Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Gjesteinformasjon Dyreparken Hotell

Kjære hotellgjest. Her er litt praktisk informasjon om Dyreparken Hotell og Dyreparken.

SMITTEVERN

Vi ber alle våre gjester overholde gjeldene smittevernregler, hold minst én meters avstand, vask hendene ofte og hold deg hjemme vis du har symptomer.

Skulle du eller noen i din familie få symptomer mens dere er hos oss ber vi dere om å bli værende i leiligheten deres og kontakte resepsjonen på telefon.

Av smittevernhensyn vil ikke leiligheten bli vasket under oppholdet. Bor du i flere netter og trenger nye håndklær deler vi ut dette i resepsjonen på Dyreparken Hotell.

For mer detaljert informasjon rundt dette, se fullstendig oversikt ved å klikke her. 

Må påregne litt mer støy enn normalt fram til 2. august

På grunn av koronautbruddet har sommeren i Dyreparken blitt litt utenom det vanlige. Dette har resultert i litt uvanlige konsekvenser. Blant annet gjelder det Kaptein Sabeltann-kveldsforestilling. Denne blir nå spilt 8 ganger om kvelden på 3 forskjellige scener rundt i Parken. Når vi nå har gjennomført prøver i disse dager har vi oppdaget at dette resulterer i litt mer støy på overnattingsplassene våre enn det som er vanlig under kveldsforestillingene.
Så forvent å høre litt mer kanonkuler, sang og musikk på kvelden enn det pleier å være.
Om dette gjør at dere velger å avbestille deres opphold i forkant er dere velkomne til å sende en mail til post@dyreparken.no, så skal vi hjelpe dere videre.

 

BELIGGENHET
Dyreparken Hotell ligger på Grashavets bredd ca. 12 km øst for Kristiansand. Hotellet ligger kun 80 meter fra Dyreparkens inngang. Det tar ca. 2 minutt å gå til Dyreparken.

PARKERING
Vi deler parkeringsplassen med Dyreparken, og det er gratis parkering for boende gjester på Dyreparken Hotell. Dette gjelder på oppmerkede røde p-plasser. Det er mulig å stå på disse plassene fra ankomst og til dere har sjekket ut. Etter utsjekk må bilen flyttes. Det er da mulig å flytte den til hovedparkeringen til Dyreparken.

Dyreparken har innført nummerskiltlesning på alle våre parkeringsarealer, og for at parkeringen deres skal bli bli registrert som gratis må dere registrere bilnummer ved ankomst/innsjekk på hotellet. Dette MÅ da gjøres den dagen dere kommer, og gjøres i resepsjonen.

NB: Husk å registrere totalt antall dager bilen vil være på parkeringsplassen. F.eks. 1 overnatting = registrere 2 dager på parkering.

Du som har el-bil har muligheter til å lade bilen på ladestasjonen som befinner seg på parkeringsplassen.

INNHOLD I ROMMENE
Alle rommene på hotellet inneholder:

 • Vannkoker
 • Eget bad med dusj

Hotellet tilbyr:

 • Gratis Wi-Fi

Ekstra personer: Alle rom som har køyeseng har mulighet for ekstra oppredning på madrass på gulvet. Ekstra personer i rommet kan kun bestilles ved å ringe oss og gjøres etter at overnatting/pakke er bestilt på nett.

Pris for dette er 150 per natt for voksne og 100 kr per natt for barn over 3 år. De inngår da ikke i evt. allerede kjøpte pakketilbud, og for disse personene gjelder vanlige priser på billetter til Dyreparken/Badelandet og forestillinger.

Barn under 3 år overnatter gratis i foreldres/de voksnes seng. Ønsker du ekstra oppredning på sofa eller køyeseng for barn under 3 år koster dette kr. 100,- ekstra per natt. Det er også mulig å leie barneseng på Dyreparken Hotell. Dette koster 300 kr per seng i juli måned og 225 kr per seng i månedene utenom dette. Dyne/pute og sengetøy er inkludert i prisen.

Håndklær er inkludert til alle over 3 år som bor på rommet.

Det er ikke tillatt å ta med seg håndklær fra hotellrommet til Badelandet.

Rengjøring: Rommet blir ikke rengjort under ditt opphold grunnet smittevern. Ønsker du nye håndklær kan dette hentes i resepsjonen.

