Dette er "Reisen gjennom Hakkebakkeskogen"

Hakkebakkeskogen er en fantastisk opplevelse og en attraksjon helt ulik alle andre. Et spesialbygd tribunetog tar deg inn i skogen på en opplevelsesreise hvor du får møte Klatremus, Mikkel Rev, Bakermester Harepus, Bestemor Skogmus og Bamsefar. 

Gjennom hele den 40 minutter lange turen dukker karakterene fra Hakkebakkeskogen opp. På ulike steder ser publikum små forestillinger. Alt foregår i en ekte skog med blåbærlyng, kongler og einerbusker. Du føler virkelig at du har fått være på besøk i en annen verden.

"En reise gjennom skogen" går alle dager f.o.m. lørdag 23. juni t.o.m. søndag 5. august 2018.
Det er en rekke avganger hver dag i de aktuelle periodene. Du kan få plass ved å møte opp og stille deg i kø, eller du kan reservere plass på forhånd. Se informasjon om forhåndsreservasjon lenger nede på denne siden. (Kjøpt forhåndsreservasjon refunderes ikke).

 

 

Raske fakta om Hakkebakkeskogen

 • Hakkebakkeskogen i Dyreparken

  Basert på den klassiske barneboken Dyrene i Hakkebakkeskogen av Thorbjørn Egner.

 • Tribunetog

  Publikum blir fraktet fra spillescene til spillescene gjennom skogen mens de sitter i et tribunetog. 

 • Jevnlige avganger

  I de aktuelle periodene går tribunetoget hvert 20. minutt hele dagen. Noe færre avganger i skuldersesongene.

 • Musikk

  Musikken er laget av: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.

Slik får du plass på tribunetoget

Enten: DROP-IN: Det er alltid mulig å stille seg i kø og vente på neste avgang - dette er selvfølgelig gratis. Halvparten av den totale kapasiteten på tribunetoget er reservert til drop-in. 

Eller: FORHÅNDSRESERVASJON: Ved å reservere plass på forhånd er du sikker på å få plass og kan unngå kø. Reservasjon til en bestemt togavgang koster 40 kroner. Dersom det er ledig kapasitet på plassene til forhåndsreservasjoner samme dag, vil det være gratis å booke fra kl. 10.00.

VIKTIG: Selv om du har reservert billett må du møte opp 10-20 minutter før avgang (Se avgangstid på billetten din). Vi oppfordrer alle om å sitte tett sammen og ha små barn på fanget slik at flest mulig får oppleve turen gjennom Hakkebakkeskogen i løpet av dagen.


Forhåndsreservasjon til "Reisen gjennom Hakkebakkeskogen" kan kun kjøpes sammen med inngangsbillett til Dyreparken. Dersom du allerede har inngangsbillett til Dyreparken, kan du bestille plassreservasjon til tribunetoget på Min side. Kjøpt billett til Hakkebakkeskogen refunderes ikke.

Bilde av en fornøyd familie i Dyreparken.
Reiser gjennom Hakkebakkeskogen så ofte vi kan!

Vi digger Dyreparken. Der er det nesten like gøy for voksne som for barn. Reisen gjennom Hakkebakkeskogen er et høydepunkt hver gang vi er i Dyreparken. Kjempeflinke skuespillere levendegjør et univers som vi vokste opp med og som vi nesten hadde glemt, men som viser seg å holde en tidløs kvalitet som gjør at en ny generasjon blir minst like engasjert som vi selv en gang var - og som vi er blitt igjen.

Kaspian Johannes Høyer Jordheim (2), May-Helen Høyer Jordheim (33), Trygve W. Jordheim (37), Asker

"Klatremustur" (før 18. juni)

"Klatremustur" er en ny og annerledes opplevelse i Hakkebakkeskogen, med Klatremus, Bestemor Skogmus og Mikkel Rev (ny i 2018). 

"Klatremustur" arrangeres helgene i juni (t.o.m. 18. juni). Togturen tar ca. 20 minutter, og går hver halvtime fra kl. 11.00 t.o.m. kl. 15.30.

Det er en rekke avganger hver dag i de aktuelle periodene. Du kan møte opp når som helst og stille deg i kø til neste avhang. Men du kan også booke plass på forhånd.

Les mer om Klatremustur

 

Musikk: Christian Hartmann og Thorbjørn Egner.