Dette er "Reisen gjennom Hakkebakkeskogen"

Hakkebakkeskogen er en fantastisk opplevelse og en attraksjon helt ulik alle andre. Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen på en opplevelsesreise hvor du får møte Klatremus, Mikkel Rev, Bakermester Harepus, Bestemor Skogmus og Bamsefar. 

Gjennom hele den 40 minutter lange turen dukker karakterene fra Hakkebakkeskogen opp. På ulike steder ser publikum små forestillinger. Alt foregår i en ekte skog med blåbærlyng, kongler og einerbusker. Du føler virkelig at du har fått være på besøk i en annen verden.

"En reise gjennom skogen" går alle dager f.o.m. lørdag 23. juni t.o.m. søndag 5. august 2018.
Det er en rekke avganger hver dag i de aktuelle periodene. Du kan få plass ved å møte opp og stille deg i kø, eller du kan reservere plass på forhånd. Se informasjon om forhåndsreservasjon lenger nede på denne siden. (Kjøpt forhåndsreservasjon refunderes ikke).

NB:
Avlysing: Togavganger kan avlyses ved torden/lyn og/eller kraftig regnvær.
Flytting: Dersom det er færre enn 15 personer på en avgang kan disse bli flyttet til neste avgang. Siste avgang vil uansett gå som normalt så fremt det ikke er torden/lyn/kraftig regn.

 

Raske fakta om Hakkebakkeskogen

 • Hakkebakkeskogen i Dyreparken

  Basert på den klassiske barneboken Dyrene i Hakkebakkeskogen av Thorbjørn Egner.

 • Tribunetog og avganger

  Publikum blir fraktet fra spillescene til spillescene gjennom skogen mens de sitter i et tribunetog. I sommerferien går tribunetoget hvert 15. minutt frem til 15:30, etter dette er det hvert 30. minutt frem til 17:30.

 • To typer turer

  "Reisen gjennom skogen" tar ca 40 min. En kortere variant, "Klatremustur", går i skuldersesongene. Denne tar ca 20 minutter.

 • Musikk

  Musikken er laget av: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

Slik får du plass på tribunetoget

Enten: DROP-IN: Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste avgang - dette er selvfølgelig gratis. Halvparten av den totale kapasiteten på tribunetoget er reservert til drop-in. 

Eller: FORHÅNDSRESERVASJON: Ved å reservere plass på forhånd er du sikker på å få plass og kan unngå kø. Reservasjon til en bestemt togavgang koster 50 kroner. Dersom det er ledig kapasitet på plassene til forhåndsreservasjoner samme dag, vil det være gratis å booke fra kl. 10.00.

Barn 0-2 år går gratis, ved å sitte på fanget til foreldre/foresatte. Man trenger ikke forhåndsbooke billetter til barn 0-2 år.

VIKTIG: Selv om du har reservert billett må du møte opp 10-20 minutter før avgang (Se avgangstid på billetten din). Vi oppfordrer alle om å sitte tett sammen og ha små barn på fanget slik at flest mulig får oppleve turen gjennom Hakkebakkeskogen i løpet av dagen. Barnevogner parkeres på anviste plasser. Det finnes egne plasser for rullestolbrukere som tildeles ved oppmøte.


Forhåndsreservasjon til "Reisen gjennom Hakkebakkeskogen" kan kun kjøpes sammen med inngangsbillett til Dyreparken. Dersom du allerede har inngangsbillett til Dyreparken, kan du bestille plassreservasjon til tribunetoget på Min side. Kjøpt billett til Hakkebakkeskogen refunderes ikke.

Avlysing: Togavganger kan avlyses ved torden/lyn og/eller kraftig regnvær.
Flytting: Dersom det er færre enn 15 personer på en avgang kan disse bli flyttet til neste avgang. Siste avgang vil uansett gå som normalt så fremt det ikke er torden/lyn/kraftig regn.

Reiser gjennom Hakkebakkeskogen så ofte vi kan!

Vi digger Dyreparken. Der er det nesten like gøy for voksne som for barn. Reisen gjennom Hakkebakkeskogen er et høydepunkt hver gang vi er i Dyreparken. Kjempeflinke skuespillere levendegjør et univers som vi vokste opp med og som vi nesten hadde glemt, men som viser seg å holde en tidløs kvalitet som gjør at en ny generasjon blir minst like engasjert som vi selv en gang var - og som vi er blitt igjen.

Kaspian Johannes (4), Theodor Elias (1), May-Helen Høyer Jordheim (35) og Trygve W. Jordheim (39), Asker

"Klatremustur" (etter 6. august)

"Klatremustur" er en ny og annerledes opplevelse i Hakkebakkeskogen, med Klatremus, Bestemor Skogmus og Mikkel Rev (ny i 2018). 

"Klatremustur" arrangeres hver dag i perioden 6. - 19. august, samt helgen 25. - 26. august 2018. Togturen tar ca. 20 minutter, og går hver halvtime fra kl. 11.00 t.o.m. kl. 15.30.

Det er en rekke avganger hver dag i de aktuelle periodene. Du kan møte opp når som helst og stille deg i kø til neste avhang. Men du kan også booke plass på forhånd.

Les mer om Klatremustur

Musikk: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

X