PLASSERING AV ROMMET
Dersom dere ønsker å bo i ett spesifikk rom/plassering, kontakt oss på e-post post@dyreparken.no eller ring oss på tlf. 970 59 700 (tast 2)hverdager mellom kl. 09.00 og 16.00.

Gir dere beskjed om ønsker nær ankomst, kan vi dessverre ikke garantere at ønsket blir oppfylt.

Ønsker dere å legge inn ønske om plassering for flere familier, trenger vi bestillingsnumrene til alle. Det er ikke mulig å oppgi kun navn.

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:

 • Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
 • Velg menypunktet Bestillinger.
 • Velg bestillingsnummeret du vil gjøre tillegg på.
 • Trykk på «Bestill tillegg her».
 • Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe tlf. 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

FROKOST
Frokost er ikke inkludert ved overnatting på Dyreparken Hotell, men er mulig å bestille. Våre overnattingsgjester kan velge mellom følgende frokoster:

 • FROKOST PÅ DYREPARKEN HOTELL
  På grunn av smittevern er matservering tilpasset slik at du får servert det du skal spise på bordet. Buffé utgår denne sommeren. I Restaurant Safari kan det kjøpes deilig frokost bestående av ferske brødvarer, nystekt bacon, egg, pølser, et godt utvalg av pålegg, oster, syltetøy, frukt samt varm og kald drikke. Her er det også allergivennlige alternativer som glutenfritt bakverk, glutenfri müsli og økologisk rismelk.

Pris i helger fra påskeferien t.o.m. høstferien, ferier og hver dag i perioden 30. mai t.o.m. 16. august: 199 kr per voksen og 109 kr per barn over 3 år.
Pris resten av året: 99 kr per voksen og 49 kr per barn over 3 år.

Ellers er det også mulig å bestille en av Dyreparkens unike frokostopplevelse som foregår inne i selve Parken. Disse alternativene er:

 • FESTFROKOST PÅ LÅVEN
 • MORGENSAFARI MED FROKOST I DYREPARKEN

Dere kan lese mer om alle frokostalternativer på www.dyreparken.no/andre-populare-produkter/unike-frokostopplevelser/

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen, og være mulig å laste ned eller skrive ut fra «Min side». Laster du ned Dyreparkens egen app får du automatisk tilgang til alle dine billetter ved å logge inn med e-postadressen du bestilte oppholdet med. Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke dette bestilt.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no. Denne sommeren MÅ alle bestille inngangsbilletter på forhånd, og det er også satt en maks kapasitet på antall gjester.

 

RESTAURANT SAFARI
Frokost er ikke inkludert i prisen på opphold på Dyreparken Hotell, men kan kjøpes i tillegg.

På grunn av smittevernhensyn er det tilpasset matservering på hotellet både morgen og kveld, og det tilbys ikke buffé.

Gjelder fra 15. juni til 16. august:

Frokost: kl. 07.00 til 10.30.

Lunsj fra kl. 12.00 til 15.00.

Ala Carte: kl. 17.00 – 21.00

Pizza: Kl. 12.00 – 21.30

Fra 26. juni – 9. august. 

Utegrill: Kl. 15.00 – 20.00

Barn har egne priser.

 

INNGANG FOR BOENDE
En gangvei er anlagt langs Grashavet, og den leder til en egen inngang som våre boende gjester fra Dyreparken Hotell, Dyreparken Safaricamp og Abra Havn kan benytte seg av.

Gangveien går like utenfor hotellets balkongrom i første etasje, og like under noen av safariteltene, så vi ber om at dere lister dere stilt på tå forbi.

Det vil være mulig å benytte seg av gangveien til og fra Dyreparken selv om inngangen for overnattende er stengt. Dere går da av gangstien litt tidligere og benytter dere av Dyreparkens hovedinngang.

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet, og aktivitetskalender finner dere her:

http://www.dyreparken.no/aktivitetskalender

SPESIALDAGER I DYREPARKEN
Foreløpig er det satt opp to datoer med større arrangementer:

 1. septemer – Eget arrangement denne dagen

På disse dagene er det ekstra mange besøkende i Dyreparken. Det er flere åpne aktiviteter enn normalt, men til gjengjeld er det mer kø enn det er på tilsvarende dager i samme prisnivå.

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.

Kopi finner dere her.