Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Åpent til 29. nov.

Fra 20. juni til 29. nov.

Se åpningstider og priser

Pressemelding 29. mai: Tolv timer i Dyreparken – hver dag i sommer!

Enda lengre åpningstider, flere show, spennende nyheter og begrensninger på samtidige gjester. Dyreparken gleder seg til en fantastisk og trygg sommer for alle. Opplevelsestilbudet blir like mangfoldig som før i begge parkene, men gjennomføringen vil bli organisert på en ny og annerledes måte.

– Alle høydepunkter som våre gjester gleder seg til, skal vi innfri. Totalopplevelsen kommer til å bli like bra som før, men våre gjester må nok belage seg på å organisere dagen sin litt annerledes, sier adm. dir. i Dyreparken, Per Arnstein Aamot.

 Gjestene skal spres både i tid og rom, men til gjengjeld blir det tett mellom høydepunktene. Nye opptrinn og show er skapt i de ulike universene, og disse vil vises flere ganger om dagen – men med begrenset kapasitet. Takket være kreative justeringer og løsninger, bl.a. med bygging av tribuner i de ulike områdene, samt innføring av familiesirkler, skal det skapes trygge avstander i områder der det erfaringsmessig kan bli mange mennesker samlet. Det blir også flere inn- og utganger til Dyreparken.

Dette er nytt i sommer

Dyreparken utvider åpningstidene fra kl. 08.00 til kl. 20.00. Det er tre timer lengre enn normalt! For å hindre kø vil Dyreparken innføre begrensninger på antall samtidige gjester i både Dyreparken og Badelandet, noe som kan resultere i utsolgte dager i sommer. Kapasiteten vil være lavere i starten av sommeren, men vil gradvis økes dersom situasjonen tillater dette. I år må alle gjester forhåndskjøpe inngangsbilletter enten på våre nettsider eller i Dyreparkens app, og for første gang har Dyreparken innført innpasseringstider for alle gjester. Gjester som allerede har kjøpt inngangsbillett er sikret inngang, men må velge innpasseringstid på «Min side» på dyreparken.no. Dette kan gjøres fra 3. juni.

For første gang lanseres det en egen ettermiddagsbillett. Dette er en rimeligere inngangsbillett som passer godt for de som ønsker en liten tur i Dyreparken, gjerne kombinert med en kveldsforestilling eller for de som sjekker inn på våre overnattingssteder om ettermiddagen.

Hovednyheten i år er et nytt og mye større orangutanganlegg. Fra ett hus og én øy blir det hele tre øyer og tre hus. Det nye uteområdet blir tilrettelagt for at flere arter kan bo sammen, og gjestene vil oppleve å komme enda nærmere dyrene enn tidligere. Dette er et stort steg videre i vårt bidrag til bevaringsprogrammet for orangutanger og vår rolle som dyrepark. Anlegget har offisiell åpning lørdag 20. juni.

I Kaptein Sabeltanns Verden er Spøkelseshuset åpent, det blir seks daglige show på midlertidige tribuner, samt skutene seiler som før. Nytt i år er at Grevens Forheksede Labyrint «skumles til» fra kl. 16 hver dag. Ryktene skal ha det til at noe skummelt lurer i labyrinten

Dyreparken Safaricamp, som forøvrig ble raskt utsolgt i fjor sommer, utvider tilbudet med flere safaritelt. Roligheden Camping står klar med nye konglehytter og podhytter, i tillegg til de populære telthyttene. For øvrig kan gjestene på Roligheden også bo i egne bobiler, campingvogner, telt og hengekøyer. Abra Havn har nye og tilpassede underholdningstilbud, samt helt ny gangvei inn til Dyreparken. Alle boende gjester, også de på Dyreparken Hotell, kan benytte seg av helt egen inngang inn i Dyreparken.

Årets kveldsshow i Kjuttaviga, «Kaptein Sabeltanns Sjørøvernatt» – blir et musikalsk sjørøvershow med fokus på mange av de mest kjente sangene. Showet har premiere 6. juli.

Den elleville forestillingen om Sirkus Jesper vil gå som planlagt, men med begrenset kapasitet på maks. 200 gjester per forestilling. Forestillingen er for hele familien, og foregår i Sirkusteltet på Festplassen ved Kardemomme by. Sirkus Jesper er en fantastisk blanding av teater og sirkus, og et must for alle Kardemomme by-fans. Møt blant annet elefanten Mimo, klovnen Bonbon, Barbermester Sørensen, tante Sofie og lille Kamomilla. Forestillingen har premiere 16. juni.

 

Kontaktpersoner

Adm.direktør Per Arnstein Aamot, mobil 970 59 723

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken B. Schjøtt, mobil 970 59 720

Underholdningsdirektør Roy Bjerke, mobil 970 59 890