 2021

I tillegg til tiltakene over viderefører vi også de fleste av våre andre smitteverntiltak også for høysesongen 2021.
Dette vet vi så langt om sommeren 2021. (Denne oversikten blir fortløpende oppdatert):

Utvidet åpningstid i høysesongen

Fra medio juni til medio august operererer vi med utvidet åpningstid (kl. 08.00 – 20.00). Det er tre timer lengre enn normalt!

 

 

 

Begrenset antall samtidige gjester

Vi har innført begrenset antall samtidige gjester i Dyreparken og Badelandet i høysesongen, for å motvirke kø og sammenstimling. Dette kan medføre at du må vente på å komme inn, dersom du ikke har kjøpt billett på forhånd.

Obligatorisk innpasseringstid

Du kan velge innpasseringstid hver halvtime fra kl 08.00 til kl 14.00 i perioden 20. juni – 9. august. På denne måten sørger vi for at ikke for mange kommer samtidig.

Ettermiddagsbillett fra kl. 16.00

På denne billettypen er det ikke obligatorisk innpasseringstid, her kan du komme når du vil etter kl. 16.00. Dette er en rimeligere inngangsbillett som kan kjøpes i tidsrommet medio juni til medio august.

 

 

 

Inngangsbilletter kjøpes digitalt

Alle må kjøpe inngangsbilletter via nett. Kjøp billetter her – eller i Dyreparkens app.

Parkpatrulje

Parkvertene, som er ikledd rosa T-skjorter med logo «Vi tar vare på hverandre», har som oppgave å passe på trygghet og smittevern.

To innganger

I sommersesongen har vi to ulike innganger. Gå til den inngangen du blir henvist til på din billett – og pass på å hold god avstand.

Obligatorisk forhåndskjøp

Obligatorisk forhåndskjøp på Reisen gjennom Hakkebakkeskogen. Alle må forhåndsreservere plass også i 2021. Ingen drop-in.

Familiesirkler

Ved enkelte aktiviteter eller underholdningsinnslag, der vi vet det kan bli trangt om plassen, vil grupper og familier bli henvist til «familiesirkler» i bakken, slik at det skal bli enkelt å holde avstand. Dersom alle sirklene er opptatt, kom tilbake til neste opptrinn.

Nye tribuner

Vi har satt opp tre nye tribuner, på KuToppen, i Byparken ved Kardemomme by og i Kaptein Sabeltanns Verden, for at det ikke skal bli trengsel, og for å ivareta avstandsreglene. Begrenset antall plasser, med god avstand mellom familiebenker. På opptrinnene her er det førstemann til mølla.

Enveis gangretning

Enkelte steder har vi innført enveis gangretning. Følg skilting.

Spørsmål om korona

Vi har holdet åpent hver eneste dag i 2020, og vi har per dags dato ikke blitt pålagt av myndighetene å holde stengt. Vi tar sikkerheten til våre gjester, ansatte og dyr på alvor. Vi følger situasjonen aktivt, og følger anbefalingene Folkehelseinstituttet kommer med.


Vis på egen side

Per i dag er det normal drift i Dyreparken, og våre standardvilkår er dermed gjeldende. Så lenge Dyreparken og våre overnattingssteder holder åpent gjelder våre vanlige avbestillingsvilkår.

Det er ulike avbestillingsregler for de ulike produktene vi selger, og fullstendig oversikt over avbestillingsvilkårene våre finner du her.

Du kan også endre dato på bestillingen du har gjort hos oss, til en annen dato inneværende år.


Vis på egen side

Ja, du kan endre dato på både inngangs- og forestillingsbilletter, samt overnatting. Ny dato for besøket må være i inneværende år. Hvordan du kan endre din bestilling finner du mer informasjon om her.


Vis på egen side

Dyreparken har satt i kraft mange tiltak for å sikre at din opplevelse i Dyreparken skal være trygg. Tiltakene som er gjort er basert på anbefalinger til Folkehelseinstituttet , og det er et veldig høyt fokus på renhold og desinfeksjon.

Følgende tiltak er bla. iverksatt:

  • All billettbestilling av inngangsbilletter skal skje via vår nettside eller app.
  • Vi har besluttet at det ikke lenger vil være mulig å betale med kontanter, og at det derfor skal betales med kort.
  • Det er gjort endringer på serveringstedene, og hva vi serverer. Det serveres ikke buffé. Alle lunch- og middagsretter må forhåndskjøpes via Dyreparkens app.
  • Vi oppfordrer alle besøkende til å holde avstand til både ansatte og andre gjester, slik anbefalingen er. Dette gjelder spesielt på steder hvor man står tett, slik som i køer eller på spisesteder.
  • Gjester som har symptomer på luftveisinfeksjon vil ikke ha mulighet til å benytte Parken.

 


Vis på egen side

Dyreparkens app vil forenkle oppholdet i Dyreparken maksimalt. NB: Fra i år må all bestilling av mat skje via Dyreparkens app, derfor er det ekstra viktig at du tar appen i bruk.

Se alle fordelene med appen – eller bare last den ned NÅ