Dyreparken-Hotell_Kart_print.jpg

BELIGGENHET
Dyreparken Hotell, som ser ut som Noas Ark – ligger på Grashavets bredd ca. 12 km øst for Kristiansand. Hotellet ligger kun 80 meter fra Dyreparkens inngang. Det tar ca. 2-3 minutter å gå til Dyreparken.

PARKERING
Vi deler parkeringsplassen med Dyreparken, og det er gratis parkering for boende gjester på Dyreparken Hotell. Dette gjelder på oppmerkede røde p-plasser fra ankomst og frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag.

I sommersesongen (22. juni tom 04. august) trenger dere parkeringsbevis for å stå på våre plasser. Dette får dere i resepsjonen ved ankomst. (Dere trenger da IKKE kjøpe dette på forhånd på dyreparken.no.). Dersom dere skal i Dyreparken på avreisedagen, kan parkeringsbeviset også brukes på Dyreparkens parkeringsplasser.

Du som har el-bil har muligheter til å lade bilen på ladestasjonen som befinner seg på parkeringsplassen.

INNSJEKK OG ANNEN VIKTIG ANKOMSTINFO
• Dere kan sjekke inn fra kl. 15.00, men kommer du senere ønsker vi informasjon om dette og garanti på kort hvis dette ikke er registret allerede eller har forhåndsbetalt for oppholdet.
• Alle rom og felles arealer er røykfrie, men det finnes et eget røykeområde i nærheten av inngangen.
• Husdyr er tillatt på hotellet og koster kr. 200 pr. døgn. Må bookes på forhånd.
• Koffertrom for oppbevaring av bagasje finner du i under etasjen.

VIP-STI
En «VIP-sti» er anlagt langs Grashavet (se rød linje på kartet over) for at våre boende gjester skal få en egen inngang til Dyreparken, og kan slippe inn èn time før ordinær åpningstid. Gangveienkan benyttes av boende gjester fra Dyreparken Hotell, Dyreparken Safaricamp og Abra Havn. Gangveien går like utenfor hotellets balkongrom i første etasje, og like under noen av safariteltene, så vi ber om at dere lister dere stilt på tå forbi...

AKTIVITETSPROGRAM
Dyreparken er åpen hver dag hele året, men aktivitetsprogrammet varierer i ulike sesonger.
Badelandet er åpent hver dag fra påskeferien t.o.m. høstferien.
Se hva som skjer når dere kommer: http://www.dyreparken.no/Aktivitetskalender/

Alle helger i mai, juni og august, samt alle dager i sommerferien kan boende gjester på hotellet gå inn i Dyreparken en time før alle andre.

Aktiviteter på Dyreparken Hotell, 1. juli - 5. august
• Vi har et stort lekerom for barn i vår underetasje.
• Fotballbane i 4. etasje samt aktivitetsledere hver dag fra kl. 17.00 til 22.00
• Barnevakt fra kr. 150 i timen i høysesongen på forespørsel.

RESTAURANT SAFARI
I alle måneder bortsett fra sommersesongen (22. juni tom 11. august) er frokost inkludert i prisen på opphold på Dyreparken Hotell.

Restauranten er åpen for frokost fra kl. 06.30 til 09.30 på hverdager og fra kl. 07.30 til 10.30 i helger og høysesong. Lunsj fra kl. 12.00 til 13.30. Middagen servers fra kl. 18.00 til kl. 22.00 og fra kl. 17.00 til 21.30 i høysesongen. Barn har egne priser.

Muligheter for å smøre matpakke til kr. 75 per stk.

RESEPSJONSKIOSK
I resepsjonen finner du en liten kiosk der du kan handle snacks og suvenirer hele døgnet (kun kortbetaling om natten). Her selges også litt toalettartikler og bleier. Utvalget varierer etter sesong.

UTSJEKK
Utsjekk innen kl. 11:00 på din avreisedag.
Ta gjerne en ekstra titt rundt om i rommet og i kjøleskap slik at du ikke glemmer noe

ANNET
Vi har tidligere sendt ut en e-post med annen nyttig informasjon rundt deres opphold. Kopi finnes her: link til infobrev.

• Lurer dere på noe i forkant, kan dere ringe Dyreparken Overnatting: Booking tlf: 970 59 700 (tast 2) hverdager mellom 9 og 16.
• Lurer dere på noe under oppholdet kan dere ringe Resepsjonen på Dyreparken Hotell på tlf: 38 14 64 00

X