BELIGGENHET
Roligheden Camping ligger ca 12 km. fra Dyreparken og ca 2 km. fra Kristiansand sentrum. Det tar ca. 17 minutter å kjøre fra campingplassen til Dyreparken.

PARKERING
Det er gratis parkering for boende gjester på Roligheden Camping. Dette gjelder fra ankomst og frem til utsjekkstidspunkt på avreisedag. Parkeringsplassen ligger like ved inngangen til Roligheden Camping.

OM ROLIGHEDEN CAMPING
Roligheden Camping har en fantastisk beliggenhet, like ved sjøen. Bertesbukta badeplass med sandstrender og svaberg ligger like ved. Her er installert "badesti/badeadkomst" for funksjonshemmede. Stort bryggeanlegg med rutsjebane.

Campingplassen er inngjerdet, og det er ingen gjennomkjøringstrafikk, kun trafikk til og fra oppstillingsplass / teltplass.

Området er barnevennlig. Lekeplass ved nedre serviceanlegg.
Det er kiosk på området og også døgnbemannet resepsjon i perioden 21. juni - 10. august.
Gratis Wifi.

Det er oppusset felles sanitæranlegg på området. Det er også et felleskjøkken, og mulighet for å vaske og tørke klær.

Oppstillingsplassene for campingvogn / bobil har uttak på strøm (mot pristillegg) og det er vann i vannposter fordelt på campingområdet.

5-sengs glampingtelt inneholder minikjøkken og sofa. Minikjøkkenet har et lite kjøleskap. Bestikk og servise må medbringes, ellers kan engangsservise kjøpes i resepsjonen.
Innhold: 2 soverom, en dobbeltseng, en køyeseng og en enkeltseng (dyner og puter er inkludert).
Teltet har en innvendig størrelse på 16 kvadratmeter. Det er i tillegg en stor terrasse på 12 kvadratmeter hvor du finner spisebord med benker – perfekt for varme sommerkvelder. I dette teltet er det ikke eget bad, men man bruker fellesanlegget på campingen hvor det er dusj- og toalettfasiliteter. Sluttrengjøring og sengetøy er ikke inkludert i prisen, men kan bestilles i tillegg.

TILLEGGSPRODUKTER
Leie av sengetøy til glampingtelt

Hvis ikke dere ønsker å ta med sengetøy til glampingtelt selv, er det mulig å leie dette av oss. Det koster 95 kr per person

Rengjøring av glampingtelt
Har dere bestilt et av våre glampingtelt og har ikke lyst til å rengjøre dette før avreise? Da er det mulig å bestille rengjøring til 695 kr per telt per opphold.

Strøm
Alle våre oppstillingsplasser har strømuttak tilgjengelig. Tilgang til strøm under ditt opphold bookes for kr 50 per døgn. Husk å ta med egen ledning med vanlig, jordet støpsel.

Bil ved siden av telt
Bil ved siden av telt koster kr. 50 / 70, avhengig av periode.

Prepay-kort
Prepay-kort til bruk på sanitæranlegg og fellesanlegg kjøpes ved innsjekk. Det vil være et depositum på 100 kr per kort, og dere fyller på kortet med valgfritt beløp. Kortet brukes for å komme inn på sanitæranlegg, ved bruk når dere skal dusje (20 kr. per 4 minutt) og vaske/tørke klær. Barn kan få armbånd i stedet for kort.

ETTERBESTILLING
Hvis dere har glemt å bestille f.eks. frokost, middag eller annet, kan dette gjøres slik:
- Gå inn på dyreparken.no/logg-inn.
- Velg menypunktet "Bestillinger".
- Velg bestillingsnummeret du vil knytte bestillingen opp mot.
- Trykk på "Bestill tillegg her".
- Gjør dine valg, legg i handlekurven og gå til betaling.

NB: Dette gjelder kun bestillinger som er gjort over nett. Ved bestillinger som er gjort manuelt via Dyreparken Overnatting, eller som er endret i etterkant, kan dere ringe 970 59 700 (tast 2) for etterbestilling. Produkter som etterbestilles skal også betales når de blir bestilt.

