Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Tirsdag 25.02.2020
Klokken 14:21

Informasjon om korona

Nye midlertidige avbestillingsvilkår og hvordan Dyreparken forholder seg til koronaviruset. Les her.

Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent fra 1. mai

Fra 1. mai til høstferien.

Se åpningstider og priser

Gjesteinformasjon Dyreparken Hotell

Kjære hotellgjest. Her er litt praktisk informasjon om Dyreparken Hotell og Dyreparken.

BELIGGENHET
Dyreparken Hotell ligger på Grashavets bredd ca. 12 km øst for Kristiansand. Hotellet ligger kun 80 meter fra Dyreparkens inngang. Det tar ca. 2 minutt å gå til Dyreparken.

PARKERING
Vi deler parkeringsplassen med Dyreparken, og det er gratis parkering for boende gjester på Dyreparken Hotell. Dette gjelder på oppmerkede røde p-plasser. Det er mulig å stå på disse plassene fra ankomst og til dere har sjekket ut. Etter utsjekk må bilen flyttes. Det er da mulig å flytte den til hovedparkeringen til Dyreparken.

Dyreparken har innført nummerskiltlesning på alle våre parkeringsarealer, og for at parkeringen deres skal bli bli registrert som gratis må dere registrere bilnummer ved ankomst/innsjekk på hotellet. Dette MÅ da gjøres den dagen dere kommer, og gjøres i resepsjonen.

NB: Husk å registrere totalt antall dager bilen vil være på parkeringsplassen. F.eks. 1 overnatting = registrere 2 dager på parkering.

Du som har el-bil har muligheter til å lade bilen på ladestasjonen som befinner seg på parkeringsplassen.

INNHOLD I ROMMENE
Alle rommene på hotellet inneholder:

 • Et lite kjøleskap
 • Vannkoker
 • Eget bad med dusj

Hotellet tilbyr:

 • Gratis Wi-Fi
 • Treningsrom i 4. etasje
 • Stort lekerom i underetasjen

Ekstra personer: Alle rom som har køyeseng har mulighet for ekstra oppredning på madrass på gulvet. Ekstra personer i rommet kan kun bestilles ved å ringe oss og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett.

Pris for dette er 150 per natt for voksne og 100 kr per natt for barn over 3 år. De inngår da ikke i evt. allerede kjøpte pakketilbud, og for disse personene gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Barn under 3 år overnatter gratis i foreldres/de voksnes  seng. Ønsker du ekstra oppredning på sofa eller køyeseng for barn under 3 år koster dette kr. 100,- ekstra per natt. Det er også mulig å leie barneseng på Dyreparken Hotell. Dette koster 300 kr per seng i juli måned og 225 kr per seng i månedene utenom dette. Dyne/pute og sengetøy er inkludert i prisen.

Håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor på rommet.

Det er ikke tillatt å ta med seg håndklær fra hotellrommet til Badelandet.

Rengjøring: Rommet blir rengjort hver dag hvis ikke «ikke forstyrr» lappen er hengt opp. Ønsker du å bytte håndkle hver dag legger du disse på gulvet.

PLASSERING AV ROMMET
Dersom dere ønsker å bo i ett spesifikk rom/plassering, kontakt oss på e-post post@dyreparken.no eller ring oss på tlf. 970 59 700 (tast 2)hverdager mellom kl. 09.00 og 16.00.

Gir dere beskjed om ønsker nær ankomst, kan vi dessverre ikke garantere at ønsket blir oppfylt.

Ønsker dere å legge inn ønske om plassering for flere familier, trenger vi bestillingsnumrene til alle. Det er ikke mulig å oppgi kun navn.

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:

 • Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
 • Velg menypunktet Bestillinger.
 • Velg bestillingsnummeret du vil gjøre tillegg på.
 • Trykk på «Bestill tillegg her».
 • Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe tlf. 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

FROKOST
Frokost er ikke inkludert ved overnatting på Dyreparken Hotell, men er mulig å bestille. Våre overnattingsgjester kan velge mellom følgende frokoster:

 • FROKOSTBUFFÉ PÅ DYREPARKEN HOTELL
  I Restaurant Safari kan det kjøpes deilig frokost bestående av ferske brødvarer, nystekt bacon, egg, pølser, et godt utvalg av pålegg, oster, syltetøy, frukt samt varm og kald drikke. Her er det også allergivennlige alternativer som glutenfritt bakverk, glutenfri müsli og økologisk rismelk.

