En reise gjennom Hakkebakkeskogen

Vi håper du er klar for en togtur uten sidestykke! Gled deg til en fantastisk opplevelse i Hakkebakkeskogen hvor du møter de kjente og kjære dyrene fra Thorbjørn Egners udødelige univers.

Hakkebakkeskogen er en fantastisk opplevelse og en attraksjon helt ulik alle andre. Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen påopplevelsesreise, hvor du får møte Klatremus, Mikkel Rev, Bakermester Harepus, Bestemor Skogmus og Bamsefar. 

Når tribunetoget ruller inn mellom blåbær og lyng åpner det seg en helt unik verden. Gjennom hele den 40 minutter lange turen dukker karakterene fra Hakkebakkeskogen opp mellom trær og busker. På ulike steder ser publikum små forestillinger. Alt foregår i en ekte skog med blåbærlyng, kongler og einerbusker. Dette er med på å gjøre en tur i Hakkebakkeskogen til en helt unik opplevelse. Du føler virkelig at du har fått være på besøk i en annen verden.

"En reise gjennom skogen" går alle dager f.o.m. lørdag 23. juni t.o.m. søndag 5. august 2018.

Det er en rekke avganger hver dag i de aktuelle periodene. Du kan møte opp når som helst og stille deg i kø til neste avgang.
Men du kan også booke plass på forhånd (Forhåndsreservasjonsgebyr koster kr 40). Halvparten av plassene på toget er mulig å bestille for deg som vil planlegge besøket ditt i forkant, være sikker på å få plass og unngå kø. Dersom noen av disse plassene er ledig samme dag, vil de være gratis å bestille fra kl. 10.00. 

Under togturen parkeres barnevogner på anviste plasser. Det finnes også egne plasser for rullestolbrukere som tildeles ved oppmøte.
Kjøpt forhåndsreservasjon refunderes ikke.

 

Musikk: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

Raske fakta om Hakkebakkeskogen

 • Hakkebakkeskogen i Dyreparken

  Basert på den klassiske barneboken Dyrene i Hakkebakkeskogen av Thorbjørn Egner.

 • Tribunetog

  Publikum blir fraktet fra spillescene til spillescene gjennom skogen mens de sitter i et tribunetog. 

 • Jevnlige avganger

  I høysesongen går det tribunetog hvert 20. minutt hele dagen. Noe færre avganger i skuldersesongene.

 • Hovedsesong

  Reisen gjennom Hakkebakkeskogen settes opp gjennom hele hovedsesongen i Dyreparken.

Reserver plass før du kommer

Halvparten av kapasiteten på tribunetoget er reservert for deg som vil planlegge besøket i forkant. Reservasjon til en bestemt togavgang koster 40 kroner. Dersom det er ledig kapasitet på forhåndsreservasjoner samme dag, vil det være gratis å booke fra kl. 10.00. Den andre halvparten av kapasiteten er reservert drop-in, altså besøkende uten forhåndsreservasjon. Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste ledige tribunetog - og dette er selvfølgelig gratis.

Vi oppfordrer alle, både de som har reservasjon til en bestemt avgang og de som er fra drop-in-køen, om å sitte tett sammen og ha små barn på fanget slik at flest mulig får oppleve turen gjennom Hakkebakkeskogen i løpet av dagen.

"Reisen gjennom Hakkebakkeskogen" kan kun kjøpes sammen med inngangsbillett til Dyreparken. Dersom du allerede har inngangsbillett til Dyreparken, kan du bestille plassreservasjon til tribunetoget på Min side.

Bilde av en fornøyd familie i Dyreparken.
Reiser gjennom Hakkebakkeskogen så ofte vi kan!

Vi digger Dyreparken. Der er det nesten like gøy for voksne som for barn. Reisen gjennom Hakkebakkeskogen er et høydepunkt hver gang vi er i Dyreparken. Kjempeflinke skuespillere levendegjør et univers som vi vokste opp med og som vi nesten hadde glemt, men som viser seg å holde en tidløs kvalitet som gjør at en ny generasjon blir minst like engasjert som vi selv en gang var - og som vi er blitt igjen.

Kaspian Johannes Høyer Jordheim (2), May-Helen Høyer Jordheim (33), Trygve W. Jordheim (37), Asker