FROKOST
Frokost er ikke inkludert i prisen når dere overnatter på Roligheden Camping. Vi har et begrenset utvalg av frokostprodukter til salgs i resepsjonen.
I perioden 22. juni - 4. august så er det mulig å bestille diverse frokostalternativer i selve Dyreparken. Dette er:

KLATREMUSFROKOST I DYREPARKEN
Kan bestilles her. 

Oppmøte ved Dyreparkens hovedinngang kl. 09.05 - 09.15 for avgang til Hakkebakkeskogen. Frokosten starter presis kl. 09.45.
Frokosten varer i 75 minutter. Klatremusfrokost er samme tur som «Klatremustur» inkl. Klatremus, Stabbursmus og Mikkel rev, men avsluttes med «møt og hils» på alle karakterene i Hakkebakkeskogen.

Pris: 279 kr per person over 3 år og 39 kr for barn under 3 år.
Prisen gjelder for inngang til Hakkebakkefrokost. Forutsetter egen billett til Dyreparken.

 

MORGENVANDRING MED FROKOST

Morgenvandring med frokost starter med en enkel frokost inne i Dyreparken. Når du er god og mett og klar for en ny dag blir du hentet av en av våre dyrepassere som tar deg med på en helt unik dyrisk næropplevelse før Dyreparken åpner for alle andre gjester.

Oppmøte ved inngangen til Dyreparken 08.00.

Kan bestilles her. Arrangeres i perioden 22. juni - 4. august. 

Pris: 329 kr for alle personer over 3 år. Barn under 3 år er gratis.

Prisen gjelder kun for inngang under Morgensafari. Forutsetter egen billett til Dyreparken.

 

FESTFROKOST PÅ LÅVEN

Eksklusiv frokostopplevelse med begrenset antall plasser. 

Hva med å starte dagen med en ordentlig låvekonsert med flere kjente karakterer fra KuToppen - det er en god start på morgenen! En tradisjonell og god gårdsfrokost blir servert og nytes på låven, her kan du vente deg nydelig grovbrød, syltetøy og godt pålegg, melk på glassflaske og mye mer! Ifølge Klara kan alle barn drikke så mye milkshake de vil denne morgenen, det er nemlig en spesialitet på KuToppen!

Når du har lyst på frokost, så har dyrene på KuToppen også det. Bli med å rope inn sauene, hils på grisen Kristine og shetlandsponniene. Sammen med Klara, Gaute eller Mosk kan du bli med dyrepasserne når de serverer dyrene frokost.

Kan bestilles her. Arrangeres i perioden 1. - 31. juli. Forutsetter egen billett til Dyreparken.

Priser:
Pris 14 år+: 299,-
Pris 3-13 år: 229,-
Pris 0-2 år: 69,-

INNGANGSBILLETTER
Har dere bestilt overnatting inkludert billetter (en pakke) eller overnatting og billetter i tillegg, vil dette stå i bekreftelsen. Ved pakke vil det ikke stå noen pris på billettene – dere vil kun se en pris for overnatting + billetter. Hvis det ikke står noe om billetter i bekreftelsen, så er ikke det bestilt.

Dersom dere ikke har bestilt en pakke som inkluderer billetter, vil billigste alternativ for billetter være å bestille på dyreparken.no. Her sparer dere 50 kr per billett i forhold til å kjøpe i billettluker, resepsjon eller over telefon.

DYREPARKEN
Dyreparken har åpent hver dag hele året. Men åpningstid og aktivitetsnivå varierer ut fra sesong – dette gjelder også hvorvidt det er skuespillere i Kardemomme by, i Kaptein Sabeltanns Verden, eller om tribunetoget går i Hakkebakkeskogen.

Åpningstidene for Dyreparken og Badelandet, og aktivitetskalender finner dere her:
www.dyreparken.no/aktivitetskalender

ANKOMSTBREV
I tillegg til denne e-posten vil vi sende dere et ankomstbrev fem dager før deres innsjekkingsdato.
Kopi finner dere her: Ankomstbrev

 

X