Pris i helger fra påskeferien t.o.m. høstferien, ferier og hver dag i perioden 30. mai t.o.m. 16. august: 199 kr per voksen og 109 kr per barn over 3 år.
Pris resten av året: 99 kr per voksen og 49 kr per barn over 3 år.

Ellers er det også mulig å bestille en av Dyreparkens unike frokostopplevelse som foregår inne i selve Parken. Disse alternativene er:

 • FESTFROKOST PÅ LÅVEN
 • MORGENSAFARI MED FROKOST I DYREPARKEN

Dere kan lese mer om alle frokostalternativer på www.dyreparken.no/andre-populare-produkter/unike-frokostopplevelser/

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen, og være mulig å laste ned eller skrive ut fra «Min side». Laster du ned Dyreparkens egen app får du automatisk tilgang til alle dine billetter ved å logge inn med e-postadressen du bestilte oppholdet med. Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke dette bestilt.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no. Her sparer dere 50 kr per billett sammenlignet med å kjøpe i billettluker eller resepsjon.

VIP-INNGANG
En gangvei er anlagt langs Grashavet, og den leder til en egen VIP-inngang som våre boende gjester fra Dyreparken Hotell, Dyreparken Safaricamp og Abra Havn kan benytte seg av.

Denne inngangen vil være åpen i følgende perioder:

 • 3. mai, 9.-10. mai, 21.-24. mai og 30.-31. mai mellom kl. 09:00-12:00
 • juni, 6.-7. juni og 13.-14. juni mellom kl. 09:00-12:00
 • Hver dag fra 20. juni t.o.m. 2. august mellom kl. 09.00-13:00
 • tom 16. august kl. 09:00-12:00
 • 23. august og 29.-30. august mellom kl. 09:00-12:00

Gangveien går like utenfor hotellets balkongrom i første etasje, og like under noen av safariteltene, så vi ber om at dere lister dere stilt på tå forbi.

Det vil være mulig å benytte seg av gangveien til og fra Dyreparken selv om VIP-inngangen er stengt. Dere går da av gangstien litt tidligere og benytter dere av Dyreparkens hovedinngang.

1 TIME FØR
For alle boende gjester åpner vi en stor del av Dyreparken allerede klokka 09.00. Fordelen er eksklusiv for våre boende gjester og årskortholdere, og gjelder uavhengig av hvilket av våre tematiserte overnattingssteder du velger å bo på. Dere kan gå inn enten via hovedinngangen eller VIP-inngangen.

Dette gjelder i følgende perioder:

 • 3. mai, 9.-10. mai, 21.-24. mai og 30.-31. mai
 • juni, 6.-7. juni og 13.-14. juni
 • Hver dag fra 20. juni t.o.m. 16. august
 • 23. august og 29.-30. august

Mellom kl. 09.00 og 10.00 kan dere oppleve vårt store Afrika-område og deler av Jungelen, besøke de morgenvåkne dyrene og boltre dere i flere aktiviteter en hel time før Dyreparken åpner for andre gjester. Vi gjør oppmerksom på at det kun er en del av Dyreparken som er åpen mellom kl. 09.00 og 10.00.

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet, og aktivitetskalender finner dere her:

http://www.dyreparken.no/aktivitetskalender

SPESIALDAGER I DYREPARKEN
Foreløpig er det satt opp to datoer med større arrangementer:

 1. mai – Eget arrangement denne dagen
 2. septemer – Eget arrangement denne dagen

På disse dagene er det ekstra mange besøkende i Dyreparken. Det er flere åpne aktiviteter enn normalt, men til gjengjeld er det mer kø enn det er på tilsvarende dager i samme prisnivå.

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.

Kopi finner dere her.