Åpent hele året!

365 dager med opplevelser.

Se åpningstider og priser

Handlekurv
NYHET!

Juba juba-pakke på Dyreparken Safarihotell

Overnatting
Inngangsbilletter
Forestilling
Juba juba-pakke på Dyreparken Safarihotell
Gjelder for perioden
15. juli - 26. juli
Må bookes innen
26. juli
Bestill pakken

Alt i én pakke!

Overnatt i Dyreparken Safarihotell, nyt dagene i Dyreparken med aktiviteter, underholdning og dyrepresentasjoner. På kveldstid venter årets nyhet: Knutsen og Ludvigsen – hos løvene.

Våre gjester anbefaler minimum to dager i Dyreparken om du vil oppleve mest. Vil du også bruke en dag i Badelandet er kanskje 3 dager mest riktig for dere?

Knutsen og Ludvigsen hos løvene
Forestilling inkludert

Knutsen og Ludvigsen - hos løvene

«Nå er scenen klar og jeg tar mikrofonen

Tusen øyne lyser mot meg!»

Sommeren 2024 er det dekket på perrongen for et helt nytt innslag i Dyreparken. Vi ønsker velkommen til hele Norges artigste typer som bor i en tunnel. Nemlig Knutsen og Ludvigsen!

Dette blir vår tredje kveldsforestilling ved siden av Sirkus Jesper i Kardemomme by og Kaptein Sabeltann i Kjuttaviga. Knutsen og Ludvigsen skal opptre med 10 forestillinger i juli i år. Og dersom du trodde at dette blir en helt vanlig konsertopplevelse, må du tro om igjen. Stedet er løveamfiet og “scenen” er løveområdet. Her vil det bli “kribleri som sprer seg i fra magen” når Knutsen og Ludvigsen og kanskje en hårete kamerat forviller og forvikler seg inn hos løvene i Dyreparken.  

Les mer om forestillingen her

Du kommer faktisk ikke nærmere Afrika!

Mer om Dyreparken Safarihotell

Rett ved inngangen til Dyreparken og med en helt unik plassering rett ved savannen, finner du Dyreparken Safarihotell. Dette er et hotell du ikke finner maken til i Norge. I alle fall ikke her på Sørlandet. Her går sebraer forbi utendørs, og en stor sjiraff ønsker deg velkommen innendørs. Dette er et familiehotell som har rom i flere kategorier. Fra enkeltrom til nye, store familiesuiter. De aller fleste rommene har balkong. Enten mot Grashavet og Safaricampen, eller mot inngangen til Dyreparken og savannen i Dyreparkens Afrika.